PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229001}
8,2 9,2 tys. ocen
8,2 10 1 9222
One Piece
powrót do forum serialu One Piece

oprócz haki i tego jego miecza? jakies szczegoly ktos zna?

użytkownik usunięty
statnik

Wydaje mi się że jego główną mocą jest haki ale na bardzo wysokim poziomie ;]

ocenił(a) serial na 10

shanks to jest twardziel, raz odwiedzil bialobrodego na lodzi, ten go zaatakowal a shanks bez niczego obronil atak, albo jak zakonczyl wojne po smierci ace i bialobrodego, mam nadzieje ze jeszcze wiecej powstanie odcinkow gdzie shanks i jego zaloga pokaze swoje moce

użytkownik usunięty
statnik

Na razie musimy przebrnąć przez odcinki z rybami :D W mandze z tego co wiem jeszcze nic o Shanksu nie było ;p

ocenił(a) serial na 10

ano teraz jibei sie tlumaczy i opowiada historie, kumpel mi powiedzial ze dragon czyli ojciec luffego podobno jeszcze wystapi. ja bym chcial zobaczyc walke shanksa vs sengoku. i sobie zadaje pytanie jak czarnobrody zdobyl moc z trupa bialobrodego, to jest ciekawe, chcialbym tez magelana zobaczyc, w anime powiedziane jest tylko tyle ze jest powaznei ranny ale nie wiadomo dlaczego

użytkownik usunięty
statnik

Pamiętaj że ponad Sengoku stoją jeszcze silniejsi władzą, mianowicie „5 starszych gwiazd” czyli najpotężniejsza siła polityczna światowego rządu. Chciał bym ich zobaczyć w akcji a tak poza tym to lukłem właśnie na najnowszy hapter OP oj dzieje się, dzieje :}

ocenił(a) serial na 10

cisza! nie chce spoilera ;p mam nadzieje ze ta "5" gwiazd sie pojawi i luffy sie z nimi zmierzy

użytkownik usunięty
statnik

Już byli w odcinkach pokazywani :] ale bardzo rzadko xD ale jeżeli jesteś na bieżąco to na pewno ich widziałeś są to te stare dziadki xD

ocenił(a) serial na 10

kazdy odcinke widzialem przynajmniej dwa razy, zle to okreslilem po prostu jakby luffy sie z nimi zmierzyl bylo by ciekawie

ocenił(a) serial na 10

tajemnica dla mnie jest i ciekawostka wlasnie shanks i jego zaloga oraz czarobrody i jego zaloga oraz luffiego ojciec

użytkownik usunięty
statnik

Oj tak, One Piece to moje ulubione anime dlatego, że jest przepełnione tajemnicami. Mnie najbardziej ciekawi czym jest pustym wiek oraz cała ta sprawa z poneglifem. No i oczywiście postać Kaido o której już za niedługo usłyszymy ;]

ocenił(a) serial na 10

ano pusty wiek, to co robin odkyrwa, tez jestem ciekaw, ale nie bede naraz wszystkiego pisal ;)

ocenił(a) serial na 10

a te 5 starszych gwiazd czyli gorosei, trzeba bylo tak odrazu ;) no wiem pojawiali sie na krotko, ale i tak jestem ciekaw mocy ich

użytkownik usunięty
statnik

Heh, no chyba że są to zwykli emeryci, niezdolni do walki. Się okaże, mam nadzieje że zobaczymy jeszcze wiele epickich rzeczy jakie niesie ze sobą to anime !

ocenił(a) serial na 10

shanks, kaido, charlotte linlin i tam pare jeszcze innych postaci to z tego co czytalem jedne z niewielu osob co potrafia teacha pokonac, chcialbym te walki zobaczyc

użytkownik usunięty
statnik

gdzie to wyczytałeś dasz linka ? ;]

ocenił(a) serial na 10

wiec tak ogolnie: http://onepiece.wikia.com/ a dokladnie http://onepiece.wikia.com/wiki/Shanks albo http://onepiece.wikia.com/wiki/Kaido albo http://onepiece.wikia.com/wiki/Yonko itd, wystarczy na stronie w wyszukiwarke wrzucic ;)

użytkownik usunięty
statnik

dzięki :)

ocenił(a) serial na 10

taki przyklad co jest na stronie: "With enough strength to clash with Whitebeard, Shanks is feared by almost all pirates.It was also stated by the Gorosei that he is one of the few people capable of stopping Teach. "

użytkownik usunięty
statnik

No fajnie było by zobaczyć Shanksa przeciwko Czarno-brodemu ale moim zdaniem Czarny zginie z ręki Luffyego, taka zemsta za brata !

ocenił(a) serial na 10

ja mysle ze jesli luffy ma ten sam poziom haki co shanks to moze go pokonac, przeciez trenowal 2 lata i mysle ze by teacha pokonal bez niczego ;)

użytkownik usunięty
statnik

Na chwilę obecną poziom haki Luffyego nie dorównuje pozimowi Shanksa. Może w niedalekiej przyszłości :) 2 lata to mało xD

ocenił(a) serial na 10

ano, wiesz nie wiem czy maja ten sam poziom bo shanksa nie widzialem w akcji, tylko moje take przypuszczenie, ale mozesz miec racje bo shanks z teachem mial juz starcie z tego co opowiadal w anime, ale luffy trzeba przyznac tez jest juz na dobrym poziomie z haki na chwile obecna. jesli shanks ma wiekszy poziom to mam dreszcze :D

użytkownik usunięty
statnik

Powiem Ci że Teach to jest niedojda zginie z własnej głupoty zresztą mógł zginąć już 2x :D do 3x sztuka xD

ocenił(a) serial na 10

mam nadzieje ze zdechnie

ocenił(a) serial na 10

według mnie jak tak cofam się myślami w przeszłość teach mógł już 3 razy zostać zabity: 1raz przez magelana 2raz przez białobrodego 3raz przez sengoku

użytkownik usunięty
statnik

Od 2 odc. pokazują same wspomnienia Jimbeia a w najbliższą niedzielę czeka nas chyba odcinek fillerowy, martwi mnie to :]
A wracając do tematu to masz rację właśnie podczas tych akcji Teach pokazał to swoją głupotę, chciwość go zniszczy bo jest mało uważny.

ocenił(a) serial na 10

ano jakiś teraz odcinek o tym kucharzu i te wspomnienia jimbeia, ja i tak obejrze tego filera ;) jest głupi ale nie był na tyle głupi żeby zacząć walke z shanksem ;)

użytkownik usunięty
statnik

To prawda, ale raczej było to spowodowane tym iż zakończył swoją misję w marineford.

ocenił(a) serial na 10
statnik

Tak sobie przypominam jedna akcje z Shanksem. To bylo chyba w mlodosci Luffiego, ktos przylozyl bron do skroni Rudowlosego, a on skinieniem palca zastrzel innego z jego broni. Jakby przejal nad nim kontrole, zapewne uzywajac Hakki. Wydaje mi sie, ze Luffy do Shanksa jak na razie nie ma szans jezeli o poziom Hakki chodzi.

użytkownik usunięty
Cokane

Źle pamiętasz :) Obejrzyj minutę tego filmiku http://youtu.be/5jpQxTkCTmw

ocenił(a) serial na 10

jestem ciekawy jaką moc ma te grubas,chyba coś z szybkościa, bo jak się pojawili wszyscy razem na marineford to tak też nagle nie wiadomo skąd

użytkownik usunięty
statnik

Coś mi się wydaje że ten 'Grubas' w przyszłości zmierzy się z Usoppem ;]
Pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10

mój kumpel raz powiedział: "ciekawe jak się one piece zakończy"

użytkownik usunięty
statnik

Hehe pewnie każdy z bohaterów spełni swoje marzenia :)
Anime z morałem !

ocenił(a) serial na 10

bądźmy szczerzy, teach miał spoko moc i teraz ma dwie moce ale nie umie z nich korzystać, wieć mnie nie zdzwiwi jeśli się sam zabije

ocenił(a) serial na 10

a faktycznie, jakos mi umknal pamieci ten grubasek :)