Mam pytanie do osób które przeczytały już całą sagę. Czy Elena i Damon kiedykolwiek
będą razem?
ostania część jeszcze nie została wydana....
jak do tej pory nie aczkolwiek dusze cieni praktycznie poświęcona jest elenie i damonowi
mnie się wydaje, że będą bo fani czekają w większości tylko na to;)
A gdzieś kiedyś czytałam, że L.J.Smith jest bardziej sercem przy Damonie:) Więc bardzo możliwe, że będą razem:)
mam nadzieje, że w książce Elena i Damon nie będą razem, bo nie lubię książkowej Eleny (zresztą jak całej książki pamiętników wampirów) aczkolwiek w filmie mogliby być razem ale jeszcze będzie chyba poczekać.
...napiszesz "dusze cieni praktycznie poświęcona jest elenie i damonowi"
i ludzie pomyślą że są w związku a tak nie jest!
poprostu chcą odnaleźć i uwolnić stefano... oboje
owszem bywają sceny w których E & D np się całują no ale rzadko no i na końcu E tak i tak jest z S
nooo...moim zdaniem chała:/ Stefan jest za słodki i niewinny..jednym słowem ciapa;)
Nom, zaiste - książkowa Elenka jest spoko babka z pazurasem, pasuje do Damona po prostu idealnie.
Szkoda i sru, że Smith nie zdecydowała się na kozacki zabieg i nie sparowała tej zajebiaszczej Dwójeczki...
Serialowa Elena to kompletnie inny "materiał" - klucha rozpuszczona, do takiego wywijasa i szałaputka, jakim jest Damonek nie pasuje za nic i kompletnie.
Zresztą w serialu straciłam już nadzieję na jakąś gorącą atmosferkę wrzącą pomiędzy tą parką.
Co najwyżej dziewucha mogłaby wylać na łeb złemu chłopczykowi gorący rosółXD
A niech się kisi z rozciamkanym Stefankiem do końca świata i jeszcze dłużej.
Kij im w okoXD