Dokładnie o nią mi chodziło. Dziękuję ;)
Ps. Mi też się bardzo podoba, ale nie mogłam jej znaleźć ;P
No to teraz się poczepiam: po co zakładać nowy temat z pytaniem o piosenkę z czołówki, kiedy wystarczy chwila, by znaleźć odpowiedź w Google?
Wpisujemy w wyszukiwarkę choćby "orange is the new black soundtrack" i już w pierwszym wyniku wyszukiwania pojawia się nam na końcu artykułu tytuł utworu i wykonawca. Forumowicze, trochę inicjatywy własnej, a mniej oczekiwania podania wszystkiego na tacy. Pozdrawiam.
Teraz ja się poczepiam: co ci przeszkadza, że ktoś zapytał się o piosenkę ? Jak nie masz co robić w domu to ok, ale po co się czepiasz ludzi. Po to jest chyba forum aby się zapytać- nie sądzisz?, a poza tym ja się nie będę kłócić bo to bez sensu. Pozdrawiam serdecznie.
Jezu, ja się z nikim kłócić nie mam zamiaru, wyluzuj. Po prostu szybciej byś znalazła odpowiedź sama aniżeli czekając aż ktoś Ci odpowie, byłoby to też bardziej satysfakcjonujące dla Ciebie. Chociaż może się mylę, może "nie mam co robić w domu" i się czepiam, spoko.
Ja jej odpowiedziałam bez żadnego problemu. Zapytała, ja wiedziałam, więc podałam tytuł. Po co się czepiać? :)
Wydaje mi się, że chciał/a baluk ewentualnie pomóc na przyszłość i dać radę na inne tego takie przypadki. Lepiej dać wędkę niż rybę.