Czy Irene jest matką Natalii ??
Gdzie są rodzice Diega ?? tzn. co się z nimi stało ??
Czemu Carmen ma każde dziecko z innym gościem ?? taka była kochliwa czy jak ??
A to fajnie że sie nim zajmą szczególnie Alonso jego najlepszy przyjaciel. Szkoda że tak długo będzie w śpiączce;(
Mam jeszcze pytanie jak sprawa zakonczy sie z tymi materialami co rodrigo kupuje tansze
Ja ją oglądałam jak była emitowana w 2013r. na canal de las estrellas. Obecnie odcinki są na YouTube lecz niestety nie wszystkie i po hiszpańsku. Ja nie mam z tym problemu bo hiszpański znam jak polski, ale dla nie których to spory problem.
Polecam "http://www.darkiller .com/ver/de-que-te-quiero-te-quiero"
Wszystkie telki w oryginale obejrzałam na tej stronie.
Nie rozumiem dlaczego Diego nigdy nie zapytał Natalii (przynajmniej do 36., dzisiejszego odcinka) co rozumie pod słowami: "Mocno mnie skrzywdziłeś"??
Przecież na pewno by tak nie powiedziała, gdyby tylko nie przyszedł na randkę...
No tak, ale jakby od razu mu powiedziała to nie byłoby wątku, a tak jest materiał na kolejne 50 odcinków. ;)
Ok, moje ostatnie pytanie i masz ode mnie spokój, haha :)
Co się stanie z Kariną? Urodzi szczęśliwie dziecko? Co z nimi będzie potem?
Dzięki za cierpliwość :)
Tak, Karina urodzi dziecko Alonsa. Na końcu będzie z.. (o ile dobrze pamiętam) Oskarem. Jeśli pomyliłam imię to przepraszam..
Tak, Karina urodzi dziecko Alonsa, ale z nim nie będzie. Alonso będzie z Irene.
Jak Tadeo będzie chorował, to Irene się bardzo do niego zbliży, dodatkowo informacja o córce spowoduje że będą dużo ze sobą przebywać. Druga sprawa to taka, że Karina się zmieni na lepsze.
Niestety, prawie pod koniec telenoweli. Chyba takim najważniejszym powodem, dla którego Natalia zaakceptuje swoich prawdziwych rodziców będzie nieuchronnie zbliżająca się śmierć ojca, a potem jego śmierć.
Od razu ich zaakceptuje?
Jak Natalia zaraguje na informację o bracie bliźniaku? Będzie wiedziała że wyszła za Rodrigo, a to Diego leży w śpiączce?
Nie zaakceptuje ich odrazu i nie będzie wiedzieć że wyszła za Rodriga. Dowie się po wybudzeniu Diega.