PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2388
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny
ocenił(a) serial na 9
justin881030

Myślę, że urozmaici to serial. poza tym Peck jest najlepsza w tym serialu a ten wątek to jeszcze bardziej wzmocni.

ocenił(a) serial na 6
mija91

Zgadzam się z mija91 :) (Niestety, w serialach wątki o lesbijkach najczęściej kończą się tragicznie - któraś umiera albo rozstaja się po zdradzie etc etc;) - miejmy nadzieję, że tu jednak watek zagości na dłużej i nie powieli schematu;))

dzizi

bardzo wątpliwe, myślę, że rozejdzie się ten związek po kościach szybciej niż wszyscy się tego spodziewamy

ocenił(a) serial na 6
oallaa13

myślę, że możesz mieć rację (niestety)

dzizi

ale jak czytalam, Holly ma być w 5 sezonie, więc coś może, może... :p

justin881030

A dużo tych scen jest czy to tylko taki dodatek?

ocenił(a) serial na 6
Gonaa

jak dla mnie dodatek, niemniej warto zobaczyć;)

Gonaa

Holly pojawia się dopiero w 4x07 i nie ma za dużo tych ich wspólnych scen przez te 7 odcinków. Ale te jakie były są warte zobaczenia. Mam nadzieję, że w 5 sezonie pociągną dalej ich wątek. Jak dotąd Gail nie wychodziło z facetami, to może z Holly będzie szczęśliwa.

ocenił(a) serial na 6
justin881030

tak się dziś w pracy zastanawiałam - skąd w sumie pewność, że to właśnie ta relacja z Holly jest Tą ważna dla Gail??

ocenił(a) serial na 9
dzizi

od samej Gail? W ostatni odcinku mówiła, że z Holly jest inaczej, że Gail jest lepsza.

nadare

W trzecim odcinku trochę się zmieniło między nimi w negatywnym tego słowa znaczenia.