Z kim będzie w końcu Haruhi o_O? Nie oglądałam tego anime, ani nie czytałam mangi, ale chciałabym wiedzieć :D - chcę kupić pierwszy tom "na spróbowanie", a dowiedzenie się z kim będzie bohaterka na pewno nie zepsuje mi smaki XD...
czekam na kolejne rozdziały mangi. już wiadomo że haruhi jest zakochana w tamakim a tamaki w haruhi ale jeszcze nawzajem sobie tego nie wyznali. teraz to jest lipa bo sie taka starucha babcia tamakiego wtrąca i wgl będą pewnie kłopoty jeśli mieliby być razem
W sumie jeśli chodzi o parring TamakixHaruhi to nie byłabym taka pewna... Fakt, zakończenie anime jawnie na to wskazuje, ale trzeba pamiętać, że jeśli chodzi o Ourana to jest on nieprzewidywalny. Jakby nie patrzeć Hikaru także jest zakochany w Haruhi... Przydałaby się druga seria ^^.
No, niby wszystko wskazuje na Tamakiego...
Ale Hikaru też jest w niej zakochany! I jest taki kawaii!
*żar moe*
^^
Twoj post zachecil mnie do przeczytania mangi ^^ dzieje sie cos tam jeszcze ciekawego? czego nie ma w anime?
Przyznam, że jeśli chodzi o mangę, to jestem na etapie 4 tomu, taa leniowi nie chce się sięgnąć po angielskie skanlacje, nieważne... Manga lepsza xD. Jakieś tam wszystko bardziej przejrzyste, a i epizot z Halloween jest kompletnie inny niż w anime, lepszy! xDD. No i dodatki jak "Teatrzyk zachowań szokujących" - to powala xD.