Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg
podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!
Wgl patrząc na seniora Kaszubę to widać, że burak do potęgi. Ale ja tak w głębi duszy wierzę, że jednak może ta mama Marcina okaże się zupełnie inna :) Może chociaż niech jedna osoba będzie za tym związkiem/za nimi, bo chyba nawet teraz Ewa będzie trochę z boku. Coś było, że Iga zapadła się pod ziemię na miesiąc i nikt jej nie interesował oprócz Marcina...
Jeszcze jest Adam, mogliby wrócić do formuły z 1 sezonu, kiedy to Marcin zwierzał się mu. On polubił Igę, więc czemu by nie mógł im kibicować :)
Jestem ciekawa, co Marcin mu na to odpowie, mam nadzieję, że się wkurzy, dogada mu tak, że pójdzie mu w pięty i trzaśnie drzwiami i pobiegnie za Igą, bo było chyba takie zdjęcie, że Marcin próbuje zatrzymać zdenerwowaną Igę, była ubrana na nim w ten niebieski żakiet ...
Jak ja lubię te nasze spostrzeżenia co do wyglądu Igi i krawatów i koszul Marcina. :D Ile to się można z tego dowiedzieć. :D
Też mam taką nadzieję. Wgl cieszę się z tego, że w końcu i Marcin będzie walczył o Igę i ich związek :)
Dokładnie, może ta próba wzbudzenia zazdrości w Idze przerodzi się w uczucie między nim a Polą ;) Fajnie by było!
A Iga też ślicznie wygląda na tej randce z Marcinem, oni chyba są w restauracji, no nie? Teraz mam w głowie te słowa z 1 sezonu: "Jeszcze będziesz chodzić na prawdziwe romantyczne randki ;D
Pola to fajna dziewczyna i cieszę się, że rozszerzą jej rolę. :)
Oj tak, ja też pamiętam. A poza tym pamiętajmy - musi być randka, bo Iga sukienki zakłada tylko dla Marcina :)
Mnie też Pola od razu przypadła do gustu.
Bożeeeee ja chyba się rozpłynę jak Amelia w Des 2 Moulins jak zobaczę miłość Igi i Marcina. Teraz do mnie dotarło, że w drugim sezonie prawie tylko się kłócili a i tak było słodko, to cóż to będzie teraz!!!!
Właśnie większości drugi sezon się nie podobał, a moim zdaniem też miał urok, bo tak naprawdę każde z nich gdzieś tam zrozumiało co do się siebie czuje :)
*pomijam Gadomską*
Nie ma rady, w 3 sezonie chyba wszystkie będziemy (wybaczcie) rzygać tęczą :D w drugim sezonie się docierali, Igunia Marcina odpychała ale to doprowadziło właśnie do tego, że zdali sobie sprawy z tego uczucia <3
Chcę rzygać tęczą, poza tym ja nawet te ich kłótnie lubię, więc pokłócić też się mogą <3 ale nie nadługo!
Dostaniemy cukrzycy ;D Taa słodko pewnie będzie przez około cztery odcinki a później zaczną się schody... Z jednej strony chciałoby się ich oglądać szczęśliwych przez cały czas, ale z drugiej strony chyba nikt nie chce żeby się na tym sezonie skończyło :)
No pewnie, że nie chcemy. Poza tym jesli już mają się rozstawać to dobrze, że Iga się odsunie, bo to ona do tej pory walczyła. W końcu zobaczymy jak Marcin walczy, albo chociaż miejmy nadzieję, że powalczy! :)
Nie no jakby nie powalczył to już byłoby przegięcie :o
Kurcze, ale ciekawe dlaczego się odsunie... Jeszcze co do matki Marcina to ten tekst: "Matka wie że jesteś ze sprzątaczką?" może niestety wskazywać na to , że może ona być nie wiele lepsza od starego Kaszuby :/
Sorki że tak napi eprzam wpisy, ale staje mi serce za każdym razem jak przewijam zwiastun <3 wreszcie pocałunki w miejscu publicznym, miłość miłość miłość. A że problemy będą, to pewne... W końcu na pewno wymyślą coś, co by nam się nie nudziło. Problemy w raju też muszą się pojawić :))
A to dotykanie się po nosach Marty i Tomka to co? Tego chyba nawet wróżbita Maciej by nie przewidział!
Tez nie mam pojęcia co też to oni wyczyniają ale czyżby szykuje się nowy romans? Marta z Tomkiem? ;D
Możliwe! To by ich pokazało z bardziej ludzkiej strony.
Czy Iga ma nowy wisiorek? Takie miała śliczne nieskończoności złote...
Może Marcin jej kupił ;D no i stary Kaszuba trafił w 10 z tym lepszym życiem Iga przy Marcinie będzie spać na pieniądzach, pewnie tylko dlatego z nim jest, wogole go nie kocha. Oczywiście żartuje... A poza tym chyba tylko masochista nie chce lepszego życia, przecież nie ma w tym nic złego. Jakiś dziwny ten jego tatulo...
Jak myślicie, puszczą pierwszy odcinek tydzień wcześniej (czyli 4ego) na ipli tak jak robili wcześniej? Chwytam się tej myśli jak tonący brzytwy :D
A czy jednak nie było przedpremierowo 1 odcinka? Jejku, nie pamiętam już. :D Wydaje mi sie, że 1 mozna było dopiero zobaczyć w telewizji :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/415b3241fea7c646.html
To już ktoś wstawiał ale teraz więcej wiemy i można pokombinować...
Zastanawia mnie ta fotografia Marcina z różami, załóżmy że te zdjęcia z fotosika są z pierwszego odcinka, więc może Marcin przywiózł Idze te kwiaty na pocieszenie po tych słowach Seniora. Uwielbiam te ciągłe domyślnie się co się wydarzy w serialu ;))
Idąc niezawodnym tropem krawatów i koszul, to w pierwszym odcinku Marcin ma białą koszulę i różowy krawat, a na tym zdjęciu z kwiatami ma niebieską koszulę i złoty krawat więc raczej nie... Poza tym nie jest chyba pod kamienicą Igi, a nie ma bata żeby w pierwszym odcinku mieszkali już gdzie indziej... Z tej randki w zwiastunie to też nie jest bo tam nie ma krawata. Więc ciekawe...
Dobrze, że chociaż scena w kancelarii ze wszystkimi jest z innego odcinka (inaczej ubrani :D). :D Zastanawiam się tylko co będzie pierwsze: oglądanie mieszkania czy urodzinki Oliwki (iść tropem wyglądu, kiedy jest ten dzień Marcin chyba mieszka już u Igi - zdjęcia z koszulami w tle) :D
Co my byśmy bez tych ubrań zrobiły ;D może najpierw te urodziny a potem oglądanie mieszkania, Marcinowi tak bardzo spodoba się to ciepłe życie rodzinne że zaproponuje większe wspólne mieszkanie ;) BTW ciekawe czy będą jakieś starcia słowne Krzysiek vs Marcin na tych urodzinach ;)
Zapewne będą - na instagramie jest zdjęcie jak Krzysiek patrzy na stojącego Marcina zabójczym wzrokiem :D
Przez Ciebie juz od miesiąca nie żyje, jak mogłeś zabrać mi moja Igunie, Boga w sercu nie masz Kaszubo mecenasie :D
:D
Było gdzieś na fb takie zdjęcie na którym idzie Krzysiek z Marcinem, Krzysiek niesie piwo i było pytanie przyjaźń czy wojna jakoś tak ;)
Najpierw będzie oglądanie mieszkania później urodziny gdyż w jakieś gazecie były zdjęcia a pod nimi podpisane w którym ma być to odcinku :) oglądanie mieszkania w 2, urodziny w 3 bodajże tak to było :) a w 4 moze randka?
W 2 oglądanie mieszkania wow szybcy są ;) czyli Marcin gadanie ojca będzie miał w głębokim poważaniu, to dobrze ;)
A jeszcze znalazłam skan tego i pamiętacie relację z planu i tam Iga była w takim dziwnym wdzianku (brzydkim jak dla mnie :D) i w zgodnie ze ŚS też jest to 2 odcinek (dwa ubrania w jeden odcinek, to już nam komplikuje sytuacje, hahhaha :D). Ale to dziwne, bo w tym samym wdzianku jest na zdjęciu z Dorotą, a ona chyba raczej na tych urodzinach miała się pojawić. No chyba, że jednak pojawi się przed nimi. Ale dziewczynki na imprezie przytulają się do niej tak jakby dawno jej nie widziały... Jakie rozkminy :D
Najlepiej by było jakby cały sezon pokazali w piatek 11 września kupiłam bym chrupki jakies picie np. piwko jakąś pizze do zchrupania i mogę zacząć najwspanialszy seans w życiu ale to oczywiście nie realne ale warto pomarzyć xD Mój mózg od 3 miesięcy jest w stanie czuwania i nic innego nie robi tylko myśli o omsnm XD jeszcze nigdy się tak nie zaduzylam jak w tym serialu na dodatek w POLSKIM serialu :D
piwo "marki BEER" obowiązkowo, takie jakie zawsze pije Krzysiu. szkoda, że tego piwka nie wprowadzili na rynek, miałby branie u nas, fanek :D
W drugim maja oglądać to mieszkanie jeśli w tym brzydkim wdzianku tez ma być w drugim to faktycznie dziwnie... Może któreś z tych ubrań to nie z drugiego odcinka? ;) wiesz chyba ze z Marcinem cos tam robiła i się przebrała tylko co ;d
http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-poznajcie-siostre-igi,nId,1850904 a tu zdjęcie z Dorotą :D
hahhaa, wgl jestem ciekawa czy pokażą coś więcej, ale raczej nie - to serial też dla młodych i to puszczany o 20 :D
Jeśli chodzi o TE sceny to faktycznie tez jestem ciekawa ;)... Albo niech zrobią jakieś extended scenes puszczane po 23 ;D
A tak bardziej na serio to jakby Marcin i Iga chcieli spędzić noc ze sobą to przy dziewczynkach no nie oczywiście, może po to ta siostra żeby było z kim dzieci zostawić albo to nowe mieszkanie żeby dziewczynki miały osobny pokój ;)