PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51299
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Może już taki temat się pojawił ale nie chce mi się szukać czy Ray zginął pod kołami tego samochodu jak wychodził z wesela Abby czy żyje

ocenił(a) serial na 10
Alice86

otóż okazuje się że Ray żyje, oglądaj odcinek w środę to wszystko się wyjaśni

pzdr

kala19

Mam nadzieje ze bedzie zyl, ze nie bedzie potem niepelnosprawny czy cos i ze bedzie z Neela :D

kala19

Wielkie dziki :)

Alice86

Nie chce spoilerować, ale z Neelą będzie, ale co do pierwszego.... To sie zobaczy:D

ocenił(a) serial na 8
kala19

uff... ulżyło mi :D

ocenił(a) serial na 10
elcia_06

Ray nie zginie, ale będą mu musieli amputowac obie nogi... Wyjedzie z Chicago i nie będzie go już w serialu, niestety... Ale potem Neela do niego pojedzie i będą razem :)

ocenił(a) serial na 10
pestka18

"dzięki" Pestka za opowiedzenie całego wątku i zjebanie przyjemności z oglądania. Wiesz może co to SPOILER?!!!!!!!!!!!! następnym razem zastanów się nad tym co piszesz- z łaski swojej. co za debilizm... no nie moge!!!!!

sara123

Załagódźmy ten konflikt:D Dwa posty nad moim jest Spoiler:D Tak naprawdę nie streściła całego wątku:D Jeszcze wiele zawirowań w tym związku, więc sami obejrzyjmy i oceńmy:D

ocenił(a) serial na 10
sara123

W 1 poscie już jest prośba o spoiler, jeżeli nie chcesz wiedzieć, to nie oglądaj takich forum a nie miej pretensji do kogoś kto na czyjąś prośbę udziela odpowiedzi...

ocenił(a) serial na 9
pestka18

ja tez bylam ciekawa, ale nie wyzwe Cie za ujawnienie co sie stanie bo dzisiaj bylam strasznie wkurzona tym, ze nic sie nie wyjasnilo w jego sprawie. Ale z tym amputowaniem nog to troche przesadzili tej. Mogli wymyslic cos madrzejszego:)

klaudia90210

zgadzam się z tobą, historię z Rayem mogli jakoś inaczej pokierowac, zresztą za dużo tych nieszczęśc i śmierci wokół głownych bohaterów....

ocenił(a) serial na 8
maagda07

po prostu przegięcie! odebrali człowiekowi najważniejszy powód dla którego się ten serial oglądało ostatnimi czasy. kurczę, no! Ray to była genialna postać ale żeby tak od razu nogi? przesada!

ocenił(a) serial na 9
justyna_mcr

no wlasnie, ja tez glownie dla watku jego i Nili ogladalam ten serial:D

Alice86

Z tymi SPOILERAMI to lekko przesadzacie. Popieram "fankeserialuER" że nie czyta się forum jeśli nie chcesz zepsuć sobie niespodzianki. A z drugiej str...żyjemy w świecie YouTube itp gdzie można obejrzeć PROMO wszystkich sezonów, a także finał co i tak nie odbiera przyjemności oglądania i wczucia się w akcje serialu ER.

emotive

Popieram:D Sama widziałam prawie wszystkie Promo:D I zakończenia też, więc co mi tam:D Ale w nich też nie ma wszystkiego więc jest wielka przyjemność dowiedzenia się co doprowadziło do jakiejś sytuacji:D

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

odchodząc od tematu, na początku uważałam, ze Neela powinna być z Tonym, ale teraz uważam , że Rey i ona do siebie pasowali już od dawna. Szkoda , że Rey miał amputowane nogi ;(

ocenił(a) serial na 9
dunkel

a ja mam cicha nadzieje ze Tony bedzie z Sam...pasuja do siebie...pozdrawiam fanow ER...

ocenił(a) serial na 10
eliza007

:) jeszcze parę odcinków i coś się zacznie