PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121891
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nie sądzicie, że było by ciekawie, jakby między nimi zaiskrzyło? ;D

dalczyna

raczej
stefan + bonnie ...
nudny "dobry" wampir + płatająca figle czarownica, która chce się przeciwstawić złym wampirom
a za to
damon + bonnie
sexi niekiedy zły wampir + wymieniowa w poprzednim punkcie czyli anty Damon...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
filmyitylkoto

E, ja właśnie czytam książkę Powrót o zmierzchu i tam np. Damon rozebrał Bonnie i zostawił ją tylko w majtkach, kiedy chciał ją wykąpać i odkazić xD to było gorące ;D

ocenił(a) serial na 9
Queen_J

Koniec 15 rozdziału jest niezły! Damon i malaki... Fuuu... :) Ciekawe co będzie dalej... Wracam do lektury :D

dalczyna

Zdaje mi się że w książce są fragmenty, że między nimi iskrzy. Czytałam kiedyś taki fajny fragment na jakimś chomiku... Jak znajdę, to tu zamieszczę. ;)

Rilla

Mam! ;)

"-Damon?- Wykrztusiła Bonnie -Damon? To ty?!
-Wasze jęki działają mi na nerwy. To nie znaczy...
Ale Bonnie nie słuchała. Nie myślała. Jeszcze nie wybudziła sie zupełnie z transu i nie była świadome tego, co robi (tak uznała później). Nie była sobą. To ktoś inny odwrócił się, zarzucił Damonowi ręce na szyję i pocałował go w usta. To również ktoś inny zauważył, że Damon był zaskoczony, ale nie próbował się odsunąć. Ten ktoś dostrzegł również, że kiedy Bonnie przestała całować, blade policzki Damona lekko się zarumieniły."

Polecam też inne fajne fragmenty: http://vampirediaries.net.pl/forum/ksiazki-9.html

Rilla

Ja nie widzę Boonie ani ze Stefano ani z Damonem ;)

ocenił(a) serial na 9
Fleksa

A może z Tylerem będzie... Hihi... :PP

ocenił(a) serial na 10
anulka88

jeżeli Bonnie juz ma z kimś być, ale według mnie jej jest chyba lepiej same, no ale jeśli już to chyba będzie z kimś nowym, kto przyjdzie dopiero w 2 sezonie. ;)

użytkownik usunięty
urszulankaa

Czarownica z Damonem? Nie bądź nie smaczna..

ocenił(a) serial na 10
dalczyna

damon pasuje tylko do eleny!!!
;*
KONIEC KROPKA!
http://www.youtube.com/watch?v=s7uJIglV-5I

ocenił(a) serial na 9
jatojatytoty

Każdy się zachwyca nad tą sceną, Elena i Damon się całują... A przecież to nie Elena! :) Nic między nimi nie było, więc nie mówmy hop... (Chociaż obawiam się, że w 2 sezonie coś im może z tego wyjść... Niestety... :( )

użytkownik usunięty
anulka88

a ja jestem jak najbardziej za Damonem i Bonnie od samego początku i mam nadzieję że będą razem. A nawet gdyby nie byli bo scenarzyści wymyślą inny koniec chciałabym żeby była ze Stefanem. Do obydwóch pasuje. Na pewno nie chciałabym aby książka kończyła się tak, ze Elena zwiąże się z Damonem i zostawi Stefana bo jej w książce nie lubię. A wracając do tematu to nigdy nie było chyba połączenia czarownicy i wampira zwłaszcza takich silnych osobowości jakimi są Damon i Bonnie. Byłoby bardzo ciekawie, Na pewno ciekawiej niż Elena i Stefan. Ale to moja opinia

ocenił(a) serial na 8
dalczyna

ostatnio też sie nad tym zastanawiałam, to by było ciekawe, skoro teraz bonnie go nienawidzi, a potem byłby z tego romans:) to byłby naprawde niezły wątek

Nicolis

no właśnie ;D

ocenił(a) serial na 8
dalczyna

Mnie Bonnie podpadła, chyba bym tego nie przeżyła :D

dalczyna

Jeej, czytałam całe sześć części "the vampire diaries", i były wątki, w których Damon oraz Bonnie się "stykali". Jak dla mnie, to do siebie pasują. A zresztą co z tego, że Bonnie jest wiedźmą? A on jest wampirem, i? -,- Poza tym, Damon jest zaje.bisty, według mnie, i nie zasługuje na Elenę. To jest moje zdanie.

ocenił(a) serial na 9
lilinette

wg mnie damon i bonnie jakoś do siebie nie pasują wizualnie...nie ma między nimi chemii za grosz, a przyjemnie jest oglądać coś odwrotnego, dlatego myślę, że damonowi bardziej pasuje elena (skądś się musiały wziąć te plotki o związku iana i niny;))a co do tego, że damon nie zasługuje na nią...hmmm wiele facet przecierpial, fakt, że jest egoistą jak się patrzy, ale nie zmienia to faktu, że to wrażliwy egoista;P

dalczyna

hmm.. nie ! damon i elena są dla siebie stworzeni ! ;d
chociaż no z bonnie też nie byliby głupią parą.
a właśnie ktoś się może orientuje za ile kupię książkę o tym filmie ? no wiecie ;pp.

wisnia3596

Elena jest najmniej lubianą przeze mnie postacią w książce. xD A w serialu może być, ale niech będzie sobie ona ze Stefkiem, a mogłoby coś zaiskrzyć między Damonem i Bonnie. ;)