co sie stalo z Rayem bo przez pewien czas nie ogladalam, patrze a go nie ma! dlaczego Ray zniknął? Widziałam że Neela byla w jego mnieszkaniu i tyle... :((
Po weselu Aby i Luki i po Bójce z Tonym( poszło o Neele ) Ray poszedł do baru sie upic , jak wychodził dzwoniła do niego Neela , telefon wypadł mu na ulice i nie zaważył nadjeżdzającego autobusu, przeżył ale amputowali mu obie nogi a pożniej wrócił do swojego rodzinnego miasta...ale jeszcze się pojawi w serialu.
Do końca serii (już zupełnie) zostało 19 odcinków, na pewno będą wspominać. ma również pokazać się Benton itp itd. Tak więc powoli się żegnamy z ER :(
nie no ja nie chce! to najlepszy serial jaki oglądam! cudny! jak sie skonczy to umre! zostana mi tylko chirurdzy i na dobre i na zle... :'( tak to nie ma no! i najlepsze postacie zawsze musza zje**ć! no nie zgadzam sie!
W odcinku 5 pojawi się Ray, w 7 Mark Green, Weaver, w 14 William H. Macy który grał dr Morgensterna, Carter w 16, w 19 serialowa Carol, dr Doug, Susan Sarandon, i dr. Benton, w 20 Ray, w 22 pielęgniarka Lydia, Weaver, Susan Lewis, Kem- żona Cartera, Benton, Rachel- córka Marka Greena, dr Corday, Alexis Bledel (z 'kochany kłopotów'), na moment Neela
co oni sie o ta Neele tak leja ja nie moge? ona jakas ciagle niezdecydowana jest wpierw Gallant potem Ray potem Tony tera Simon i znow Ray... niech sie zdecyduje a nie z kwiatka na kwiatek skacze... irytujace! Buuuu! Ray biedny no! :( On taki buuu no :((
Ray pojawi się 3 listopada - gdy odwiedzi szpital i pod koniec sezozu, kiedy Neela postanowi wrócić do niego.
Niestety już zbliża się koniec sezonu, ale zakończony happy endem ;)
o czadowo w ur mojej mamy i dzien po moich :P super prezent :P mile odreagowanie po egzaminie z matmy :-/
Boze czlowieku, ale jestes wkurzajacy/a. O rayu bylo juz kilka tematow wiec moglbys/moglabys ruszyc dupe i sobie poszukac i sie tak nie podniecac bo sie zachowujesz jakbys sie urwala/urwal z choinki:/
Spoko Klaudia, nie wkurzaj się;) Nie każdy musiał trafic na forum akurat w momencie kiedy te wątki były poruszane, aczkolwiek wyznanie o urodzinach zmieniło mój światopogląd ;))))
jeszcze wracając do poprzednich postów, to czy Abby i Luka pojawią się jeszcze w serialu? i czy będzie ten 1,5 h odcinek? a jak tak to kiedy??
Tylko Abby się pojawi, w odcinku 20 "Shifting Equilibrium", będzie rozmawiała z Neelą przez tlefon. Ten długi odcinek w stanach to był finał serii 15 i nie wiem czy u nas podzielą go na dwa czy pójdzie w całości.
Polsat odcinek finałowy podzieli na 2 odcinki 27 listopada i 30 listopada :)
ciekawe tylko czy wyemitują odcinek z wywiadami aktorów z er ten specjalny ER Retrospective ma on około 40 min.
Mysle, ze powinni puscic ten odcinek skoro juz postarali sie i wyemitowali do konca serial:)