Za malo skokow o trzy lata do przodu!!!!!
Wyglada to jakby wszyscy za trzy lata byli skloceni oprócz braci S.
Steroline - jakos nie widze miedzy nimi chemii. Takie to sztuczne dla mnie. Akcja ze zdjeciem zaklecia akurat fajna :)
Can't wait for Julian! Na bank sie pojawi i bedzie sial zamieszanie hehe
Enzo i jego milosci... Nudaaaa
Dobrze, se pozbyli sie w koncu trumny, beda mogli aie skupic na czym innym niz wieczne ratowanie Elki nawet po "smierci".
Ciekawe co bedzie sie dzialo przez kamien feniksa. Mysle, ze przy "przebudzeniu" przeżywa sie zlo ktore sie popelnilo w zyciu dlatego heretyk darl sie a Jo spokojnie otworzyla oczy.
Naprawde ale to naprawde bez Elki serial bic dla mnie nie stracil. Przekonuje sie o tym po kazdym odcinku.
I tak na koniec - jak ja nie cierpie mamy Salvatore! Jak ona mnie denerwuje to masakra.
Racja o wiele za mało skoków w 3 lata naprzód, ciągle mnie ciekawi co tam sie teraz dzieje.
Julian, mam nadzieje, że sie w końcu pojawi i troche rozkreci akcje.
Zastanawia mnie kamień feniksa, jak on przywraca do życia i skad, skoro juz nie ma 2 strony. Poza tym skoro Oscar jako objaw zmartwychwstania zrobił sie rozpruwaczem ciekawe jak bedzie z Jo. W scenie z przyszłości widzimy co prawda córki ale nie ma Jo. Czy one nie wydają sie troche za duze tak w ogole jak na swój wiek?
Mary i Nora troche mnie nudzą tak samo Enzo i jego miłość.
No tak! Przecież ciąża 9 mies trwa to zostaja tylko dwa lata.... Wyrosniete te dwulatki. No te dwie heteryczki sa irytujace.
może to będą jakieś adoptowane dzieci? bo na pewno nie dałyby rady tak urosnąc. plus wydaje mi się, że coś nie tak będzie z Jo, moge się zalożyć, że nie będzie "normalna", coś jest nie tak z tym kamieniem