PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

A więc już niedługo zginą dwie osoby Kenia którą utopi Carmina , oraz Augusto również zabity przez Carminę .

Lolita wyjdzie za Horacia . Po ślubie Carmina pójdzie do spowiedzi i wyzna że Horacio jest
mordercą . odc 77

Paolo uwodzi Sabrinę która zachodzi z nim w ciążę . Begonia nie akceptuje tego związku .
Sabrina nalega na ślub z Paolem .

Vicente ma wypadek , Antonia oddaje mu nerkę . Wychodzi na jaw że Gabino jest jego ojcem .

GAEL I PALOMA IDĄ DO ŁOŻKA . odc (90)

virginia_virgi

Czy tam każdy musi zachodzić w ciąże, czytałam w innym twoim poście, że Paloma i Gael też wpadną, jak tak czytam po internecie to ta telka to prawie same morderstwa i ciąże, ale jest wciągająca jednak.

Ciapek18

chyba nie wiedzą jak się zabezpieczyć :D

virginia_virgi

No dobra Gabino to taki prostak, że może nie wiedzieć, ale Paolo taki niby wielki Playboy z miasta albo Sabrina przecież jest córką lekarza.

ocenił(a) serial na 7
Ciapek18

oni telefonów komórkowych nie mają więc co dopiero środki antykoncepcyjne ;)

duska123

Testy ciążowe jakoś mają, ale to taki schemat w wielu telenowelach, że po jednej nocy od razu jest ciąża.

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Żałuje że to przeczytałam :/ och teraz juz prawie wszystko wiem..

ciekawość wygrała :D

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Czyli już w tym tygodniu któreś z nich zginie? Czy dopiero w następnym? Kurde... zaczyna się robić ciekawie, akcja ruszyła na dobre, a ja muszę wyjechać i nawet nie wiem czy będę miała dostęp do telewizora ;/

Borysoth23

Kenia zginie jutro :(

virginia_virgi

A wiesz może w którym odcinku dokładnie zabije Augusta?

virginia_virgi

Dzięki ;D

użytkownik usunięty
virginia_virgi

właśnie czytałam w ŚS i też się zdziwiłam ale spoko będzie ciekawie
ogier Paolo znowu zadziała nie spodziewałąm się że znowu wpadnie hahah

ja tez mysłałam że nie będzie więcej robił dzieci hehe

użytkownik usunięty
virginia_virgi

biedna Sabrina nabierze się na jego czułe słówka ech....a on pewnie chce zapomnieć o Carminie i dlatego teraz się wziął za Sabrinę

Też czytałam śs i napisze że teraz tego żałuje bo Guido okradnie Alfonsine a myślałam, że akurat on jest uczciwy i lubiłam go w tej telce :-( .

użytkownik usunięty
Ciapek18

no właśnie dziwne to jest bo myślałam że ona mu się podoba ale sądzę że to będzie nieporozumienie albo intryga Gabina

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

A powiedzcie mi, bo nie oglądałam zbyt dokładnie skąd Augusto dowiedział się, że Edmundo miał romans niby z Etefanią?

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

"zasugerowała" mu to Alfonsina :)

lucjana_p

Nie rozumiem czemu Augusto nie wziął pod uwagę, że to Carmina sypiała z Edmundem, a nie Estefania, przecież to jej latanie do lekarza podejrzane było, tym bardziej, że potem nie było ani widu ani słychu o wynikach badań.

użytkownik usunięty
Camilla3

rzeczywiście mnie też to zdziwiło , każdy by się domyślił tylko nie Augusto

ocenił(a) serial na 7

on w ogóle "niekumaty" jest
można mu wmówić absolutnie wszystko...

lucjana_p

i to mnie najbardziej denerwuje w nim ;/

virginia_virgi

a kogo zabił Horatio?

użytkownik usunięty
Seiya

Horacio zabił chrzestną Elisy , Blancę podłożył ogień pod jej zakład mody na zlecenie Gabina

acha.....już pamiętam

w ogóle w tym serialu są jakies zakręcone wątki hehe, jakby oderwane od siebie a bohaterów łączy głównie to, że są w jednym miejscu

użytkownik usunięty
Seiya

MOŻE I ZAKRĘCONE ALE JEST CIEKAWIE

Mega ciekawie, jestem ciekawa co Carmina planuje wyczynić na ślubie Lolity...

Camilla3

Jak ja nie lubię tej Carminy ; /

Florencia będzie bezpłodna , Paolo , mówi żeby ukrasć dziecko Sabriny jak urodzi .

ta ciekwe czy Damian znów się nabierze

virginia_virgi

Przecierz to bez sensu bo co przez 3 czy cztery miesiące nosiłaby sztuczny brzuch i co nikt by się nie zorientował i niby jak wmówili by Damianowi że dziecko Sabriny jest Florencji?

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

ktoś pisał że znajdą ginekologa którego przekupia i on to potwierdzi :D najzabawniej będzie jak Sabrina straci dziecko :D

virginia_virgi

Nie idą do łóżka tylko się bzykają na trawie xD

Nolitka

Taaa, pod wpływem emocji, zanim by doszli do łóżka, to Gael by stwiedził, że nie chce Palomy...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

haha i pewnie teraz ją zostawi xD i myśle że ona zajdzie w ciaze :P

lovemessages

Może i tak, ciekawe... Ale jakby nie patrząc źle zrobiła, że uległa, Ramona jak się dowie to ją prześwięci pewnie.

virginia_virgi

Odcinek 113
Pokojówka znajduje zwłoki Guida. Elisa przekonuje Lucia, że nie powinien bać się miłości.
Odcinek 114
Begonia oskarża Paola o zgwałcenie Sabriny. Lolita dowiaduje się, że Horatoi zginął podczas ucieczki z więzienia.
115
Alfonsina ukrywa Horatia. Elisa i Gael otwierają przetwórnie.
116
Elisa radzi Maru by walczyła o miłość Lucia. Damian prosi Elise by zrezygnowała ze ślubu z Gaelem.
117
Begonia przyłapuje męża na pocałunku z Ingrid. Alfonsina jest zmęczona ukrywaniem Horatia.
118
Florencja prosi Enrique by przyszedł na jej ślub.
121
Edmundo daje synowi pierścionek zaręczynowy.
122
Horatio wyznaje Alfonsinie, że Gabino ma bilety lotnicze Rosenda.
123
Damian wyznaje Elisie , że żeni się z Florencją gdyż w zamian za to Alfonsina obiecała zwrócić jej szklarnie.
124
Florencja wyznaje Enrique iłość ale ten ją odrzuca.
126
Begonia mówi Edmundo, że ingrid jest żoną Gabina.

użytkownik usunięty
Ciapek18

a po jakiego grzyba Alfonsina będzie ukrywać Horacio ?

Żeby policja go nie znalazła, a on ma jej pomóc zemścić się na Gabinie.

To jeszcze nie jest takie dziwne jak to, że Paolo aresztują za Sabrine , a przecież akurat jej to nie zgwałcił bo np Elise czy później Carmine to próbował.

użytkownik usunięty
Ciapek18

hahaha pewnie Begonia zrobi szum bo córeczka przecieć dobrowolnie nie poszłaby z nim do łóżka ?

Ciapek18

no kupiłam dzis gazetkę i będzie się działo ale nie rozumiem jak Gabino dostanie w kulke w łeb i przeżyje

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

w którym odcinku będzie ślub Elisy z Gaelem i ślub Damiana z Florencją?

madzia124

130-SPOILER

ocenił(a) serial na 9
kalcjakl

oj to jeszcze troszke trzeba bedzie poczekac ;p

użytkownik usunięty
Ciapek18

ej mam pytanko... czy dojdzie do slubu Damiana i Florencji ??
dzieki bede wdzięczna :D

Nie wiem, ale chyba nie.

ODPOWIEDZ -wszystko będzie zaskakujace ,miłe ,czasami z malymi problemami i końiec będzie taki jaki już przewidzielście.Jak kończy sie kazda telenowela???.

kalcjakl

Tylko Carmina i Mendoza wywiną numery .Czasami telenowela traci urok na końcu przez sceny ,które są nie tylko nierealne ale wprost głupe.Pytanie -jak ktos mógł coś takiego wymyslić ??? PIŁA NUMER 100.

Ciapek18

ciapek ja również to czytalam tylko możemy podyskutowac na tematy bieżące.

Ciapek18

Damian jaki szczodry, nie ważne, że ożeni się z kobietą, której nie kocha, kosztem czego nigdy nie będzie z Elisą, jednocześnie dzięki temu ją zrani, ale ważne, że Elisa odzyska szklarnię, no niepoważne.