PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96328
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Czy tylko mnie się zdaje, że to jakaś podpucha z Cassem i tą wizją jakie to dziecko jest ok. Uratowało Kelly ale może przy okazji jakoś przejęło jej ciało i teraz rządzi nim. Może jakoś Cass został omamiony.

martaksp_87

Też mi się tak wydaje ,że będzie powtórka z rozrywki. Kiedy to Cass myślał że robi dobrze i wyszło wszystko źle. Wydaje mi się ,że o tym może być 13 sezon.

ocenił(a) serial na 10
piorowy

Ja juz wiedziałem jak Dagon chciala zabić Castiela,ze to dziecko jakoś go uratuje

ocenił(a) serial na 10
piorowy

A ja mam nadzieję, że nie. Daliby Casowi raz zrobić coś dobrze.

Agness_92

to juz by bylo smieszne ze Castiel znowu mysli ze postepuje dobrze a okazuje sie ze narobil balaganu jakiegos chyba nie zrobia znowu nam tego to by juz bylo nudne..

piorowy

13 sezon to Omen tylko że w wydaniu Supernatural, przecież to będzie prawie powtórka z rozrywki z sezonu 11.

martaksp_87

na pewno mamy powtórkę z rozrywki, Deagon źle się opiekowała matką dziecka Lucyfera, która to pozwoliła do próby samobójczej więc to dziecko w łonie postanowiło znaleźć nowego obrońcę w postaci Castiela, więc poprzez dotyk zahipnotyzował go i zrobił z niego swojego niewolnika.

użytkownik usunięty
martaksp_87

Chyba w każdym filmie o szatanie jego syn był jego wrogiem i chciał przejąć zło dla siebie. Na pewno dadzą mu się urodzić aby mieć o czym nakręcić następny sezon. Fajnie jakby zagrał go aktor znany z innego serialu(pewnie szybko urośnie do dorosłości), ktoś naprawdę obyty w serialach, może Tom Wellling, któremu nie poszło na dużym ekranie?