PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51328
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Co prawda dopiero w 11 sezonie, ale jednak!!! To nie może być prawda!!! Niech ktoś napisze, ze to głupi żart!!! Chlip... Chlip... Buuuuu!!!

ocenił(a) serial na 10
indiana_jones

Hehe, to jednak nie zart ;/ szkoda, moj ulubiony bohater ;/

elane

NNNNNNNNNNNNIIIIIEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!!! TYLKO NIE ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM O TYM ALE MYŚLAŁAM ŻE JESZCZE SIĘ ZASTANOWI ON JEST TAM NAJLEPSZY!!!!!!!!;( ;( ;( ;O

ocenił(a) serial na 8
katia_5

No właśnie!!! Wszyscy tylko nie ON!!! Nie CARTER!!! Niech ktoś coś zrobi!!!

elane

Ludzie przecież ten serial kończy się na 11 sezonie! Carter będzie do końca a jak już to może go nie być w paru ostatnich odcinkach tylko!

ocenił(a) serial na 10
indiana_jones

ej no sory ale wtedy to juz nie bedzie ER
nie wiem chyba tylko kery zostanie z tej najlepszej ekipy.....
łeeeeeeeeeeeeeee

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

no wlasnie.."z najlepszej ekipy.."(brawo) a jednak ktospamieta o najlepszej starej ekipce er:D

ocenił(a) serial na 10
malgonia

E tam ;d
Za Carter'a przyjdzie chyba taki zaje*** Ray! Satżysta! Miodzio ;d

ocenił(a) serial na 10
Scully15

ray juz jest :P:P no zly nie jest, ale to carter nadal urokowi temu serialowi! :P stara ekipa respect!

ocenił(a) serial na 10
elane

Carter jest najlepszy, nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego, ale kto wie, może nie będzie tak źle.

ocenił(a) serial na 10
zbuntowana6

U nas w TV nie ma jeszcze Ray'a Barnett'a :p
Będzie w późniejszych seriach. :P

użytkownik usunięty
Scully15

dobra była ta scena jak Carter nocował u tej 19-latki i wystraszył sie jej psa :D

ocenił(a) serial na 10

No wiem, ze u nas nie ma :P ale w USA Carter i Ray graja razem w 11 serii :) :P

użytkownik usunięty
indiana_jones

dlaczego właśnie on! moja ulubiona postac (czy ktos mógłby powiedziec w którym sezonie jest teraz TVN bo chce wiedziec ile jeszcze bede mogla oglądac Cartera :() wzięli by kogo innego prosze nie róbcie mi tego :(

ocenił(a) serial na 10

Oj, jeszcze sobie go długo pooglądasz ;] Odejdzie w 11 sezonie chyba :P Albo w 10 :P

użytkownik usunięty
Scully15

Teraz na TVN jest dopiero 7 sezon jescze troche... :) a tak wogóle to nie zabierajcie Cartera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:( najlepsi odchodza czemu tak musi byc...:(

indiana_jones

A jak odejdzie? Znaczy się w jakich okolicznościach? Co sięstanie????

użytkownik usunięty
Greeba

Mam nadzieje tylko, ze go nie usmierca, bo wtedy bedzie nadzieja, ze jeszcze wroci :(((((

użytkownik usunięty

JAK NIEKTÓRZY WOGÓLE MOGĄ MÓWIĆ O JAKIMŚ RAY'U KTÓRY GO ZASTĄPI!!!!!! CARTER JEST NIEZASTĄPIONY!!!! I TYLE!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUU DLACZEGO ODCHODZI..............??!! PRZECIEZ ON TAM JEST NAJLEPSZY!!! Ale cóż... straciłąm nadzieje ze on wcale nie odejdzie... z początku w to nie wierzyłąm ale teraz... skoro tyle osób o tym mówi... KTO SIE ZE MNĄ ZGADZA ZE MÓJ KOCHANIUTKI SŁODZIUTKI CARTER :* JEST NIEZASTĄPIONY???

użytkownik usunięty

CARTER JEST SUPER!!!! TEN SERIAL STRACI SENS GDY NIE BEDZIE NAJLEPSZYCH BOHATEROW: CARTERA, GREENA, ROMANO, SUSAN, BENTONA :( ZEBY TYLKO NA MIEJSCE CARTERA ZNALEZLI KOGOS ROWNIE KOCHANEGO, OPIEKUNCZEGO, PRZYSTOJNEGO i SLODKIEGO :((( CHYBA DRUGA TAKA OSOBA NIE ISTNIEJE!!!! ZAZDROSZCZE ZONIE NOAH'A !!!!

użytkownik usunięty

ja tez jej zazdroszcze... najszczesliwsza kobita pod słońcem... nikt nie zastąpi już Cartera.