PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 908  ocen
7,5 10 1 908
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

jagodajulia

no za duzo bylo scen jak ta camila placze ,troche to przerysowane bylo

yecur

Na calym świecie ludzie się rozstają a Daniel dowiedzial sie od Abrahama ,że Miriam umarła i miał prawo ułożyć sobie życie z inną kobietą. Serce nie sługa. .Tuż przed ślubem rozmawial z gwiazdką na niebie czyli Miriam ,mówił iż spotkal inną kobietę a ona zawsze pozostanie w jego sercu.Pisałam już o tym ,że w latynowskich telenowelach takie są teraz trędy.Jednak za wszystko obwiniam Abrahama zniszczył życie całej trójce .Camila odsunęła się całkowicie kidy Miriam wróciła.Wracając do Miriam co jest bardzo dziwne nigdy nie przeprowadziłA z Abrahamem rozmowy na ten temat ,uważam ,że ona i jej brat są siebie warci,ale to moje zdanie.Ostatnie 50 odcinków było bardzo smutne i tym trochę zepsuli tą telenowelę.

ocenił(a) serial na 10
kalcjakl

w Polsce jest tylko 162 (:

phoeebs

Tak, ale tylko "liczbowo" AB u nas ma mniej odc, bo "czasowo" ma tyle samo ;)

jagodajulia

Jagoda przepraszam ale odpisalam na wszystkie pytania i to koniec. Spotkalam na filweb ludzi ,którzy uwielbiaja awantury , Może kiedys sie odezwe a narazie życze Tobie i Yecur miłej współpracy .Pozdrawiam serdecznie .

phoeebs

Licz jak chcesz ,162,163 -czasowo .Wejdz na AOL ,wpisz AMOR BRAVIO a tam znajdziesz różną liczbę odcinków-to zależy od stacji i od minut. Ja wszystkich lubię i szanujęich zdanie. pa pa.

kalcjakl

Sprawa jest prosta. W Meksyku 10 odcinków początkowych miało około 20 minut, bo dzieliło pasmo z inną telką,a u nas połączyli dwa odcinki w jeden i stąd ta różnica. A finałowy odcinek, chyba miał dwie godziny, a u nas będzie podzielony.

jagodajulia

ok .pa

cocco03

Kim jest ten Leoncio? To dobry facet, tylko tak tajemniczo wygląda, czy może będzie z kimś współpracował?

Nessie

Leoncio, brat Piedad, wujek Luzmy (Luzma córka Piedad). Leoncio jest zły, bardzo zły... Tak będzie współpracował z tymi złymi....

Nessie

Leoncio zgwałci swoją siostrzenicę tuż przed jej slubem cywilnym do ktorego oczywiscie nie dojdzie .Luzma zajdzie w ciążę -paskudna sprawa a Leoncio jest bardzo niebezpieczny.

ocenił(a) serial na 10
kalcjakl

A Luzma będzie się zastanawiała czy usunąć, czy dac się dziecku urodzić. Jednak zdecyduje urodzić i oddać do adopcji. Duża ją ta decyzja będzie kosztowała. Jednak jak już będzie chciała tego dziecka to je straci (poroni).

phoeebs

Leoncio trafi do aresztu ale z braku dowodów wyjdzie i schroni się w domu Dionisia . Badania na ojcostwo bedą mozliwe dopiero po czwartym miesącu ciązy.

kalcjakl

Zpomniałam dopisać ,że Leoncio zabił ojca Luzmy i niedoszłego męża Piedad. Zabije też wójka Luzmy ,człowieka z tatuażem na szyi w kształcie skorpiona .O ile pamiętam miał na imie Juan ,pracował dla Dionisia i to on napadł na Daniela i Miriam.

kalcjakl

I jeszcze prawie zabił ojca Baldomero... Isadora dokończyła...

jagodajulia

I to nie koniec ,Izadora w obawie ,że Leoncio się wygada obcieła mu język a on pod koniec telenoweli zrewanżował jej się tym samym + oblał ją kwasem .To tylko głupie pomysły scenarzystów,to im bardziej współczuję chorej głowy .

kalcjakl

To było okropne, ale nie wiem czy nazwałabym głupimi. Drastycznymi na pewno.

jagodajulia

Co było głupie ?To juz chyba inny spoiler.Prosze o instrukcje gdzie mam odpisać

kalcjakl

Nie, to jest odpowiedź do wcześniejszej wypowiedzi, ale to już kolejna strona ;)

jagodajulia

Chyba chodziło mi o scenarzystów i o to co wymyślają ,że to głupie i chore.A żeby było ciekawiej mnoża się strony ze spojlerami Jeżeli wiecie jak to wszystko połączyć t będzie mi miło.Pozdrawiam.

kalcjakl

To jest temat ze spoilerami, który już ma 2 strony. Jednak piszemy w nim i jest więcej stron, tak jak piszemy w zeszycie, zapełniamy kolejne kartki.

kalcjakl

O matko... To będzie się działo... Isadora zabije księdza? Faktycznie, scenarzyści jakieś dziwne i drastyczne pomysły mieli...

Nessie

Isadora (Alonso chyba też będzie wtajemniczony) wpadnie na pomysł zabicia księdza, bo ksiądz jej i Dionsio zarzuci, iż sfałszowali akt zgonu Daniela, bo on wie, że Daniel żyje. I z tego powodu wynajmą Leoncio. Leoncio spowoduje wypadek, w którym miał zginąć ksiądz, ale tą drogą chwilę później będą przejeżdżać Cami z Andresem/Daniel i go uratują. Niestety ostatecznie udusi go Isadora poduszką (chyba tak to było).

jagodajulia

a jak tobie sie podobal final?jagoda:)

yecur

Hmmmm sama nie wiem. Wiem, że miałam mieszane uczucia. Z powodu Miriam. Niektórym osobom nie podobało się jak to Miriam szybko zrezygnowała z Daniela, a wg mnie to tak nie wyglądało. Wg mnie Miriam zrobiła to co zrobiła z miłości do Daniela. Wiedziała, że on nie zakochałby się w innej gdyby wiedział, że ta żyje. Poza tym widziała, że coś się wydarzyło i coś zmieniło Daniela, nie jest tak jak kiedyś. Niestety ona kocha go tak jak kiedyś... A tak poza tym tym to finał był ciekawy.

jagodajulia

o to będzie się działo...:)

kalcjakl

Oglądajcie Баронесса Карини -wpiszcie na google i szukajcje .Historia jest rownież ciekawa i sledctwo -baronessa carini,zamek carini.

ocenił(a) serial na 7
kalcjakl

właśnie dzisiaj oglądałam i było to straszne jak można coś takiego zrobić chciało mi się płakać gdy widziałam w jakim stanie była ona i do tego będzie w ciąży ja bym tego nie przeżyła mam nadzieje że tego całego dupka Leoncia szybko załatwią

cocco03

Zgadzam się z Tobą ponieważ równiez to zauważyłam .Czyli co ,zaczynamy wszystko od poczatku? OK. Zapytaj innych.

cocco03

Witam wszystkich :) Mam do was takie pytanko, bedzie duzo scen Camili i Daniela? Bo narazie to kiepsko, ogólnie ostatnio jest duzo telek gdzie jest malo scen protów...

GabiKrk

Witaj :) Tak, będzie dużo scen Camilii i Daniela, ale wszytko w swoim czasie ;)

jagodajulia

No to fajnie :) niby poznali ale na to spotkanie trzeba było czekac dwa tyg prawie. Ogolnie bardzo pozytywna postacia jest Viviana, uwielbiam ją!

GabiKrk

Ja też ją lubię, bardzo pozytywna postać :)

ocenił(a) serial na 8
GabiKrk

Nie wiem, jakoś w AB nie ma zbyt wiele postaci które darzę dużą sympatią ale Viviana jest jedną z nielicznych których bardzo bardzo lubie :) Taka trzeźwo myśląca kobieta która wie czego chce. Mam nadzieję że bedzie mieć duży wpływ na Camile :)

p_o_n_

Ja też i, że jakoś fajnie rozwiną się jej losy :)

cocco03

Najlepsza scena, śmieszna i romantyczna z kwiatkiem :lubi,nie lubi,lubi nie lubi LUBI!!!!!!!!!!!!!

kalcjakl

http://latino-serialo.ru/columbiyskie_seriali_online/499-nasledniki-del-monte-lo s-herederos-del-monte.html

wkleiłam stronę z Dziedzictwem del Monte i rosyjskimi lektorami dla osób ,które zainteresuja się tą stroną ,chyba stworzoną przez rosyjskich oligarchów .Wszystkie telenowele ,które u nas były i te które nigdy nie były i nie będą

Polecam dla osób ze znajomością jezyka rosyjskiego w jakimkolwiek stadium jako praktykowanie obcego języka

kalcjakl

A ja to sobie przetłumaczyłam: kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha!:) (od querer)

jagodajulia

Wolałam coś mniej zobowiązujące ,a nie kocham cię .Rozumię , te dwa słowa się łączą ale między nimi jest ogromna przepaść ,którą moga tylko zrozumieć szczerze zakochani ludzie ze wzajemnością.

jagodajulia

Jak to jest u nas kocha ,lubi , szanuje itp .potrzebna tylko stokrotka,

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

ja też :D

GabiKrk

Ja nie wiem, ale mam nadzieję, że tak. Przecież dopiero co się poznali. :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Około którego odcinka Daniel się dowie że to nie Camila jest tą złą?

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

Po tym jak ojciec Baldomero bbędzie miał wypadek. Jeśli dobrze pamiętam to będzie w 20którymś... Jak przeczyta list od Don Daniela.

p_o_n_

W oryginale to był 26, albo 27.

cocco03

Co się będzie działo między Luzmą, Pablem i tą nową dziewczyną, która skasowała wiadomość z jego telefonu?

Nessie

Ona, Ruda będzie chciała im przeszkodzić i powie o ślubie Luzmy i Pabla jej wujowi i on ją porwie, a później zgwałci...:(

jagodajulia

A potem będą jeszcze razem, czy ich wątek się zakończy? I kiedy będzie ten ślub?

Nessie

Po gwałcie Luzma powie,że nie chce być z Pablem. Nawet będzie chciała pójść do zakonu. Jednak Pablo będzie nieustępliwy, bo bardzo ją kocha. Dowie się, że ktoś ją zgwałcił i poprosi Camilę, aby mu pomogła to odkryć. Cami powie o tym Danielowi i odkryje, że to Leoncio. Później się jeszcze okaże, że Luzma jest w ciąży, Pablo mimo wszystko i tak będzie chciał z nią być. Luzma jakiś czas później się zgodzi, będą mieli kościelny ślub. Później znow będą problemy, ale na końcu będą razem ;)

jagodajulia

I urodzi dziecko Leoncia?