Popieram w 100%. To jest tajemnica napędzająca jak na razie ten serial, więc nie oczekuje, że szybko się dowiemy :)
Ha ha ha zajbebist*e jesteście :) trzeba było oznaczyć spoiler, nie każdy chce wiedzieć, co się wydarzy za następne 100 odcinków...
Tak, ale jeżeli są to spekulacje to nie trzeba tego oznaczać jako spoiler, ale jak ktoś oglądnie ostatni odcinek i napisze prawdę to już należy oznaczyć jako spoiler. Poza tym tylko na filmwebie w trakcie rozmowy na temat bieżących odcinków, co chwilę można przeczytać jakiś spoiler, co jest irytujące.
Jeśli to co tu się czyta jest irytujące to po co wchodzić na Filmweb i czytać? Nie wchodzić, nie czytać i nie będzie się zirytowanym.
Napisałam, że irytujące jest przeczytanie spoileru, a wchodzę na filmweb jak chcę porozmawiać o telenoweli, ale jak oglądam telkę po raz pierwszy w polskiej tv to tutaj nie wchodzę, tylko na inne forum, gdzie temat spoilerów jest osobny i mam pewność, że nie przeczytam informacji, która wydarzy się za kilkanaście odcinków.
Popieram jagodajulia. Niektórzy mają konta na filmwebie od dawna, a jak widać jeszcze nie zdążyli poznać obowiązujących tu zasad, kropka.
Dokładnie to Eduardo ale to nie wszystko...Mogę powiedzieć że dzieci Adrian ma dwoje! Ale nei wiem czy wszyscy sobie życzą żeby wiedzieć ...
Jeżeli ktoś chce wiedzieć to może obejrzeć odcinki na youtubie, po hiszpańsku ale można zrozumieć, i lepiej takie tematy oznaczać spojlerem, ogólnie fajnie zrobili w tym serialu że nie wszystkie tajemnice wyłorzyli widzowi od razu na początku, tylko troche "kręcą":)
to jak to jest w końcu z dzieckiem/ dziećmi Adriano?? ja chce wiedzieć, więc możecie mi wiadomość napisać ;)
Tu masz odpowiedź: http://www.filmweb.pl/serial/Niewinna+intryga-2014-693863/discussion/Spojler-dzi ecko+Adriana,2509638