PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jenna

ocenił(a) serial na 7

ile lat ma jenna w pamiętnikach ?

ocenił(a) serial na 7
theszymonfilipiak

hmmm niestety ani wiek jenny ani rodziców Eleny podany dokładnie nie jest.. Jenna ma pewnie około 30 lat Ogólnie bohaterowie w tym serialu są modzi... z resztą jak aktorzy ich grający.. np. aktorka która gra Jennę urodziła się w 1987 i jest tylko tok starsza od Jeremego i 2 od Eleny... to bardzo skomplikowane jest::-D pozdrawiam

waldek1987

W 16 odcinku 2 serii (Gość domu / The House Guest) Jenna mówi Ricka "W zeszłym roku byłam licealistką, paliłam trawkę i utopiłam złotą rybkę, ale teraz jestem opiekunem prawnym i (...)". Mówi to w około 17 minucie. Wynikałoby z tego, że Jenna jest od Eleny starsza o 2 lata.

Carrownica

W sumie stwierdzam, że to jest niemożliwe xD
Jenna przecież wyjechała na kilka lat z Mystic Falls, poza tym studiowała psychologię,o ile dobrze pamiętam i miała pisać pracę magisterską, więc wychodzi na to, że jej wiek to wielka niewiadoma, ale na pewno ma mniej niż 30 lat.

ocenił(a) serial na 6
Carrownica

A jak już zdajemy pytanie to zastanawia mnie coś innego. Dlaczego zwykli ludzie ożywają po zabiciu ich? Chodzi mi o przypadek Jeremy'ego i Alarica. Demon zabił ich oboje a oni dalej żyli. To pierścienie ich chronia? trochę to niedorzeczne.

IKnowWhatYouAre

Tak, Alaric i Jeremy nosili pierścienie, które chronią przed zabiciem nadludzkich stworzeń.

Carrownica

Tam chodzi o to że w zeszłym roku była studentką a nie licealistką.

Request_

W napisach było licealistką, ale nie ważne, bo i tak doszłam(doszliśmy) do wniosku, że to jest niemożliwe.

Carrownica

Hah, no tak. Ale student to po angielsku i licealista(uczeń ogólnie) i student, więc po prostu ktoś nielognicznie przetłumaczył :)