PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Kinomaniak nie działa, a wszędzie trzeba płacić. Poratujcie ;)

Ziqu

Na razie sytuacja jest nieopanowana, ludzie panikują, biegają po ulicach, świat się kończy- jest sesja a nie ma seriali! Znowu nam to robią! Trzeba czekać czy ktoś kryzys zażegna, bo jak nie to przyjdzie nam się jeszcze uczyć;(
A VD pewnie jest na jakimś anyfiles albo innym cudzie. Na ii tv na pewno jest, tam się zakłada konto, ale można darmowe.

alien_2

Alien jak zwykle w formie ;P

maIinowa

I jak zwykle uaktywniam się, bo zabrali mi seriale na sesję:( Niby katolicki kraj, a ludzie są tacy bez serca:(

alien_2

Rozumiem Twój ból,bo miałam pamiętniki kończyć,Shameless i Orange is the new black:P
Widziałaś zakończenie Breaking bad?

maIinowa

No pewnie, już zdążyłam zapomnieć, że to koniec tego cudownego serialu:) Ze wszystkimi serialami jestem na bieżąco i teraz czekam na nowe odcinki a tu taka niemiła niespodzianka:(
W zakończeniu BB nie podoba mi się to, że mam wrażenie że zakończenie Jessiego to początek filmu Need for speed w którym Aaron Paul gra główną rolę. Doprowadził mnie do takich przemyśleń zwłaszcza pierwszy zwiastun NFS.

alien_2

opis faktycznie pasuje do kontynuacji,racja.
podobało Ci się zakończenie? ja się ciesze,że nie było lukrowatego happy endu,ale np.śmierć Mike'a mnie wku.rwiła.

maIinowa

W ogóle ostro przetrzebili wszystkich, straszne było jak zabili Hanka, popłakałam się. Zakończenie było idealne:)

alien_2

o kurde,weź..śmierć Hanka to był dla mnie cios,uwielbiałam tego poczciwinę;(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja mam serce!!
Choć może nie widać.
;)
Jak to dobrze że już się tak serialami jakoś nie jaram bo bym kwicała;P
Nie rozumiem czemu nie można stworzyć portalu z filmami takiego legalnego...jest niby iplex ale tam mało tego dość.

WhiteDemon

Ale na kinomaniaku były filmy i seriale, o których w Polsce nikt nie słyszał. Prosty przykład- na TVNie ostatnio była premiera 2 sezonu VD :D No dajcie spokój, na każdy serial mam czekać po kilka lat żeby legalnie obejrzeć?

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No ja wiem...może jeszcze się reanimują, w zeszłym roku chyba też coś takiego było;)

WhiteDemon

Wieeem bo też miałam sesję! I też z tego wszystkiego zaczęłam się uczyć:D Nie no żartuję, znalazłam inną stronę, ale kinomaniaka nic nie zastąpi:( I nie wydaje mi się żeby reanimowali, bo rok temu uspokajali, że to chwilowe itd. a teraz od miesiąca nic nie napisali na fejsiku. To bardzo źle wrózy, ale też nie słyszałam o żadnych sprawach sądowych z ich udziałem.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja tam nie wiem komu to przeszkadzało;(

Ziqu

wiecie czemu kinomaniak nie dziala ?

Moridin_3

http://www.spidersweb.pl/2014/01/ekino-kinomaniak.html

Ziqu

zalukaj tv

ocenił(a) serial na 8
Ziqu

twoje-seriale tv