PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820771}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10570
5,5 4 krytyków
Odwróceni. Ojcowie i córki
powrót do forum serialu Odwróceni. Ojcowie i córki

Przyznam szczerze, że kiedy oglądałem pierwszy sezon Odwróconych miałem 16 lat i wówczas się z nim zachwycałem. Zresztą jestem pokoleniem, które do tej pory wraca z ogromnym sentymentem do Ekstradycji, do wszystkich trzech sezonów jak i do Fali Zbrodni.

Miałem okazję obejrzeć odcinek szósty, drugiego sezonu i powiem szczerze że.. samo jego zakończenie mnie wryło w fotel. Tak pięknego zakończenia, gdy Cyga przychodzi po Laurę to nie widziałem.. jedyne ładne zakończenie, było w Kruku, ale to na sam koniec sezonu, a nie w miejscu gdzie mamy dwa odcinki do końca..

ocenił(a) serial na 10
MaksSpisak

Również widziałam ale ja jestem rozczarowana dlaczego kolejna fajna postać z pierwszego sezonu została uśmiercona???
Czy założeniem tego sezonu jest wszystkich zabić???
Szkoda,przecież te role można było rozwinąć na inne wątki o wiele ciekawsze...

ocenił(a) serial na 6
Emilia1986

Może w ten sposób chcą pozamykać wątki, aby drugi sezon był ostatnim.

MaksSpisak

Twórcy w wywiadach zapowiadają, że mają pomysł na stworzenie kilku kolejnych serii. Stacja da zielone światło na realizację jeśli wyniki oglądalności będą zadowalające, a te są dobre. Nie wyobrażam sobie jak oni chcą pociągnąć chociaż jeden kolejny sezon eliminując z obsady znane i lubiane postacie.

Już w tym sezonie odczuwalny jest brak Skalpela, Szybkiego i Ptaśka, a tu już nie ma Kowala i Cygi. Jeśli ktoś jeszcze pójdzie do piachu to ciekawe na kim zamierzają oprzeć ewentualny kolejny sezon. Na marnych córeczkach? Trzech suchoklatesach? Nawet Blacha i Sikora w formie nie pociągną we dwóch całości za uszy.

PanKracjusz

Te suchoklatesy najlepsze. Gangusy z pierwszej ligii nie wiem czemu to ma sluzyc, zeby takich siuskow wrzucac w tak dobry serial. Psuja mi zainteresowanie i bawia do rozpuku tych trzech zniewiescialych chlopcow.

montana47

Zgadzam się. Niestety ten wątek to istne s-f pomieszane z fantasy. Najlepsze jest to, że odpalili tych małych dilerów w tym mieszkaniu, a policja nie prowadzi żadnego śledztwa w tej sprawie. Nie mówiąc o tym, że ich wprowadzenie do fabuły jest praktycznie zerowe. Ale tak to już jest jeśli zamiast serialu z jajami robi się bajeczkę dla nastolatek, by mogły sobie popatrzeć na ładne buźki suchoklatesów :)