PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1648
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

ŚLUB ELISY i GAELA w telenoweli OTCHŁAŃ NAMIĘTNOŚCI odcinek 130, który widzowie TV4 zobaczą w maju 2013 nie dochodzi do skutku. W dniu ślubu Elisy i Gaela, kiedy ślub kościelny mają też wziąć Damian i Florencia, wychodzi na jaw kłamstwo Florencii. Damian dowiaduje się, że kobieta nigdy nie była z nim w ciąży. Arango ma niewiele czasu, by nie dopuścić do ślubu ukochanej z Gaelem. Tuż przed złożeniem przysięgi małżeńskiej zakłóca ceremonię i grożąc Gaelowi śmiercią domaga się, żeby Elisa pojechała z nim. Elisa wsiada na konia i odjeżdża z Damianem.

Więcej
http://superseriale.se.pl/seriale/otchlan-namietnosci-odc-130-slub-elisy-i-gaela -damian-grozi-gaelowi-smiercia-zdjecia_316776.html

użytkownik usunięty
virginia_virgi

hahaha Damian to cały głupi będzie groził Gaelowi śmiercią o ja nie mogę

a potem elisa damianowi haha

użytkownik usunięty
virginia_virgi

cooo ?? czemu ?? LOL haha

Nie wiem, ale widziałam na youtube jak mierzyła do Damiana z broni.

użytkownik usunięty
Ciapek18

hehe WTF ? ale wymyślają

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

Tak mierzyła, a on powiedział,że jej nie wypuści ,że jak chc e być wolna musi go zabić. A ona odbezpiecza pistolet ale wystrzela w niebo..okazuje się,że w ogóle nie był nabity..ona się wścieka i mówi mu,że ma dziecko i żone ..niedaje jej uciec i zaciąga do domku i tam siedzą.. chcecie więcej?:)

Agencik22

Ja bym chciała bo oglądałam te odcinki ale za bardzo nie rozumiem o czym mówili :D

ocenił(a) serial na 10
Paula070921

Jest burza oni się kłucą, On oczywiście mówi,że ją kocha a ona ,że kocha Gaela(tego imbecyla) ona chyba bo nie jestem pewna mówi mu,że ona z nim się seksiła:P i on wychodzi w burzę będzie cały mokry czytał dokumenty rozwodowe od Florencji, i ona tam opowiada,że to zrobiła dla ojca i takie tam, że chciała odejść. Poczym na drugi dzień Damian zachoruje, ale oczywiście ta pipa Elisa będzie nie wzruszona, na drugi dzień ona zobaczy,że on śpi i jest cały rozpalony, wsiada na koń i ucieka ( Damian wybiega do niej ale nie udaje mu się jej zatrzymać) Pod wieczór ona wraca do niego z lekami, daje mu je on sie pyta ,dla czego wróciła a ona,że nie mogła go zostawić samego i chorego tak daleko od domu. On sobie śpi a ona zagląda do torby gdzie są Dowiaduje się ,że nie są już małżeństwem i,że nie była w ciąży. Nic mu nie mówi, później Damian poczuł się lepiej i mówi jej,żeby spała w chacie na on będzie spał na plaży(ona nie daje mu tam spać bo jest chory jeszcze nie wyzdrowiał mówi,że go kocha i bzykają się:P na plaży:)

Agencik22

Czyli życzenie Augusta by Elisa poszła do ślubu jako dziewica się nie spełni.

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

oj nie:) ale będzie to tylko raz potem znów będzie źle Gael będzie chciał zabić Damiana za to,że porwał Elisę, i wtedy Ojciec Lupe wyzna im,że są braćmi. Damian dowie się ,że Gael jest jego bratem i powie,że nie może przeżyć ,że zrobił takie świnstwo Gaelowi, a ten gałgan oczywiście będzie się z tego cieszyć. . Elisa wyzna mu ,że go zdradziła na plaży z Damianem, on nie będzie mógł tego przeżyć i powie wszystko Palomie, ona mu powie,że nie powinien mieć pretensji do niej bo sam zdradził ją z nią(Palomą)Gael dowie się,że Paloma jest w ciąży z nim i oni się pobiorą a Elisa nie będzie chciała wybaczyć Damianowi,że ją tak zostawił. Gael na swoim ślubie będzie coś gadał,że i tak Elisa jest jego i takie tam. Więc będzie się starać go od siebie odsunąć, przed ślubem Elisy i Damiana. Carmina i Gael zmawiają się i Carmina pomaga porwać Elisę.

Agencik22

łooo no to widzę, że ostro będzie :D " ta pipa Elisa" - płakałam 5 min ze śmiechu xD

ocenił(a) serial na 10
Blab

No ta... ja to bym się od razu na niego rzuciła :D

virginia_virgi

Gael się na nim zemści uderzając go kamieniem w głowę.

Ciapek18

Gael będzie chciał go zabić

Paula070921

Widziałam na youtube niestety nie rozumiem po hiszpańsku :-( więc nie wiem jaki miał zamiar w tej telce wszyscy są strasznie agresywni.

Ciapek18

wiem wszyscy są agresywni najchętniej rozwiązują wszystko po przez bicie :/ A Gaela to najbardziej zdenerwuje to, że Elisa przespała się z Damianem wtedy na tej plaży :D (tak ostatnio wyczytałam )

Paula070921

A jak on się przespał z Palomą to już według niego dobrze...

Paula070921

oni dopiero sie prześpia po ślubie

virginia_virgi

z ciekawości oglądałam ten odcinek po hiszpańsku i ich pierwszy raz będzie na tej plaży

Paula070921

tzn. to będzie wtedy właśnie gdy Damian ją tam zabierze żeby nie dopuścić do ślubu i najpierw będą się kłócić a potem Elisa dowie się o tej udawanej ciąż Florencji itd. i pogodzą się a dalej to już wiadomo...

Paula070921

na plaży to ja chyba coś źle przeczytałam :D

virginia_virgi

ale długo musimy czekać hehe

użytkownik usunięty
Paula070921

żeby tylko nie było że jeden raz i dziecko gotowe tak jak we wszystkich telkach

A coś czuję, że tak może być właśnie...

Camilla3

pewnie tak będzie..

użytkownik usunięty
Camilla3

no i się sprawdziło norma , Paloma to idiotka dwa razy idzie do łózka z facetem i się nie zxabezpiecza ?? WTF ??

Paloma ostatnio inteligencją nie grzeszy a kiedyś była inna taka mądzrzejsza i potrafiła się odgryźć, a teraz to taka sierota wcale nie podobna do dawnej siebie.

użytkownik usunięty
Ciapek18

tylko płacze i rozmyśla o Gaelu wkurza mnie to , sama jest sobie winna ona i Gael są siebie warci obydwoje do bani

Dokładnie. Nie wiem czy jej się wydawało, że jak będzie zaciągać Gaela do łóżka, to zostawi dla niej Elisę? Bo póki co to się tylko zeszmaciła, a szkoda, bo wydawała się mądrzejsza...

użytkownik usunięty
Camilla3

i jeszcze ta akcja z ciążą ukrywanie a i jeszcze Enrique w to wciąga

virginia_virgi

No tak, będzie wojna między świętą trójcą, oj co jedno to głupsze...

Camilla3

bo chiała zeby ją wypuścił czy coś w tym stylu hehe

virginia_virgi

Damian jest żałosny, jak mógł tak chamsko powiedzieć Florencji o ich dziecku. Zero szacunku.

użytkownik usunięty
Camilla3

przynajmniej był szczery... wyobraz sobie życie z kimś bez milości (bycie tylko ze względu na dziecko)..

Dziękuję za taką szczerość. Mógł myśleć z kim idzie do łóżka, lub nie zgadzać się na ślub. Teraz traktując tak Florkę i ich dziecko pokazuje jakim jest beznadziejnym człowiekiem.

Camilla3

Robi z siebie ofiare i pokrzywdzonego a sam sypiał z nią dobrowolnie nikt mu broni do głowy nie przystawiał i powinien pomyśleć jakie to może mieć konsekwencje.

Ciapek18

No dokładnie tak! Sam wybrał, skoro jej nie kochał, mógł wszystko uciąć definitywnie, ostatecznie Alfonsina, Florencja i cała rodzina mogła by mu naskakać wtedy, ale on chciał skorzystać póki mógł, a teraz jak nie potrzebuje to w odstawkę.

Camilla3

Damian jest najbardziej naiwną i żałosną postacią w tej telenoweli w dodatku jes.t chamski i agresywny

Ciapek18

zgadzam się to największy palant w tej telenoweli. wolę Gaela

użytkownik usunięty
Camilla3

też mnie to wkurzyło , jak mógł to powiedzieć o swoim dziecku ?? zamiast wcześniej mysleć i przewidywać konsekwencje swych czynów to wyrzywa się na Flor i dziecku

użytkownik usunięty

a moze on czuje podświadomie ze tgo dziecka jednak nie ma hahhahahah :)

Taaa... on już wylewał gorycz na dziecko, jak tylko Alfonsina powiedziała mu, że Florka w ciąży...

użytkownik usunięty

on świadomie odrzuca to dziecko , jakby mu na nim zalezało nie mówiłby takcih rzeczy

użytkownik usunięty

halo przeciez wiem (nie widzisz ironi w mojej wypowiedzi)... :) :) :) :) :) :D : :D

poprostu im wiecej jest odcinkow tego filmu tym coraz bardziej niektore sceny sa wrecz "smieszne"

Też tak uważam... ;)

użytkownik usunięty

spoko , też troche przesadzaja