PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061630}

Ostatnia noc w Tremor

La última noche en Tremor
2024
7,0 1,6 tys. ocen
7,0 10 1 1621
Ostatnia noc w Tremor
powrót do forum serialu Ostatnia noc w Tremor

Średniak

ocenił(a) serial na 5

Piękne widoki i ciekawe samo zakończenie. I tyle z pozytywów. Niektóre sceny ciągnęły się niemiłosiernie, jak ta gdzie Judy opowiadała o Tuluzie albo pod koniec scena napadu i komunikacji przez radio. Przewijałam, bo dramatyzm zszedł do poziomu serialu brazylijskiego. Miałam też ciarki żenady, kiedy podczas przesłuchania funkcjonariuszka wypytywała o wysłuchane wcześniej nagranie na dyktafonie, co chwilę go włączając i będąc świadomą co za chwilę puści, ale była mocno zaskoczona, że na tym samym nagraniu była część dotycząca jej samej. Poczułam jakby ktoś z widza debila robił. Hiszpanskie seriale mają w sobie tę samą nutę, która sprawia, że ich unikam. A potem znów im daję szansę i znów się zawodzę.

ocenił(a) serial na 5
eurobeti

Faktycznie, pod koniec ciągnie się ten serial i męczy. Początek był bardzo obiecujący ale potem coraz gorzej, robi się hiszpański do bólu… od momentu wyjaśnienia roli matki głównego bohatera w historii z wypadkiem dawka naiwności i głupot mocno wzrasta. Sceny jak np. ta kiedy dwójka policjantów w deszczu stoi przed domem ramię w ramię z wyciągniętymi pistoletami i czeka aż podjedzie morderca busem zabijają chęć dalszego oglądania ;) Zakończenie w ogóle jest rozczarowaniem, "zwroty akcji" do tego zakończenia prowadzące mówiąc krótko nie zaskakują. Pozostaje po obejrzeniu oczyszczające uczucie ulgi, że to już koniec :)

ocenił(a) serial na 7
ortis_birion

"Sceny jak np. ta kiedy dwójka policjantów w deszczu stoi przed domem ramię w ramię z wyciągniętymi pistoletami i czeka aż podjedzie morderca busem" dokładnie w tym samym momencie pomyślałam, co ja oglądam?

ocenił(a) serial na 5
ortis_birion

Mam dokładnie te same spostrzeżenia. Potencjał był, ale od połowy po ostatni odcinek - coraz gorzej. Finał intrygi słaby,

eurobeti

Zgadzam się. Zapowiadał się dobrze, a niestety jestem trochę rozczarowana. Tym bardziej,że lubię twórczość tego reżysera.

eurobeti

Następnym razem zaznacz spoiler,ciężko było to zrobić?