Jakieś śmieszne, głupie, lub wredne dialogi np.
Damon: Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi?
Elena: Przestaje być nudne w obecności psychopatów.
Damon: Zraniłaś uczucia tego psychopaty.
albo
Stefan: Rano polowałem
Damon: Nie przeraża cię to, że te wszystkie małe zwierzątka kiedyś spikną się i zmówią
przeciwko tobie?
Stefano: Tak? I co dalej?
Damon: Przebijemy ją kołkiem albo urwiemy łeb. Coś poetyckiego, zobaczy się.
Klaus: Czyż nie jest wspaniała?
Kol: Wygląda znakomicie, odchodząc od ciebie.
Rebekah: Idźcie, przez ten dom przewija się wystarczająco duża liczba mężczyzn.
Kol: Zupełnie jak przez Ciebie Bekah.
Damon: Zabiłem cię. Jesteś martwy!
Elijah: Od wieków.
na przykład takie :D
a weźźź.... Kola uśmiercili, Finna też :/ z Bekah chcą zrobić człowieka :(( wszystko się psuje :/
Za to Eliasz nadal ma depresję i po 600 latach wierzy, że Katherine go kocha:D A podobno rozumu nabiera się z wiekiem:) Po takim czasie powinien byc przynajmniej zgorzkniały, ironiczny i podchodzic do wszystkiego z rezerwą, nie powinien nikomu ufac- po tygodniu- jak Eric z TB:) Są w podobnym wieku, mają podobne korzenie, a Eliaszek się zachowuje jak Edi ze Zmierzchu.
Nie z dupy! To delikatne uczucie, które rozwijało się nieśmiało przez 600 lat, aż w końcu w roku 2012 Eliasz pozwolił sobie na chwilę szaleństwa i zapytał Kaśki czy pójdzie z nim na frytki do Maka. Jakież było jego zdziwienie kiedy okazało się, że Kaśka nie jest już zimną suką, która od 600 lat wszystkimi manipulowała, jest jedynie wrażliwą istotną, która twierdzi, że się zmieniła jak klimat na świecie. W kolejnym odcinku odejdą nieśmiało ku zachodzącemu słońcu.
dziwnie brzmisz :D
"W kolejnym odcinku odejdą nieśmiało ku zachodzącemu słońcu." nie.. please..
niech Elijah oderwie komuś głowę, wyrwie komuś serce... brakuje mi tego :(
Nie, nie jestem pijana, mam się uczyc:/ Dlatego wróciłam na forum:D
Eliaszek oddał komuś jaja, nie będzie już zabijał, nigdy nie będzie bad boyem, nie wyrwie żadnego serca. Z Damonem i Klausem powinni założyc klub nawróconych bad boyów. Klaus jeszcze trochę walczy, ale jak widzi Caroline to planuje różowy, wampirzy domek z białym płotkiem. Gdzie ci mężczyźni?!
niech ożyje Kol i coś zrobi z Elijahem i Klausem :( albo może lepiej nie.. zakocha się jeszcze w Bonnie... :D a nie, czekaj, teraz niby Bonnie wkracza na złą stronę mocy haha :D
Przecież już zawróciła;P To było to przejście, pewnie też nie zauważyłaś. Myślałam, że będzie Silasem kolejnego sezonu, ale niestety.
ja nie oglądam TVD, tylko znam szczegóły na temat pierwotnych.. dałam sobie spokój, z Damonem, Stefanem, Elenką, która mnie niemiłosiernie denerwuje :D
Wszystkie kochają bad boyów i każda marzy żeby takiego rozmiękczyc żeby ją kochał, a jak już rozmięknie to żadna go nie chce;D Wiedziałam, że to spotka Damona. Teraz pora Klausa, nadal walczy ale to już takie ostatnie drgnienia zła. Potem tylko koniki i koliberki:)
noo :D szkoda, że zrobili Delenę ;/ najgorsza rzecz jaka mogła się przydarzyć temu serialowi
Delena była dobra, na początku jak nie była parą... to sire bond wszystko zepsuło... cóż, bywa :D zje bali serial, dlatego przestałam oglądać, zakończyłam na 4x12 na śmierci Kola :(
Jak nie byli razem to było to takie piękne. A teraz Sire Bond i nic więcej.... Ja skończyłam na 4x16 in nie wiem co się dalej dzieje :D Za to teraz mam ciekawszy serial do obejrzenia Grę o Tron :)
Przeczytałam właśnie opis :) Lubię tego typu seriale. Jak znajdę trochę czasu to może obejrzę sobie pierwszy odcinek :)
Ja teraz też oglądam fajny serial Broadchruch. Jest tylko 8 odcinków. Fajny mi się podoba :D
Dlatego już niedługo
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10010/normal_The-Vampire-Diarie s-The-Originals-EW-Exclusive-10.jpg
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c92.0.403.403/p403x403/534899_5186601 28169606_1527938467_n.jpg
http://theoriginalscw.com/wp-content/uploads/2013/03/Originals3-feature.jpg
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10010/The-Vampire-Diaries-The-O riginals-ITV-03.jpg
wow i żadnej baby do trójkąta? Okłamują was, zaczniecie oglądac, wciągniecie się a tam BUM! i trójkąt, który nie może byc rozwiązany inaczej niż śmierc jednego z braci:P
Nie łudzę się, Julie na pewno im kogoś dorzuci, jest Hayley i ta Camille. Ale mimo to mam nadzieję że nie zniszczą ich charakterów i co najważniejsze - wątek miłosny nie będzie najważniejszym wątkiem.
Ale samo to że będzie Klaus i Elijah xDD
Bez przesady :)
Może troszeczkę zmiękł ale nie przekreślajmy go tak od razu, wyrobi się.
Nadal ma więcej gracji i klasy niż obaj Salvatorowie razem wzięci. Razy 10.