PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666215}
7,7 104 tys. ocen
7,7 10 1 103971
7,0 21 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Piosenka

ocenił(a) serial na 8

Wie może ktoś co za piosenka leci w czołówce gdy są te twarze ?

ocenił(a) serial na 8
papatka01

Regina Spektor - You've Got Time ;D
Uwielbiam <3 ;P

ocenił(a) serial na 8
FCB_1899_fw

Dokładnie o nią mi chodziło. Dziękuję ;)
Ps. Mi też się bardzo podoba, ale nie mogłam jej znaleźć ;P

ocenił(a) serial na 8
papatka01

Nie ma sprawy :) Mi jej znalezienie zajęło chwilę ;D

papatka01

Nie że się czepiam, ale to się pojawia w napisach na początku :)

ocenił(a) serial na 8
baluk

Nigdy nie zwróciłam na to uwagi ;D

ocenił(a) serial na 8
FCB_1899_fw

Ja też nie no ale ja nie czytam początkowych napisów przykro mi ;P

papatka01

No to teraz się poczepiam: po co zakładać nowy temat z pytaniem o piosenkę z czołówki, kiedy wystarczy chwila, by znaleźć odpowiedź w Google?
Wpisujemy w wyszukiwarkę choćby "orange is the new black soundtrack" i już w pierwszym wyniku wyszukiwania pojawia się nam na końcu artykułu tytuł utworu i wykonawca. Forumowicze, trochę inicjatywy własnej, a mniej oczekiwania podania wszystkiego na tacy. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
baluk

Teraz ja się poczepiam: co ci przeszkadza, że ktoś zapytał się o piosenkę ? Jak nie masz co robić w domu to ok, ale po co się czepiasz ludzi. Po to jest chyba forum aby się zapytać- nie sądzisz?, a poza tym ja się nie będę kłócić bo to bez sensu. Pozdrawiam serdecznie.

papatka01

Jezu, ja się z nikim kłócić nie mam zamiaru, wyluzuj. Po prostu szybciej byś znalazła odpowiedź sama aniżeli czekając aż ktoś Ci odpowie, byłoby to też bardziej satysfakcjonujące dla Ciebie. Chociaż może się mylę, może "nie mam co robić w domu" i się czepiam, spoko.

ocenił(a) serial na 8
baluk

Ja jej odpowiedziałam bez żadnego problemu. Zapytała, ja wiedziałam, więc podałam tytuł. Po co się czepiać? :)

FCB_1899_fw

Żeby nie było tak słodko.

ocenił(a) serial na 7
FCB_1899_fw

Wydaje mi się, że chciał/a baluk ewentualnie pomóc na przyszłość i dać radę na inne tego takie przypadki. Lepiej dać wędkę niż rybę.

ocenił(a) serial na 1
papatka01

Taaaa, "twarze",.Dobre sobie=)