Katerina Petrova- jej prawdziwe imię i nazwsko
Katherine Pierce- Ta sama osoba tylko imię i nazwisko po angielsku, tak jak np. Suzie to u nas Zuzia :)
Więc to jest ta sama osoba.
A co ze Stefanem? To też ten sam, czy inny?
Ej, a może Elena i Katherine to są też dwie różne osoby? xD
No coś ty, to bracia bliźniacy przecież. I Elena sypia z obydwoma, taki jej dżołk robią.
Hm... też o tym myślałam jak zobaczyłam je obydwie obok siebie w The Return. Ale pomyślałam, że to może jakiś błąd xD
ależ pewnie, że ma bliżniaczkę! a co ? że niby Katherine, Katerina i Elena to ta sama osoba ? Pff. :D W sumie wychodzi na to, że ma dwie siostry bliżniaczki.. <myśli>
Ja czasem jak patrzę na zadawane tu pytania, to dochodzę do wniosku, że nic mnie już nie zaskoczy.
Ale potem okazuje się, że to w dalszym ciągu możliwe ;)
Ja również, nie raz jest ciekawa dyskusja na jakiś sensowny temat, a tu nagle w innym poście ktoś z takim czymś wyskoczy. :)
Ale z was totalne zołzy. NIe można się już O NIC zapytać, bo panny hrabianki się irytują i plują przeżutym sarkazmem.
Bo to Polska.
Wybaczcie, ale nie wszyscy są znawcami każdego dosłownie tematu na tym profilu i nie wiedzą czy dany temat już powstał czy nie.
Nie wszyscy nają czas na poszukiwania. Proszę się z tym pogodzić i nie łajać kogoś za to, że postępuje inaczej.
Pytaj się Aivii, jej wynalazek.
A tak na serio, czasu nie potrzeba wiele. Wystarczy, że wpiszesz kilka słów i tyle. Jeśli się nie uda, to przynajmniej próbowałaś. Więc nie rób za adwokata, bo zainteresowana już dawno się zmyła. Przynajmniej drugi raz głupot nie będzie pisać.
O wszystko można spytac ale kurde, nie o coś co obraża inteligencję nie tylko hrabianek ale każdego normalnego człowieka. Co to Stany Zjednoczone czy co?