Siema ! sluchajcie nie uwazacie ze Elana tak jakby byla zazdrosna i bardzo przejęta Stefanem teraz ? No bo odkąd sie dowiedziala ze Stefan i Caroline cos tego , to jakos bardziej na Stefanie sie skupia , nie na Damonie , jak wylaczyl człowieczenstwo to jakby plakala juz :D , jakie są wasze odczucia ? ;>
Możliwe ze masz racje! Cos tak wiecej scen razem maja...
Ale może to przez to ze ona nie pamięta tego uczucia do Damona i dlatego do Stefa ja ciągnie..
Byłoby fajnie, ale sama Elena, chciała pchnąć Stefana w ramiona Caro. Swoją drogą, wciąż nie wiem jak można wymyślić tak żenujący wątek pomiędzy Caroline i Stefanem, jako nagła, niby trwająca już od 6 sezonów "epic love".
Mi sie ten wątek Caroline i Stefana podoba , chociaz wątpie zeby to bylo cos w stylu " big love" moze mialo to na celu aby Elena była zazdrosna i takjakby brakowało jej zainteresowania i przejeciem sie Stefana ze tylko Elena i Elena ... Dla mnie sam motyw utraty człowieczeństwa obydwu jest całkiem spoko , orzezwi troche ten serial bo czasami czuje sie jakbym ogladal kolumbijska telenowele :P
Ja już tak od dłuższego czasu się czuje w tym TVD. Masakra jakaś. Nienawidzę tego wątku S i C. Ale właśnie Julie uwielbia ich jako parę i robi z nich big lova. Nie pamiętasz jak w ostatnim odc. Caro powiedziała, że Stefan powinien wyznać jej uczucia LATA temu? Kpina jakaś. Najbardziej żałosnym posunięciem ze strony producentów (zaraz po Steroidzie) było wyłączenie Stefanowi uczuć (jeżeli naprawdę on to zrobił), bo ok, lubiłam oglądać go jako rippah, ale dla samej postaci to był istny koszmar, i jeżeli przez blondi on wyłączył uczucia, a kiedy je przywróci i ot tak jej wybaczy, bez żadnej zemsty, czy zwykłego wkur.wienia na nią, to ja mam dość.