PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96301
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

jedno mnie zastanawia

użytkownik usunięty

Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie Dean będący demonem a jednocześnie posiadający tatuaż przeciwko opętaniu. Czy nie powinny mieć miejsce jakieś komplikacje w związku z tym tatuażem? Rozumiem, że opętanie to nie przemiana w demona, ale mimo wszystko wydaje mi się, że ten tatuaż powinien mieć choć minimalny wpływ na jego "demoniczne ja".

ocenił(a) serial na 9

Myślę, że nie ma wpływu, bo on tak jak napisałas/eś zabezpiecza przed opętaniem przez siłę obcą, a w Deana nic nie wlazło, tylko mu się dusza przekształciła xD
Albo po prostu scenarzyści znowu machnęli ręką i stwierdzili, że w sumie to nic takiego i nikt się nie zorientuje, że cos jest nie tak.

ocenił(a) serial na 10
obscure

jest tak jak pisze obscure.. on zabrania wstępu demonom, ale jak dean się przemienił to odbyło sie już w środku więc wszystko jest ok..
tylko że będzie musiał zlikwidować go bo jak "wyjdzie" to już potem nie wejdzie o ile ten tatułaż też nie zabrania wyjścia..
W ogóle dean mając znamie chyba nie może wyjść

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Ogólnie to jest jeszcze kwestia tego, czy Dean w ogóle jest takim typowym demonem, bo z dialogu z Crowleyem wynika, że właściwie to nie.