Na razie sytuacja jest nieopanowana, ludzie panikują, biegają po ulicach, świat się kończy- jest sesja a nie ma seriali! Znowu nam to robią! Trzeba czekać czy ktoś kryzys zażegna, bo jak nie to przyjdzie nam się jeszcze uczyć;(
A VD pewnie jest na jakimś anyfiles albo innym cudzie. Na ii tv na pewno jest, tam się zakłada konto, ale można darmowe.
I jak zwykle uaktywniam się, bo zabrali mi seriale na sesję:( Niby katolicki kraj, a ludzie są tacy bez serca:(
Rozumiem Twój ból,bo miałam pamiętniki kończyć,Shameless i Orange is the new black:P
Widziałaś zakończenie Breaking bad?
No pewnie, już zdążyłam zapomnieć, że to koniec tego cudownego serialu:) Ze wszystkimi serialami jestem na bieżąco i teraz czekam na nowe odcinki a tu taka niemiła niespodzianka:(
W zakończeniu BB nie podoba mi się to, że mam wrażenie że zakończenie Jessiego to początek filmu Need for speed w którym Aaron Paul gra główną rolę. Doprowadził mnie do takich przemyśleń zwłaszcza pierwszy zwiastun NFS.
opis faktycznie pasuje do kontynuacji,racja.
podobało Ci się zakończenie? ja się ciesze,że nie było lukrowatego happy endu,ale np.śmierć Mike'a mnie wku.rwiła.
W ogóle ostro przetrzebili wszystkich, straszne było jak zabili Hanka, popłakałam się. Zakończenie było idealne:)
Ja mam serce!!
Choć może nie widać.
;)
Jak to dobrze że już się tak serialami jakoś nie jaram bo bym kwicała;P
Nie rozumiem czemu nie można stworzyć portalu z filmami takiego legalnego...jest niby iplex ale tam mało tego dość.
Ale na kinomaniaku były filmy i seriale, o których w Polsce nikt nie słyszał. Prosty przykład- na TVNie ostatnio była premiera 2 sezonu VD :D No dajcie spokój, na każdy serial mam czekać po kilka lat żeby legalnie obejrzeć?
No ja wiem...może jeszcze się reanimują, w zeszłym roku chyba też coś takiego było;)
Wieeem bo też miałam sesję! I też z tego wszystkiego zaczęłam się uczyć:D Nie no żartuję, znalazłam inną stronę, ale kinomaniaka nic nie zastąpi:( I nie wydaje mi się żeby reanimowali, bo rok temu uspokajali, że to chwilowe itd. a teraz od miesiąca nic nie napisali na fejsiku. To bardzo źle wrózy, ale też nie słyszałam o żadnych sprawach sądowych z ich udziałem.