Co prawda dopiero w 11 sezonie, ale jednak!!! To nie może być prawda!!! Niech ktoś napisze, ze to głupi żart!!! Chlip... Chlip... Buuuuu!!!
NNNNNNNNNNNNIIIIIEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!!! TYLKO NIE ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM O TYM ALE MYŚLAŁAM ŻE JESZCZE SIĘ ZASTANOWI ON JEST TAM NAJLEPSZY!!!!!!!!;( ;( ;( ;O
Ludzie przecież ten serial kończy się na 11 sezonie! Carter będzie do końca a jak już to może go nie być w paru ostatnich odcinkach tylko!
ej no sory ale wtedy to juz nie bedzie ER
nie wiem chyba tylko kery zostanie z tej najlepszej ekipy.....
łeeeeeeeeeeeeeee
no wlasnie.."z najlepszej ekipy.."(brawo) a jednak ktospamieta o najlepszej starej ekipce er:D
ray juz jest :P:P no zly nie jest, ale to carter nadal urokowi temu serialowi! :P stara ekipa respect!
Carter jest najlepszy, nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego, ale kto wie, może nie będzie tak źle.
U nas w TV nie ma jeszcze Ray'a Barnett'a :p
Będzie w późniejszych seriach. :P
dobra była ta scena jak Carter nocował u tej 19-latki i wystraszył sie jej psa :D
No wiem, ze u nas nie ma :P ale w USA Carter i Ray graja razem w 11 serii :) :P
dlaczego właśnie on! moja ulubiona postac (czy ktos mógłby powiedziec w którym sezonie jest teraz TVN bo chce wiedziec ile jeszcze bede mogla oglądac Cartera :() wzięli by kogo innego prosze nie róbcie mi tego :(
Oj, jeszcze sobie go długo pooglądasz ;] Odejdzie w 11 sezonie chyba :P Albo w 10 :P
Teraz na TVN jest dopiero 7 sezon jescze troche... :) a tak wogóle to nie zabierajcie Cartera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:( najlepsi odchodza czemu tak musi byc...:(
Mam nadzieje tylko, ze go nie usmierca, bo wtedy bedzie nadzieja, ze jeszcze wroci :(((((
JAK NIEKTÓRZY WOGÓLE MOGĄ MÓWIĆ O JAKIMŚ RAY'U KTÓRY GO ZASTĄPI!!!!!! CARTER JEST NIEZASTĄPIONY!!!! I TYLE!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUU DLACZEGO ODCHODZI..............??!! PRZECIEZ ON TAM JEST NAJLEPSZY!!! Ale cóż... straciłąm nadzieje ze on wcale nie odejdzie... z początku w to nie wierzyłąm ale teraz... skoro tyle osób o tym mówi... KTO SIE ZE MNĄ ZGADZA ZE MÓJ KOCHANIUTKI SŁODZIUTKI CARTER :* JEST NIEZASTĄPIONY???
CARTER JEST SUPER!!!! TEN SERIAL STRACI SENS GDY NIE BEDZIE NAJLEPSZYCH BOHATEROW: CARTERA, GREENA, ROMANO, SUSAN, BENTONA :( ZEBY TYLKO NA MIEJSCE CARTERA ZNALEZLI KOGOS ROWNIE KOCHANEGO, OPIEKUNCZEGO, PRZYSTOJNEGO i SLODKIEGO :((( CHYBA DRUGA TAKA OSOBA NIE ISTNIEJE!!!! ZAZDROSZCZE ZONIE NOAH'A !!!!