PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Piosenka 3x19?

ocenił(a) serial na 7

Mam prośbę, mianowicie czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to za piosenka leci w momencie gdy Damon całuje Elenę w motelu(oczywiście chodzi o odcinek 3x19). Z góry dzięki za odpowiedź.

goci_17

Florence + The Machine "Never Let Me Go" ; )

ocenił(a) serial na 7
domi48

dzieki:)

ocenił(a) serial na 6
goci_17

to raczej Elena całuje Damona, żeby nie powiedzieć, że rzuciła się na niego ;p świetna piosenka i ucieszyłam się, że ją wykorzystano; wkurza mnie tylko fakt, że teraz do końca sezonu będzie się zastanawiać, którego wybrać (jakby sam serial nie był o tym od niemalże samego początku) - o ile kiedyś to nie było jeszcze takie okropne, tak teraz smutne jest to, że będzie wykorzystywać jednego i drugiego, żeby się przekonać, którego kocha bardziej. Wyjdzie na to, że niczym się nie różni od Katherine (a ją też mogliby przywrócić do fabuły, bo wątek pierwotnych i Alarica robi się już nudny)

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

Spokojnie to tylko serial. Zresztą można Elenę zrozumieć, w końcu przez większość odcinków myślała, że to Stefan jest jej największą miłością i że już nic lepszego jej się nie może trafić, a tu nagle bum pojawia się Damon i wywraca jej świat do góry nogami. Elena jest rozdarta wewnętrznie bo do tej pory nie zdawała sobie sprawy, że można zakochać się w drugiej osobie, gdy kocha się też jednocześnie inną. Ja to dobrze zostało podsumowane na końcu odcinka 3x19 "Stefan dla Eleny zawszę będzie kimś dobrym, lecz Damon może być tym najlepszym...". Cytat może nie dosłowny ale myślę, że oddaję w pełni powagę sytuacji;)

goci_17

Przynajmniej teraz Elenka nie będzie się dziwić Katherin że kochała obu i nie potrafiła się zdecydować ...

ocenił(a) serial na 9
goci_17

Piękna piosenka, cudowna scena.. czego można więcej chcieć? Florence & The Machine + Delena to wspaniałe połączenie <3

ocenił(a) serial na 6
goci_17

a wie ktoś może gdzie można znaleźć melodie, która była tuż przed piosenką Florence? Gdy Damon siedział przy stoliku a później leżał na łóżku z Eleną;

obsession

Dołączam się do pytania, też szukam tego utworu, a Florence to to chyba nie jest :)