Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97316
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
ocenił(a) serial na 8

Jak to czemu? Z powodu kiepskiej oglądalności. Oglądalność "Supernatural" w Polsce nigdy nie była zajebista, a z powody śmiesznej godziny o której ten serial emitowali była jeszcze gorsza.

ocenił(a) serial na 10
wilkszary

No ja w tym tygodniu sprawdzałam program TVN7 bo 4 sezon już się kończy i 5 sezonu nie ma przewidzianego w programie...szkoda. No ale dobrze że jest jeszcze internet :)

ocenił(a) serial na 10

Czemu przerwali emisje?
Jak panowie w sutannach zwąchali że jest serial który z negatywnym świetle przedstawia anioły o zagrozili że exkomunikacją cały zarząd TVN jak będą dalej nadawać :)

ocenił(a) serial na 8
Spicke

Mam pomysł na kolejny sezon "Supernatural". Winchesterowie udadzą się do Watykanu, żeby walczyć z najgorszą odmianą demonów, czyli tymi w czarnych sutannach. :P

ocenił(a) serial na 10

Od 30 października o 22:15 TVN7 wznawia emisję "Nie z tego świata" ale niestety nie 5 sezon tylko 3.
A co do pytania dlaczego TVN nie puszcza 5 sezonu - podobno stacja zamieściła kiedyś informację w której napisała że "za dużo jest odwołań do różnych treści religijnych i wierzeń katolickich".
No ale co my na to poradzimy, że temat religii w Polsce to temat kontrowersyjny (Radio Maryja, TV Trwam itp.) :(

ocenił(a) serial na 10
Sylwinka1991

Super że 30 października w moje urodziny tylko że szkoda że 3 sezon ;/

ocenił(a) serial na 9
Sylwinka1991

Nie znoszę lektora, ale lubię trzeci sezon... No i mam dylemat.

Sylwinka1991

Pokaż to! Jak nie wiesz to nie pier&ol głupot ateistyczny ćwoku.

ocenił(a) serial na 10
GhostDeath

ty jestes idiotą ghost. Właśnie dlatego nie będzie 5 sezonu. Też jeden koleś gdzieś gadał o tej religi że za dużo czy coś. Polska ogólnie jest po)pierd)olona

Replikant1

Można prosić o jakieś źródło?
Supernatural co prawda tworzy własne uniwersum ale opiera się na wierzeniach, wcale nie przedstawia aniołów w złym świetle jak ktoś pisał w temacie.
Zgodnie z Biblią Anioły byli żołnierzami, nie widzę tu nic obraźliwego.
Trudno mi uwierzyć że ktoś czepił się akurat tego serialu bo on nie jest antyklerykalny, bardziej stawiałbym na oglądalność.

Replikant1

Kiedyś, ktoś, gdzieś?Zastanów się nad sensem twojej wypowiedzi chcesz argumentować ok pokaż dowód.W polsce nigdy nie brakowało bajkopisarzy jedna osoba coś palnie a poźniej w sieci robi sie szum.

ocenił(a) serial na 10

A więc serial według mnie jest najlepszy ever ale serial obraża religie co jest według mnie śmieszne bo to tylko serial w dodatku ciekawy ,a w Polsce nawet malo kto wiedział o istnieniu tego serialu przez słabą godzinę, serial nie był reklamowany i no dzieci po 12 lat nie mogły go oglądać a to chyba dzieci młodzieży by zaciekawiło najbardziej chociaż pewnie rodzice by im zakazali oglądać obraża religie itp.
masz wyjaśnienie .
A no i jeszcze większą oglądalność ma na zalukaj ten serial .

Rouse_filmweb

Zdjęli na bank tylko ze względu na oglądalność. Innej opcji w TVN nie ma.

Sezon 5 leci w każdy czwartek na TVN7 po 22, we wtorki są powtórki po północy. Teraz będzie chyba 7 odcinek.

Bianka_Winchester

Wątek stary ale dla wszystkich fanów! dzisiaj reklama mnie poinformowała że jest supernatural z lektorem w "prime video" od amazona, płatne ale jakość może być git :) wszystkie sezony