A więc już niedługo zginą dwie osoby Kenia którą utopi Carmina , oraz Augusto również zabity przez Carminę .
Lolita wyjdzie za Horacia . Po ślubie Carmina pójdzie do spowiedzi i wyzna że Horacio jest
mordercą . odc 77
Paolo uwodzi Sabrinę która zachodzi z nim w ciążę . Begonia nie akceptuje tego związku .
Sabrina nalega na ślub z Paolem .
Vicente ma wypadek , Antonia oddaje mu nerkę . Wychodzi na jaw że Gabino jest jego ojcem .
GAEL I PALOMA IDĄ DO ŁOŻKA . odc (90)
Czy tam każdy musi zachodzić w ciąże, czytałam w innym twoim poście, że Paloma i Gael też wpadną, jak tak czytam po internecie to ta telka to prawie same morderstwa i ciąże, ale jest wciągająca jednak.
No dobra Gabino to taki prostak, że może nie wiedzieć, ale Paolo taki niby wielki Playboy z miasta albo Sabrina przecież jest córką lekarza.
Testy ciążowe jakoś mają, ale to taki schemat w wielu telenowelach, że po jednej nocy od razu jest ciąża.
Czyli już w tym tygodniu któreś z nich zginie? Czy dopiero w następnym? Kurde... zaczyna się robić ciekawie, akcja ruszyła na dobre, a ja muszę wyjechać i nawet nie wiem czy będę miała dostęp do telewizora ;/
właśnie czytałam w ŚS i też się zdziwiłam ale spoko będzie ciekawie
ogier Paolo znowu zadziała nie spodziewałąm się że znowu wpadnie hahah
biedna Sabrina nabierze się na jego czułe słówka ech....a on pewnie chce zapomnieć o Carminie i dlatego teraz się wziął za Sabrinę
Też czytałam śs i napisze że teraz tego żałuje bo Guido okradnie Alfonsine a myślałam, że akurat on jest uczciwy i lubiłam go w tej telce :-( .
no właśnie dziwne to jest bo myślałam że ona mu się podoba ale sądzę że to będzie nieporozumienie albo intryga Gabina
A powiedzcie mi, bo nie oglądałam zbyt dokładnie skąd Augusto dowiedział się, że Edmundo miał romans niby z Etefanią?
Nie rozumiem czemu Augusto nie wziął pod uwagę, że to Carmina sypiała z Edmundem, a nie Estefania, przecież to jej latanie do lekarza podejrzane było, tym bardziej, że potem nie było ani widu ani słychu o wynikach badań.
Horacio zabił chrzestną Elisy , Blancę podłożył ogień pod jej zakład mody na zlecenie Gabina
acha.....już pamiętam
w ogóle w tym serialu są jakies zakręcone wątki hehe, jakby oderwane od siebie a bohaterów łączy głównie to, że są w jednym miejscu
Jak ja nie lubię tej Carminy ; /
Florencia będzie bezpłodna , Paolo , mówi żeby ukrasć dziecko Sabriny jak urodzi .
ta ciekwe czy Damian znów się nabierze
Przecierz to bez sensu bo co przez 3 czy cztery miesiące nosiłaby sztuczny brzuch i co nikt by się nie zorientował i niby jak wmówili by Damianowi że dziecko Sabriny jest Florencji?
ktoś pisał że znajdą ginekologa którego przekupia i on to potwierdzi :D najzabawniej będzie jak Sabrina straci dziecko :D
Może i tak, ciekawe... Ale jakby nie patrząc źle zrobiła, że uległa, Ramona jak się dowie to ją prześwięci pewnie.
Odcinek 113
Pokojówka znajduje zwłoki Guida. Elisa przekonuje Lucia, że nie powinien bać się miłości.
Odcinek 114
Begonia oskarża Paola o zgwałcenie Sabriny. Lolita dowiaduje się, że Horatoi zginął podczas ucieczki z więzienia.
115
Alfonsina ukrywa Horatia. Elisa i Gael otwierają przetwórnie.
116
Elisa radzi Maru by walczyła o miłość Lucia. Damian prosi Elise by zrezygnowała ze ślubu z Gaelem.
117
Begonia przyłapuje męża na pocałunku z Ingrid. Alfonsina jest zmęczona ukrywaniem Horatia.
118
Florencja prosi Enrique by przyszedł na jej ślub.
121
Edmundo daje synowi pierścionek zaręczynowy.
122
Horatio wyznaje Alfonsinie, że Gabino ma bilety lotnicze Rosenda.
123
Damian wyznaje Elisie , że żeni się z Florencją gdyż w zamian za to Alfonsina obiecała zwrócić jej szklarnie.
124
Florencja wyznaje Enrique iłość ale ten ją odrzuca.
126
Begonia mówi Edmundo, że ingrid jest żoną Gabina.
To jeszcze nie jest takie dziwne jak to, że Paolo aresztują za Sabrine , a przecież akurat jej to nie zgwałcił bo np Elise czy później Carmine to próbował.
hahaha pewnie Begonia zrobi szum bo córeczka przecieć dobrowolnie nie poszłaby z nim do łóżka ?
no kupiłam dzis gazetkę i będzie się działo ale nie rozumiem jak Gabino dostanie w kulke w łeb i przeżyje
ej mam pytanko... czy dojdzie do slubu Damiana i Florencji ??
dzieki bede wdzięczna :D
ODPOWIEDZ -wszystko będzie zaskakujace ,miłe ,czasami z malymi problemami i końiec będzie taki jaki już przewidzielście.Jak kończy sie kazda telenowela???.
Tylko Carmina i Mendoza wywiną numery .Czasami telenowela traci urok na końcu przez sceny ,które są nie tylko nierealne ale wprost głupe.Pytanie -jak ktos mógł coś takiego wymyslić ??? PIŁA NUMER 100.