Od 11 lutego TVN 7 pokaże serial Ostry Dyżur od pierwszego sezonu. Emisja będzie codziennie o 18:00!
To wspaniała wiadomość dla tych, którzy nie posiadają serialu na DVD a chętnie przypomną sobie losy ekipy ER od samego początku ;D
To bardzo fajnie dla tych co mają TVN 7, ale i tak dobrze, że zrobili powtórki, ja na razie oglądam od 1 sezonu ER na online, ale tylko do 7.
haha pierwsze odciinki są takie śmieszne- tzn. wygląd aktorów i w ogole akcja serialu- tak inna od tej z ostatnich sezonów. naprawde fajnie bedzie obejrzec sobie pierwsza serie:d
Znowu zacznie się nagrywaie, oglądanie itp ;). Ten serial chyba nigdy mi się nie znudzi, mogę go oglądac cały czas ;)
a ja wcale się nie zdziwię jak serial puszczą tylko do 8 sezonu czyli tak jak zwykle ;-p
Dziś przez przypadek natrafiłam na George i spółkę i mało co nie fiknęłam ze szczęścia!:) dziękować za tvn7 i powtórki, dziękować:)
ominęłam pierwsze kilka odcinków ale zauważylam ostry dyżur w programie. sesja się skończyła więc wygospodaruję codziennie tą godzinkę;) pierwsze odcinki nie są moje ulubione, lubię wątek neeli i Raya ale te także sobie chętnie przypomnę. liczę, że będzie całość a nie pierwsze 3 sezony
Ja także liczę na całość, ale wydaje mi się że TVN 7 skończy tradycyjnie na 8 serii. Pozostaje tylko czekać.
Jak dziwnie się to ogląda:D w porównaniu z późniejszymi odcinkami wszystko dzieje się powoli. Są tu osoby, które był przez cały serial, np. Jerry:) Wszyscy jacy młodzi, jak śmiesznie wygląda Carter. Czekam na odcinki z Lucy Knight. Fajnie się to wszystko ogląda od nowa.
Dokładnie, miło znowu oglądać od początku. Carter młody, nie ma jeszcze Romano ;)
Ja tam myśle, że powinniśmy się cieszyć, że w ogóle puścili ER, a do którego sezonu to już mniej istotne:) Faktycznie wszyscy tacy bardzo młodzi i po niektórych można się przekonać, że jednak im starsi tym lepiej wyglądają;) Choćby Julianna Margulies, która teraz można zobaczyć w nowym serialu Żona idealna, gdzie wygląda o niebo lepiej. Ja to nie mogę się doczekać odcinków z Luka Kovac'em
Dokladnie jacy oni wszyscy mlodzi np Carter...a jak wogole wyglada szpital nie rozbudowany....i tez nie moge sie doczekac odcinkow z Luka Kovacem :D:D
Super jest oglądać te pierwsze odcinki i faktycznie śmiesznie wszyscy wyglądają, niestety przez wyjazd mogłam dopiero dziś obejrzeć pierwszy raz.
całe szczęście dużo nie straciłam!
Pozdrawiam!
beznadzieja!!!
czy ktos wie czy puszcza kolejne sezony wkrotce, czy skonczyli na 1?
Odpowiedź na pytanie kiedy będą kolejne sezony :
" W najbliższym czasie nie przewidujemy emitowanie kolejnych sezonów Ostrego dyżuru, lecz dziękujemy za zainteresowanie naszą ramówką, Pozdrawiamy, TVN7".
Także póki co nie ma na co liczyć.
Nic bardziej mylnego 21 maja na TVN 7 ponownie ER,chyba ostatni odcinek 1 sezonu i dalej sezon drugi !!!
Zapraszamy na forum serialu !
http://www.ostrydyur.fora.pl/news,10/ostry-dyzur-w-tv-kiedy,171-270.html
Aaaa, czad, właśnie się zastanawiałam kiedy dalej będą puszczać! 21maja - będę gotowa!:)