ŚLUB ELISY i GAELA w telenoweli OTCHŁAŃ NAMIĘTNOŚCI odcinek 130, który widzowie TV4 zobaczą w maju 2013 nie dochodzi do skutku. W dniu ślubu Elisy i Gaela, kiedy ślub kościelny mają też wziąć Damian i Florencia, wychodzi na jaw kłamstwo Florencii. Damian dowiaduje się, że kobieta nigdy nie była z nim w ciąży. Arango ma niewiele czasu, by nie dopuścić do ślubu ukochanej z Gaelem. Tuż przed złożeniem przysięgi małżeńskiej zakłóca ceremonię i grożąc Gaelowi śmiercią domaga się, żeby Elisa pojechała z nim. Elisa wsiada na konia i odjeżdża z Damianem.
Więcej
http://superseriale.se.pl/seriale/otchlan-namietnosci-odc-130-slub-elisy-i-gaela -damian-grozi-gaelowi-smiercia-zdjecia_316776.html
Tak mierzyła, a on powiedział,że jej nie wypuści ,że jak chc e być wolna musi go zabić. A ona odbezpiecza pistolet ale wystrzela w niebo..okazuje się,że w ogóle nie był nabity..ona się wścieka i mówi mu,że ma dziecko i żone ..niedaje jej uciec i zaciąga do domku i tam siedzą.. chcecie więcej?:)
Jest burza oni się kłucą, On oczywiście mówi,że ją kocha a ona ,że kocha Gaela(tego imbecyla) ona chyba bo nie jestem pewna mówi mu,że ona z nim się seksiła:P i on wychodzi w burzę będzie cały mokry czytał dokumenty rozwodowe od Florencji, i ona tam opowiada,że to zrobiła dla ojca i takie tam, że chciała odejść. Poczym na drugi dzień Damian zachoruje, ale oczywiście ta pipa Elisa będzie nie wzruszona, na drugi dzień ona zobaczy,że on śpi i jest cały rozpalony, wsiada na koń i ucieka ( Damian wybiega do niej ale nie udaje mu się jej zatrzymać) Pod wieczór ona wraca do niego z lekami, daje mu je on sie pyta ,dla czego wróciła a ona,że nie mogła go zostawić samego i chorego tak daleko od domu. On sobie śpi a ona zagląda do torby gdzie są Dowiaduje się ,że nie są już małżeństwem i,że nie była w ciąży. Nic mu nie mówi, później Damian poczuł się lepiej i mówi jej,żeby spała w chacie na on będzie spał na plaży(ona nie daje mu tam spać bo jest chory jeszcze nie wyzdrowiał mówi,że go kocha i bzykają się:P na plaży:)
oj nie:) ale będzie to tylko raz potem znów będzie źle Gael będzie chciał zabić Damiana za to,że porwał Elisę, i wtedy Ojciec Lupe wyzna im,że są braćmi. Damian dowie się ,że Gael jest jego bratem i powie,że nie może przeżyć ,że zrobił takie świnstwo Gaelowi, a ten gałgan oczywiście będzie się z tego cieszyć. . Elisa wyzna mu ,że go zdradziła na plaży z Damianem, on nie będzie mógł tego przeżyć i powie wszystko Palomie, ona mu powie,że nie powinien mieć pretensji do niej bo sam zdradził ją z nią(Palomą)Gael dowie się,że Paloma jest w ciąży z nim i oni się pobiorą a Elisa nie będzie chciała wybaczyć Damianowi,że ją tak zostawił. Gael na swoim ślubie będzie coś gadał,że i tak Elisa jest jego i takie tam. Więc będzie się starać go od siebie odsunąć, przed ślubem Elisy i Damiana. Carmina i Gael zmawiają się i Carmina pomaga porwać Elisę.
Widziałam na youtube niestety nie rozumiem po hiszpańsku :-( więc nie wiem jaki miał zamiar w tej telce wszyscy są strasznie agresywni.
wiem wszyscy są agresywni najchętniej rozwiązują wszystko po przez bicie :/ A Gaela to najbardziej zdenerwuje to, że Elisa przespała się z Damianem wtedy na tej plaży :D (tak ostatnio wyczytałam )
tzn. to będzie wtedy właśnie gdy Damian ją tam zabierze żeby nie dopuścić do ślubu i najpierw będą się kłócić a potem Elisa dowie się o tej udawanej ciąż Florencji itd. i pogodzą się a dalej to już wiadomo...
no i się sprawdziło norma , Paloma to idiotka dwa razy idzie do łózka z facetem i się nie zxabezpiecza ?? WTF ??
Paloma ostatnio inteligencją nie grzeszy a kiedyś była inna taka mądzrzejsza i potrafiła się odgryźć, a teraz to taka sierota wcale nie podobna do dawnej siebie.
tylko płacze i rozmyśla o Gaelu wkurza mnie to , sama jest sobie winna ona i Gael są siebie warci obydwoje do bani
Dokładnie. Nie wiem czy jej się wydawało, że jak będzie zaciągać Gaela do łóżka, to zostawi dla niej Elisę? Bo póki co to się tylko zeszmaciła, a szkoda, bo wydawała się mądrzejsza...
przynajmniej był szczery... wyobraz sobie życie z kimś bez milości (bycie tylko ze względu na dziecko)..
Dziękuję za taką szczerość. Mógł myśleć z kim idzie do łóżka, lub nie zgadzać się na ślub. Teraz traktując tak Florkę i ich dziecko pokazuje jakim jest beznadziejnym człowiekiem.
Robi z siebie ofiare i pokrzywdzonego a sam sypiał z nią dobrowolnie nikt mu broni do głowy nie przystawiał i powinien pomyśleć jakie to może mieć konsekwencje.
No dokładnie tak! Sam wybrał, skoro jej nie kochał, mógł wszystko uciąć definitywnie, ostatecznie Alfonsina, Florencja i cała rodzina mogła by mu naskakać wtedy, ale on chciał skorzystać póki mógł, a teraz jak nie potrzebuje to w odstawkę.
Damian jest najbardziej naiwną i żałosną postacią w tej telenoweli w dodatku jes.t chamski i agresywny
też mnie to wkurzyło , jak mógł to powiedzieć o swoim dziecku ?? zamiast wcześniej mysleć i przewidywać konsekwencje swych czynów to wyrzywa się na Flor i dziecku
on świadomie odrzuca to dziecko , jakby mu na nim zalezało nie mówiłby takcih rzeczy
halo przeciez wiem (nie widzisz ironi w mojej wypowiedzi)... :) :) :) :) :) :D : :D
poprostu im wiecej jest odcinkow tego filmu tym coraz bardziej niektore sceny sa wrecz "smieszne"