PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Powiedziałaś, że Stefan ma do uprzątnięcia wiele rzeczy, ale jeszcze tego nie zrobił.

Dries: To jego cel w tym odcinku i on zrobi z tego swoją misję by odkupić siebie w oczach Caroline i spróbować naprawić ich przyjaźń. Podchodzi do testu i zdaje go, więc ich stanie się silniejsza i mocna kiedy wkroczymy w 2015 rok. Jestem bardzo podekscytowana postępem historii Stefana w miarę jak jego bliskość z Caroline narasta.

Gdy byłam na planie tego odcinka Paul powiedział, że ta dwójka się jeszcze nie całowała. Czy powinniśmy dać nieco odpocząć od tego romantyzmu?

Dries: Nie może być romantycznie jeśli się nie całują. Powiedziałam że na początku sezonu zwolnimy aby uczynić to naprawdę silnym. Na początku ona powiedziała: "Nienawidzę cię" i zakończyła ich przyjaźń. Ale nawet kiedy to się stało ciągle pod powierzchnią jest to seksualne napięcie, co najmniej dla niej, i tylko dlatego, że nie chcesz na kogoś patrzeć nie oznacza, że go nie lubisz. Czasami to znaczy coś zupełnie odwrotnego. To ciągle tam jest nawet jeśli nie wskoczyli razem do łóżka

Podsumowując.....
Fani Steroline pewnie się ucieszą , ja ten serial za to znienawidze :( . Bede strała sie omijać ich sceny :( A co wy o tym sądzicie?

monia1gucio

Całkiem na nie.. już nie ma rzeczy która mi się całkiem podoba.. Albo ciągle narzekam, albo "podoba mi się, ale..." =/

monia1gucio

Już nawet tego nie oglądam, ale... BLEE. Serio ich pairing podoba się fanom, żeby w ogóle go rozwijać?

ocenił(a) serial na 6
nutria_00

W glosowaniu na najlepsze pary (nie w Polsce) klaus&caroline maja głosów 1880 a Stefan i caroline 340. Wiec jak widac nie aż tak bardzo , ale ludzie uwielbiaja delenę a że w parringu delena nie ma imienia ani Caroline ani Stefan to im pasuje -_-. Sama rezyserka nie przepada za Klaroline , Joseph Morgan (Klaus) też nie chce aby sie Klaroline rozwijało więc nagle bum! Caroline kocha Stefana. Mnie też już ten serial denerwuje ale oglądam z przyzwyczajenia. sezon 6 jest lepszy od 5 ale gdzieś na poziomie 4 ....

monia1gucio

Cóż, ja pośrodku 4 właśnie przestałam oglądać :P ooo, a skąd wiesz ze Joseph Morgan nie lubi Klaroline? :D

ocenił(a) serial na 6
nutria_00

W wywiadzie mówił że wolałby nie byc z Caroline(w sensie jego postac). ponieważ wtedy Klaus straciłby charakter. I jego zdaniem przyszłosć Klausa a Caroline jest zupełnie inna.Choć w sumie moze miec racje Damon stracił charakter bedac z Eleną. Obejrzyj sobie ostatni odcinek 4 sezonu. so cute *-* i odcinek 11 sezonu 5 (jeśli oczywiście lubisz Klaroline)

ocenił(a) serial na 5
monia1gucio

Tfu, tfu, na pohybel temu pomysłowi! Jestem okrutną antyfanką tej pary. Pamiętam, jak się strasznie zdziwiłam, kiedy zobaczyłam, że niektórzy im kibicują, bo ja sama nie widziałam między nimi żadnej chemii. Ich przyjaźń była tak fajna, że nawet przez myśl mi nie przeszła myśl o romansie. No ale jak na to spojrzeć, to Caroline była już z większością głównych męskich charakterów serialu, teraz przyszła pora na Stefana. Chyba scenarzystki chcą wprowadzić zasadę "każdy z każdym".
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić między nimi jakiejś stricte romantycznej sceny (a wyobraźnię mam naprawdę bujną), takie to jakieś wszystko sztuczne i wymuszone mi się wydaje. Cóż, oglądam ten serial tylko z przyzwyczajenia i z miłości do Enzo i Kai'a, ale jak zobaczę Steroline w akcji, to chyba podziękuję za resztę.

ocenił(a) serial na 6
malaika_freespirit

Skoro Caroline jest ze Stefanem to dlaczego Elena nie z Tylerem? Przecież chemia miedzy nimi jest identyczna i Tyler mogłby wyskoczyc z takimi uczuciami do Eleny -_-. Ja tylko z przyzwyczajenia już oglądam choc Kai też jest boski :3. Mam nadzieje ze Julie Piec sie opamieta i wyśle Caroline do Nowego Orleanu :D