Płacicie za wodę? Mój kuzyn zapomniał zażyć lekarstw xD Brakuje mi takich śmiesznych dialogów:D W tym odcinku był tylko jeden, jak Ichabod mówił że pielgrzymi nie mieli cukru żeby zrobić sos i ciasto:D
Trzymiesięczna podróż statkiem xD Też mi tego brakowało. No ale za to mieliśmy chyba z milion razy wypowiedziane imię Katrina xD
A i znowu zwrócił się do Abbie po imieniu <3
Najbardziej denerwujące słowo w historii telewizji:
a) cure
b) sire bond
c) indeed
d) Katrina
xD
Jak ja siedziałam przez ostatnie 4 lata tylko na ii to dla mnie tam wszystko było proste i przejrzyste, a do tego pokazywało mi które odcinki mam już obejrzane.Mogłam przerwać oglądanie jakiegoś serialu na kilka tygodni, a i tak później wiedziałam na czym stanęłam.
Na maxvideo mam jeszcze 17 dni premium do wykorzystania, więc odpaliłam sobie jakiś zakończony serial, by wykorzystać te pozostałe dni.
Może się jakoś wkręcę w kinomaniaka. No chyba nawet muszę, bo nie mam innego wyjścia teraz.
E tam, takie coś to ja mam na filmjebie:D
Kinomaniak jest najlepszy, tylko załóż konto to nie będziesz musiała się męczyć z syfiastymi reklamami.
Czekaj, mówimy o kinomaniaku.tv, tak?:P Trzeba założyć konto i wejść na odcinek bez limitu, wszystko ładnie śmiga :)
Da radę, ale wtedy właśnie ci wyskakuje 10 okienek z reklamami zanim się dostaniesz do odcinka;)
Właśnie robiłam tam kilka podejść i nic z tego nie wyszło :( Na ii też porobiło się dziwacznie na z. późno dodają odcinki i znowu jakieś przeciążenia,limity i inne głupoty :/ ,YT blokuje i makabra...stoję ze wszystkimi serialami buu ;(
Chyba teraz same scenki będę oglądała ;) Jak się da i będą gdzieś :D
E, bez przesady;) Jak założysz konto to nie masz limitów, przeciążenia są czasem wieczorami, fakt, ale ja i na to mam sposób;P
Też jestem załamana, bo kinomaniak ma ostatnio straszne opóźnienia z dodawaniem odcinków...
Mam kilka ulubionych chomików z których ściągam, nawet nie muszę wykupywać transferu bo ładują ogromne ilości GB do wykorzystania;P Ale takie ściąganie jest na dłuższą metę męczące.
ii tv nadal działa. Niestety właściciele strony stosują bardzo niefajne chwyty. Wczoraj dla świętego spokoju postanowiłam założyć sobie konto premium. Po założeniu okazało się, że oczywiście trzeba uiścić odpowiednią opłatę dopiero wówczas będzie można przejść do właściwej strony z serialami. Pod spodem małymi literkami widniał napis "Nie chcę płacić", po wciśnięciu na stronie pojawiła się taka o to treść: "Rozumiemy, że nie chcesz płacić za korzystanie z serwisu. W idealnym świecie wszystkie opcje byłyby za darmo.
Niestety rzeczywistość jest inna..." Funkcja wypróbuj za darmo również okazała się być płatną. Natomiast na samej górze strony pojawił się napis (drobniutkie niebieskie literki) - "Przejdź do wersji standard". Od tamtej pory za każdym razem otwiera mi się wersja standardowa.
Też se założyłam konto premium, ba! gotowa byłam nawet zapłacić za 30 dni z góry. Ale nie mam takiej możliwości, bo wysłać smsa można tylko z polskiej sieci kom i do tego na terenie Polski :/
Nie musisz za nic płacić! :) To w takim razie jeśli masz już tam założone konto wystarczy, że zrobisz tak:
- zalogujesz się na konto premium
- pod tabelą opłat wciśniesz "Nie chcę płacić"
- a na stronie na którą cię przekieruje na samej górze po prawej stronie pojawi się opcja - "Przejdź do wersji standard"
Będziesz mogła bez żadnych opłat dalej korzystać z ii tv. Szkoda byłoby tracić 17 dni premium do wykorzystania na maxvideo.
Edit: Nie doczytałam, że już tak zrobiłaś ;)
Uff działa mi przejście do wersji standard. Wcześniej nie działało. A o tym premium, to bębnili od kilku tygodni i nieraz na głównej stronie była wersja premium, ale zawsze można było przejść do starej. No dobra, to skorzystam jeszcze sobie do póki serio mi nie każą płacić :D
Dawno Cię tu nie było! Gdzie się podziewałaś? Oglądasz TVD albo TO?
Mam od pewnego czasu strasznie sporo na głowie - uczelnia, praca. Nie mam przez to kiedy zajrzeć żeby się z Wami tutaj podzielić wrażeniami odnośnie seriali. :(
Tak, wciąż oglądam TVD chociaż teraz to już tylko z przyzwyczajenia. Strasznie nie podoba mi się to co stało się z tym serialem. Strasznie! Ostatnio w poniedziałek na TVN emitowali odcinek 2 sezonu a ja przez cały ten czas zastanawiałam się co się stało z tym serialem, aktorami, itp. Jakby dwie zupełnie różne produkcje.. Jeżeli chodzi o TO, to na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego serialu, ale na obecnym etapie mi się bardzo podoba! Bywało nawet tak, że na kolejny odcinek czekałam z tak dużą niecierpliwością jak kiedyś na TVD. :) A Ty? Nadal oglądasz TVD? Czy porzuciłaś serial?
Wiem coś o natłoku zajęć. Sama tak mam teraz. Ale jak znajdę chwilkę wolną wieczorem, to tu zaglądam czasem :D
Ja porzuciłam oglądanie TVD jakieś 2 odcinki temu. Wcześniej miałam 3 zaległe i po obejrzeniu ich miałam dość. Stwierdziłam, że nie będę się męczyć oglądając ten serial, kiedy jest wiele innych seriali, które nadal mnie interesują, lub nie zawodzą (Castle ma świetny sezon teraz), albo powstało też dużo nowych, które oglądam teraz z zapartym tchem i czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek.
Jeszcze przed rozpoczęciem sezonu TO zarzekałam się, ze nie będę tego oglądać, bo to od Julie jest i nie może być nic dobrego z tego, skoro pierwotni zostali tak zepsuci. Gdzieś koło 1x04 Blush mnie namówiła. Powiedziała, że czeka mnie miła niespodzianka, jeśli się zdecyduje na oglądanie i nie rzucała słów na wiatr :D Originalsi zostali naprawieni. Wrócił Klaus z 3 sezonu TVD, Rebekah znów ma pazura, a i Elijah też został przedstawiony w lepszym świetle niż w TVD (nawet serducha znów wyrywa). Postacie są fajniejsze, bardziej wyraziste i fabuła też okay. Więc czego chcieć więcej? Na tym polu TVD przegrywa z TO. Zamiast TVD oglądam teraz Draculę ;)
Vincent mnie wkurzał ostatnio w kilku poprzednich odcinkach, więc na tą chwilkę wolę Cat z Gabe'm :D
Obejrzałam. Miałaś rację. Vincent wkurzał mnie. W tym sezonie on robi jeden krok do przodu, by znów za chwile się cofnąc o 2 kroki.. Niech sobie będzie z tą Tori. Ale mam feelsy po scenie końcowej Cabe <3