PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Damian znowu będzie chciał wyjechać z Elisą , ale plany pokrzyżuje mu ciąża Florencj. Odcinek 98
Damian i Florencja biorą ślub cywilny. Odcinek 103 Elisa przyjmuje oświadczyny Gaela. Odcinek
105 zrozpaczona Paloma usiłuje popełnić samobójstwo. Carmina proponuje Gabinowi, że
zostanie jego kochanką wzamian za zniszczenie umowy sprzedarzy hacjendy.

użytkownik usunięty
Ciapek18

no dobra ale co sie stanie ze jednak carminy nie zabije bo dzisiaj kopał dla niej gób i chciał ją zastrzelic

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

no po dzisiejszych odcinkach już się troche wyjaśniło ale nie kumam tego że wszyscy wiedzą a nie Damian że Elisa nie jest jego siostrą :D a Elisa przegnie pałe po całości jak przyjmie oświadczyny Gaela..ale też czytałam że oni się pobiorą..szkoda mi Palomy

lovemessages

Tak, główni bohaterowie jako ostatni informowani zawsze ;p, ślub Elisy z Gaelem to jest cios poniżej pasa, nie dość, że po raz enty zabawi się Gaelem, to znowu będzie nie fair wobec Palomy, zaczyna mnie to drażnić.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Oni się zachowują jakby byli pod przymusem tego że muszą z kimś być, bo rozumiem że po takiej wiadomości że ukochana osoba może być Twoim rodzeństwem jest straszna ale żeby od razu z kimś do łóżka iść xD zabawne niektóre akcje tu są :D

Camilla3

Elisa rzeczywiście przegina ale na szczęście czytałam, że do jej ślubu z Gaelem nie dojdzie :D

Paula070921

Dojdzie czy nie, Elisa jest nie w porządku.

Camilla3

zgadza się mimo wszystko Elisa jest nie w porządku, zamiast inaczej to rozwiązać to woli krzywdzić Palome i Gaela ( bo nie wierze, że tak nagle go pokocha i będą szczęśliwi)

użytkownik usunięty
Ciapek18

hehehe czyli jednak Carmina będzie miała romans z Gabinem a co z Ingird ????
fajnie że Elisa przyjmię oświadczyny Gaela to Damian zaczyna mnie wkurzać ale czytałam że nie dojdzie do ślubu i oczywiście Paloma będzie robiła sceny ech...

ocenił(a) serial na 10

jak to co z Ingrid pewnie Carminka albo Gabcio ją zabiją :D no ale Elisa jest nie fair w stosunku do swojej "najlepszej" przyjaciółki ja na miejscu Palomy rwałabym Enrique i wyjechała z tej dziury :D

lovemessages

Dokładnie! Ja tak samo :D
Poza tym, MOIM zdaniem Enrique jest przystojniejszy niż ten brzydal Gael :D

love_panic

Zgadzam się z Wami :)) Też mi się Enrique podoba, przystojny i dobry jest, ale wiecie, pewnie by wyjechał z Palomą, a w środku wspominał Florkę i kolejny by ją odstawił na boczny tor.

love_panic

Gael jest bardzo przystojny ;)

Blab

to chyba żart.gael jst najbardziej krzykliwym aktorem w telenowelach ,np.Tryumf miłości.Pozatym ma urojenia i obsesje na punkcie kobiet ,tele czy prywatnie .Ja nic nie wiem ale on jst natrętem gziekolwiek go zobaczymy. Przepraszam za moja opinię .Polecam na YOUTUBE Argentyńskie :jedna to komedia ;Kiedy się uśmiechasz oraz serial Skradzione życia .Wszystko to dzięki anetttelki ,oglądajcie póki jest na youtube .Gra tego samego aktora ,inne srodowisko, inna sytuacja trudno rozpoznać tych dwóch bohaterów i tęskni się za tym co sie dzieje za kurtyną. Polecam z całego serca.

użytkownik usunięty
kalcjakl

czytałam że jego życie osobisre jest bardzo ....bujne hahhaha

użytkownik usunięty

no prosze hehehehhe

użytkownik usunięty

a dokładnie żę rozstała się z żoną po roku małżeństwa a teraz jest z byłą żoną Sebastiana Ruli tego co grał Arturo w TERESIE istna telenowela hahhaa

użytkownik usunięty

nie spodziewałam sie ze z niego taki gagatek... :D

użytkownik usunięty

nie wygląda na takiego jak to mówią cicha woda

Ciapek18

Odcinek 130
Ślub Elisy i Gaela Carmina będzie wściekła, że Elisa pięknie wygląda w sukni ślubnej a Damian dowie się, że Florencja udawała ciąże i pojedzie konno przerwać ceremonie.

Ciapek18

CIAPEK ja również oglądam strony latynowskie i ten serial .PROŚBA przestań zdradać co dalej .MOŻE opowiesz nam jakie inne seriale będziemy ogladać w przyszłości???????

kalcjakl

Zawsze zaznaczam spojlery w temacie , nie musisz wchodzić na temat jeśli nie chcerz wiedzieć co będzie w serialu. Ja akurat widziałam ten ślub na youtube nie oglądam stron latynoskich bo nie znam języka.

Ciapek18

Przepraszam jeżeli tak napisałam ,czasami ludzie nie lubią wiedzieć .Napisałam tam dalej jak ja to robię.Wystarczy mały montaż w glowie i wszystko się układa .Mnie, albo raczej ja uwielbiam to. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
kalcjakl

ale mnie sie podoba że wiem co bedzie dalej... :D

proponuję ,to co ja zawsze robię wejśc na aol usa,wpisac tytuł telenoweli no i trzeba szukać ,np telenovelagratis itp .Bedą oferty telefonow itp,wyłączaj i dalej.Pózniej napisze stronę na ,której ja, ponieważ czasami mnie korci aby zobaczyć co dalej.Prześlę

Jeżeli chcesz to możesz pytać .Ale już objaśniłam moją technikę ,aol usa,wpisać po hiszpańsku tytuł i szukać przyjaznej strony,która pokaże listę telenowel ,lub plakaty ,no i dalej .Tak jest mój system ,Wy mozecie mieć inny .Zdradzcie nam.Dięki

użytkownik usunięty
kalcjakl

aha... :D