Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)
Na calym świecie ludzie się rozstają a Daniel dowiedzial sie od Abrahama ,że Miriam umarła i miał prawo ułożyć sobie życie z inną kobietą. Serce nie sługa. .Tuż przed ślubem rozmawial z gwiazdką na niebie czyli Miriam ,mówił iż spotkal inną kobietę a ona zawsze pozostanie w jego sercu.Pisałam już o tym ,że w latynowskich telenowelach takie są teraz trędy.Jednak za wszystko obwiniam Abrahama zniszczył życie całej trójce .Camila odsunęła się całkowicie kidy Miriam wróciła.Wracając do Miriam co jest bardzo dziwne nigdy nie przeprowadziłA z Abrahamem rozmowy na ten temat ,uważam ,że ona i jej brat są siebie warci,ale to moje zdanie.Ostatnie 50 odcinków było bardzo smutne i tym trochę zepsuli tą telenowelę.
Jagoda przepraszam ale odpisalam na wszystkie pytania i to koniec. Spotkalam na filweb ludzi ,którzy uwielbiaja awantury , Może kiedys sie odezwe a narazie życze Tobie i Yecur miłej współpracy .Pozdrawiam serdecznie .
Licz jak chcesz ,162,163 -czasowo .Wejdz na AOL ,wpisz AMOR BRAVIO a tam znajdziesz różną liczbę odcinków-to zależy od stacji i od minut. Ja wszystkich lubię i szanujęich zdanie. pa pa.
Sprawa jest prosta. W Meksyku 10 odcinków początkowych miało około 20 minut, bo dzieliło pasmo z inną telką,a u nas połączyli dwa odcinki w jeden i stąd ta różnica. A finałowy odcinek, chyba miał dwie godziny, a u nas będzie podzielony.
Kim jest ten Leoncio? To dobry facet, tylko tak tajemniczo wygląda, czy może będzie z kimś współpracował?
Leoncio, brat Piedad, wujek Luzmy (Luzma córka Piedad). Leoncio jest zły, bardzo zły... Tak będzie współpracował z tymi złymi....
Leoncio zgwałci swoją siostrzenicę tuż przed jej slubem cywilnym do ktorego oczywiscie nie dojdzie .Luzma zajdzie w ciążę -paskudna sprawa a Leoncio jest bardzo niebezpieczny.
A Luzma będzie się zastanawiała czy usunąć, czy dac się dziecku urodzić. Jednak zdecyduje urodzić i oddać do adopcji. Duża ją ta decyzja będzie kosztowała. Jednak jak już będzie chciała tego dziecka to je straci (poroni).
Leoncio trafi do aresztu ale z braku dowodów wyjdzie i schroni się w domu Dionisia . Badania na ojcostwo bedą mozliwe dopiero po czwartym miesącu ciązy.
Zpomniałam dopisać ,że Leoncio zabił ojca Luzmy i niedoszłego męża Piedad. Zabije też wójka Luzmy ,człowieka z tatuażem na szyi w kształcie skorpiona .O ile pamiętam miał na imie Juan ,pracował dla Dionisia i to on napadł na Daniela i Miriam.
I to nie koniec ,Izadora w obawie ,że Leoncio się wygada obcieła mu język a on pod koniec telenoweli zrewanżował jej się tym samym + oblał ją kwasem .To tylko głupie pomysły scenarzystów,to im bardziej współczuję chorej głowy .
Chyba chodziło mi o scenarzystów i o to co wymyślają ,że to głupie i chore.A żeby było ciekawiej mnoża się strony ze spojlerami Jeżeli wiecie jak to wszystko połączyć t będzie mi miło.Pozdrawiam.
To jest temat ze spoilerami, który już ma 2 strony. Jednak piszemy w nim i jest więcej stron, tak jak piszemy w zeszycie, zapełniamy kolejne kartki.
O matko... To będzie się działo... Isadora zabije księdza? Faktycznie, scenarzyści jakieś dziwne i drastyczne pomysły mieli...
Isadora (Alonso chyba też będzie wtajemniczony) wpadnie na pomysł zabicia księdza, bo ksiądz jej i Dionsio zarzuci, iż sfałszowali akt zgonu Daniela, bo on wie, że Daniel żyje. I z tego powodu wynajmą Leoncio. Leoncio spowoduje wypadek, w którym miał zginąć ksiądz, ale tą drogą chwilę później będą przejeżdżać Cami z Andresem/Daniel i go uratują. Niestety ostatecznie udusi go Isadora poduszką (chyba tak to było).
Hmmmm sama nie wiem. Wiem, że miałam mieszane uczucia. Z powodu Miriam. Niektórym osobom nie podobało się jak to Miriam szybko zrezygnowała z Daniela, a wg mnie to tak nie wyglądało. Wg mnie Miriam zrobiła to co zrobiła z miłości do Daniela. Wiedziała, że on nie zakochałby się w innej gdyby wiedział, że ta żyje. Poza tym widziała, że coś się wydarzyło i coś zmieniło Daniela, nie jest tak jak kiedyś. Niestety ona kocha go tak jak kiedyś... A tak poza tym tym to finał był ciekawy.
Oglądajcie Баронесса Карини -wpiszcie na google i szukajcje .Historia jest rownież ciekawa i sledctwo -baronessa carini,zamek carini.
właśnie dzisiaj oglądałam i było to straszne jak można coś takiego zrobić chciało mi się płakać gdy widziałam w jakim stanie była ona i do tego będzie w ciąży ja bym tego nie przeżyła mam nadzieje że tego całego dupka Leoncia szybko załatwią
Zgadzam się z Tobą ponieważ równiez to zauważyłam .Czyli co ,zaczynamy wszystko od poczatku? OK. Zapytaj innych.
Witam wszystkich :) Mam do was takie pytanko, bedzie duzo scen Camili i Daniela? Bo narazie to kiepsko, ogólnie ostatnio jest duzo telek gdzie jest malo scen protów...
No to fajnie :) niby poznali ale na to spotkanie trzeba było czekac dwa tyg prawie. Ogolnie bardzo pozytywna postacia jest Viviana, uwielbiam ją!
Nie wiem, jakoś w AB nie ma zbyt wiele postaci które darzę dużą sympatią ale Viviana jest jedną z nielicznych których bardzo bardzo lubie :) Taka trzeźwo myśląca kobieta która wie czego chce. Mam nadzieję że bedzie mieć duży wpływ na Camile :)
http://latino-serialo.ru/columbiyskie_seriali_online/499-nasledniki-del-monte-lo s-herederos-del-monte.html
wkleiłam stronę z Dziedzictwem del Monte i rosyjskimi lektorami dla osób ,które zainteresuja się tą stroną ,chyba stworzoną przez rosyjskich oligarchów .Wszystkie telenowele ,które u nas były i te które nigdy nie były i nie będą
Polecam dla osób ze znajomością jezyka rosyjskiego w jakimkolwiek stadium jako praktykowanie obcego języka
Wolałam coś mniej zobowiązujące ,a nie kocham cię .Rozumię , te dwa słowa się łączą ale między nimi jest ogromna przepaść ,którą moga tylko zrozumieć szczerze zakochani ludzie ze wzajemnością.
Po tym jak ojciec Baldomero bbędzie miał wypadek. Jeśli dobrze pamiętam to będzie w 20którymś... Jak przeczyta list od Don Daniela.
Co się będzie działo między Luzmą, Pablem i tą nową dziewczyną, która skasowała wiadomość z jego telefonu?
Ona, Ruda będzie chciała im przeszkodzić i powie o ślubie Luzmy i Pabla jej wujowi i on ją porwie, a później zgwałci...:(
Po gwałcie Luzma powie,że nie chce być z Pablem. Nawet będzie chciała pójść do zakonu. Jednak Pablo będzie nieustępliwy, bo bardzo ją kocha. Dowie się, że ktoś ją zgwałcił i poprosi Camilę, aby mu pomogła to odkryć. Cami powie o tym Danielowi i odkryje, że to Leoncio. Później się jeszcze okaże, że Luzma jest w ciąży, Pablo mimo wszystko i tak będzie chciał z nią być. Luzma jakiś czas później się zgodzi, będą mieli kościelny ślub. Później znow będą problemy, ale na końcu będą razem ;)