PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 908  ocen
7,5 10 1 908
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Daniel i Camila beda razem? i jeszcze jedno pytanie z tego co tutaj czytam. ta miriam czy jak jej tam zyje? niestety nie mam czasu poczytać wiecej i dopiero ogladnelam kilka odcinków, wiec moze ktoś zechce mi szybko odpowiedzieć ;p

justka140

tak Daniel z Camilą bedzie :0 Miriam żyje i wróci nie długo ! ii będzie z danielem ale na końcu dowie się prawdy o Camili i danielu ze wzieli ślub i zostawi daniela zeby był szczęśliwy z CAMILA !

norbet9312

ok, dzięki wielkie za odp ;p czyli daniel wroci do miriam i bedzie z nia przez kilka odcinków..;/ nie wiesz moze przez ile mniej wiecej z nia bedzie?

justka140

około 45 odcinków z nią bedzie ;0

norbet9312

Jezu to strasznie dlugo...:( on bedzie z nia ze wzgledu na dziecko czy wspomnienia wrocaa i bedzie mu sie wydawalo ze nadal ja kocha a dopiero pozniej zrozumie ze kocha camile ? ;d i w ogole to camila chyba znowu bedzie cierpiec dlugo jak sie dowie ze wroci do zony :/

justka140

nom wróci do niej ale to bedzie tak ze z litości do niej wróci bo okłamią go z ona ma tętniaka i nie moze wiedziec prawdy ze daniel z kamilą po slubie sa !i w przed ostatnim odcinku Miriam dowie się ze są po ślubie i powie danielowi zeby był z Camil !

ocenił(a) serial na 8
norbet9312

dopiero w przed ostatnim? ale bez sensu to zrobili.. xd

norbet9312

To chociaz tyle ze z litosci ;d a co sie stalo z dzieckiem tej luzmy? Bo nie wiem czy w koncu usunela je czy nie..i ogladalam ostatni odcinek po hiszp ;p i widzialam ze camili matka umrze :/

justka140

nom umrze Camili matka w więzeiniu skoczy z wieży ! luzma poroni i straci dziecko ! dla mnie wielka szkoda ze daniel nie bedzie z Miriam o wiele ładniejsza itp jest od Camili !

norbet9312

hmm w wiezieniu jej matka? :O prosze o oswiecenie xd bo ja widzialam tam cos ze w szpitalu umarla ;d hmm ja wlasnie widzialam ta miriam, ale wole zeby byl z camila :) bo jakos ona od poczatku byla i podobaly mi sie sceny strasznie z nimi :D a tej zony od poczatku nie ma wiec jakos bym sie nie przyzwyczaila do niej pewnie ;)

justka140

Tak, matka Camilii była w więzieniu przez Dionisia...:/

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

pewnie przez te fundusze emerytalne?

angel94_filmweb

Dokładnie.

jagodajulia

o jaa haha należy jej sie

ocenił(a) serial na 10
norbet9312

kurcze, naprawdę wciągnęłam się w tą telkę i nie mogę uwierzyć ze ta Miriam żyje. Szkoda Camilli i Daniela i ich uczucia. Powiedzcie chociaż, czy:
1. Daniel będzie z Miriam tak naprawdę (w sensie łożko)
2. Czy Daniel i Camila będą się spotykać za jej plecami i czy będzie łączył ich romans?
Naprawdę już mogliby pominąć ten wątek, bo psuje cały serial i chęć oglądania :(

khatwoman

nie będzie ich łączył romans poza plecami Miriam, ale będą się często spotykac przy innych okazjach

ocenił(a) serial na 10
Idiszka

ojej to szkoda :( na samą myśl, nie chce mi się tego oglądać... :( Ale jak oni to organizacyjnie ogarną? Będą mieszkać razem na ranczo? Czy rozwiodą się? I czy Daniel będzie z Miriam się kochał, czy będą się całowąc itp.????

khatwoman

z poczatku beda mieszkac razem na ranczu, potem daniel z miriam wyjada a potem daniel wroci pomagac jej przy chorobie byków
nie rozwioda sie daniel z Camila....
Daniel czasem sie pocaluje z Miriam i chyba z raz bedzie pokazane ze sie z Miriam przespi

ocenił(a) serial na 10
Idiszka

czytałam na innym forum, że Daniel po 117 odcinku to takie ciepłe kluchy, że nie może się zdecydować. Szkoda że zepsuli końcówkę serialu.