Duch Eleny
Twarz Analiji
Miłość jak czekolada
Pustynna miłość
Ukryta miłość
Zakazane uczucie
Miłość i przeznaczenie
Osaczona
Otchłań Namiętnośći
Mój grzech
Triuf Miłosci
Nie igraj z aniołem
KTÓRA WEDŁUG WAS NAJLEPSZA TELENOWELA Z TYCH WYMIENIONYCH DLA MNIE DUCH ELENY I OTCHŁAN NAMIETNOSCI A DLA WAS ?
Oglądałam niestety tylko 2 z nich no i teraz te aktualną Otchłań namiętności...
Tamte to Ukryta miłość i Zakazane uczucie... polecam ale nie były one jakies nadzwyczaj interesujące.
Otchłań namiętności jak narazie super! :)
Dlaczego tu są tylko te nowsze telenowele? Ja wymienię swoje, bo z tych tutaj nie ma nawet w czym przebierać.
Fiorella
Maria Emilia
Catalina i Sebastian
Izabella
Cud miłości
Luz Maria
Grzesznica
Miłość i nienawiść
Biały welon
Gorzka zemsta
Hacjenda la Tormenta
Prawdziwa miłość
Przyjaciółki i rywalki
Kachorra to ja
Zbuntowany anioł
Jesteś moim życiem
Cena marzeń
Teraz już takich telenowel nie ma i nie będzie. To było coś :)
Może autorka tematu wymieniła tylko te telenowele, które np. oglądała lub najbardziej utkwiły jej w pamięci, nie musisz od razu pisać z taką pretensją.
CATALINA I SEBASTIAN !!!!!!
2 razy ogladalam wszystkie odcinki - warto było..
i raz jeszcze chciała bym zobaczyć bo to bylo z 10 lat temu :/
Nie pamiętam, w którym roku było u nas emitowane, bodajże 1999r. albo 2000r. i wtedy pierwszy i ostatni raz oglądałam. Ale wspominam świetnie :)
Tej akurat chyba nie oglądałam. Zresztą miałam wtedy 6 lat, i już byłam zafascynowana telenowelami :D
moje ulubione z tych które wymieniłaś to:
Luz Maria, Maria Emilia, Izabela, Catalina i Sebastian, Gorzka zemsta (rewelacja!), Zbuntowany anioł, Cena marzeń i Zbuntowani
Dla mnie najlepszą telenowelą jest GORZKA ZEMSTA, której nie wymieniłaś. Jak dla mnie nic nigdy jej nie przebije, i nadal tak uważam, a obejrzałam naprawdę sporo telenoweli. :)
Z wymienionych to "Triumf miłości" ,a ogólnie "Dos Hogares" i "Teresa" były świetne. Jeśli chodzi o stare produkcje najlepiej wspominam "Rosalinda" i "Cristina".
z wymionionych gorzka zemsta,cena marzen , z pozostalych kiedy sie zakocham ,emperatriz ,la oitra cara del alma,
Bardzo polecam ; 1/ Kiedy się zakocham (piękna piosenka motywem przewodnim oraz szereg pięknych piosenek w trakcie/
2/ Zakazane uczucie, 3/ Ktoś cię obserwuje (z wątkiem kryminalnym), 4/ Gorzka zemsta, 5/ Kiedy będziesz moja ,
6/ Teresa.
Wymienione telenowele warto obejrzeć ze względu na dobre i ciekawe scenariusze, muzykę i ciekawych aktorów.
Nie zgodzę się, że Zakazane uczucie miało dobry i ciekawy scenariusz. Był nudny, jak flaki z olejem. Muzyka też kiepska.
no musze sie z tobą zgodzić Zakazane uczucie to wogule była głupa telenowela i nic się tam nie działo
ja lubiłam ZAKAZANE UCZUCIE i to bardzo , wiele rzeczy się tam działo intrygi , kłamstwa itd. dobrzy aktorzy i muzyka przewodnia piękna
ciekawe co działo sie takiego wielkiego w ty zakazanym uczuciu bo mi nic takiego sie nie przypomina tylko to jak ta Ana Paula straciła dziecko a poza tym to nic ciekawego tam nie było
od początku się działo ślub z Rogeliem , ucieczka , więzienie Miguela , zabicie Maripaz , intrygi Bruna Vanessy i Rosaury, romans Cinthi , walka Rogelia z Gustavem o Ane
Zgadzam się z Narcyz123, że tam nic się nie działo. Ślub z Rogeliem nie był jakimś wielkim wydarzeniem. Wątek z Miguelem i więzieniem był bardzo nudny, pomysł z zabiciem Maripaz mi się podobał, romans Cynthi był ciekawy? No chyba nie. A Bruno i Rosaura takie czarne charaktery, że śmiać mi się z nich chciało. Jedyną ciekawą rolę miała tam Susana González, świetnie zagrała Cynthie. Reszta to porażka.
Nie zgadzam się z większością, że Zakazane uczucie było nudne. Mi ta telenowela bardzo się podobała. Bardzo lubiłam Ane Paulę, które mimo śmierci swojego ukochanego potrafiła jeszcze kogoś pokochać. Telenowela była ciekawa od pierwszego do ostatniego odcinka, także nie widzę powodu, aby Wam podawać konkretnych sytuacji. Co do muzyki to mi także się podobała. Cieszę, że że w ostatniej chwili reżyser zmienił decyzje Pauli i ta ostatecznie została z Rogeliem. Bardzo ich lubiłam jako para i wcele nie przeszkadzała ta ogromna różnica wieku. Ślicznie razem wyglądali i było czuć chemie, nie jak w przypadku Luciany i Rodriga.
Nie była to zła telka ale na pewno nie należała do dobrych. Było dość dużo gmatwania, powtarzania w kółko tego samego. I dużo nierealnych sytuacji. Niektóre wątki były nie do pomyślenia i tak jakby nie trzymało się kupy kolokwialnie mówiąc. Ale były też fajne i wzruszające odcinki a na pewno dużo zabawnych za sprawą ciotki. Nie będę się rozpisywała więcej, bo są do tego specjalne wątki założone na profilu Zakazane uczucie. Tam tez pisałam wiele moich ocen na temat tej telki.
Mogę jedynie jeszcze dodać, że wydaje mi się, że Otchłań namiętności będzie lepsza. Przynajmniej narazie tak uważam :))
Na razie to ja uważam, że Otchłań namiętności będzie lepsza od Ukrytej miłości i Zakazanego uczucia. Zobaczymy, jak będzie dalej.
Chemia była, ale w minimalnych ilościach. Mi zabrakło namiętności. Mimo, że nie lubiłam tej telki, to chociaż też jestem zadowolona, że została z Rogelio, jego lubiłam, a Gustava nie. Są różne gusta, każdemu podoba się co innego :)
Nieigraj z aniołem
Mój grzech
Zakazane Uczucie
Duch Eleny
Dodała bym jeszcze ; Terea i Kobieta ze stali
Co do Otchłani namiętności to myśle że na całkowitom ocene to jeszcze troszke za wcześnie ale jak narazie jest super .