Już jestem po 10 odcinkach i nic się nie dzieje ciekawego (co odcinek walczą z ?tym czymś? i wygrywają ) :/ I teraz pytanie !!! Czy dalej ten serial się rozkręca czy już tak do końca drugiego sezonu historia się powtarza w kółko ? Proszę o szczerą odpowiedz.
jeśli masz oglądac z takim podejściem to lepiej z tym skończ,serial dalej mimo że będzie lepszy i w kilku odcinkach bedzie poruszany tylko wątek główny,nadal zatrzyma swój styl i nadal będą co odcinek walczyc z jak to ująłeś "tym czymś",ale mnie i nie tylko mnie sie to zaje***** podoba,wiem że niektórych tym zdziwie ale ostatnio wole ten serial od prison breaka,tamten mnie już zaczynał lekko denerwowac,mimo to i tak jest świetny, za to supka lubie oglądac zawsze i wszedzie,wciąga mnie niemiłosiernie ,ma ten fajny klimat i każdy odcinek jest ciekawy,już sie nie moge doczekac ostatnich 3 odcinków,ale nie oglądne ich pojedynczo,poczekam jak wyjda wszystkie 3 i zrobie sobie mini seansik z kumplami,więc prosze bardzo o nie spojlerownie,co nie stety jest częstym zjawiskiem na tym forum!!!!
zresztą jak tam jeszcze raz przeczytałem ten post,to stwierdziłem że to co piszesz jest zwykłym kłamstwem,lub prowokacją,piszesz że jest super nudny a oglądnąłeś 10 odc. ,jakby mnie jakis serial tak nudził to bym najpewniej skończył na dwóch!!!
To nie jest żadne kłamstwo, a tym bardziej prowokacja !!! ?Supernatural? zacząłem oglądać jakiś czas temu, początkowe odcinki mi się podobały, gorzej było z kolejnymi ;/ A jeżeli chodzi o ?Prison Break? odczuwam tym serialem znudzenie (no w sumie to nie tylko tym ?Lost? ?The 4400? itd.) i szukam jakiegoś ?fajnego serialu?. We wszystkich nowych serialach zauważyłem, że jak się serial ?przyjmie? to zaraz z niego robią ?tasiemca? nie potrafią go skończyć w odpowiednim momencie ;/ . Jedynie co ostatnio widziałem dobrego to ?Lost Room? i z pewnością mogę go polecić. Co do ?Supernatural? chyba sobie daruje ten serial. Tak więc miłego oglądania "X" serii ?Supernatural?.
ja natomiast moge z całym sercem polecic ci DEXTER'a ,skonczylem go oglądac wczoraj i powiem tylko jedno ,OMG!!!!PB odpada w przedbiegach!!!
No to teraz dostałeś ?+? u mnie ?Dextera? to ja już widziałem ohoho jakiś czas temu :)Czekam na druga serie (ponoć w październiku ma być) :D Ten serial jest super jak ktoś to ujął w komentarzach ?Dexter? jest ?nieludzki, przewrotny, inteligentny, perfidny, przerażający, okrutny, pomysłowy, mroczny, obleśny, koszmarny... po prostu rewelka! Do tego ten klimat, perfekcyjna realizacja, świetne aktorstwo. Jestem pod wrażeniem!? I takie właśnie seriale lubię i zgadzam się z takim opiniami !!! Jak znasz coś jeszcze ciekawego nie krępuj się pisz (może nie widziałem :/ ) !!! Pozdrawiam .
Nie będzie X serii Spn, bo Kripke zapowiada od początku 3 - i to pasuje, wstęp, rozwinięcie, zakończenie :-) Druga seria Spn jest rewelacyjna, wszystko się rozkręca i zazębia. Właściwie akcja w serii I tak naprawdę zaczyna się od 12 odcinka i powolutku buduje się pewna opowieść, która łączy wszystkie odcinki - zatrzymałeś się zanim obejrzałeś te najlepsze - zdarza się, moja znajoma też tak zrobiła, a potem obejrzała resztę i OMG ;-)Nie poznałeś jeszcze Mag, Joe, Ellen, Asha - dalej jest więcej papy Winchestera, pojawia sie Yellow Eyed Demon, inne osoby obdarzone niezwykłymi zdolnościami, zapowiedź wojny między dobrem, a złem, egzorcyzmy jak się patrzy, agenci FBI ściagający Winchesterów i inne przyjemności ;-) Oglądam różne seriale, za Dextera też się zabiorę. Ostatnio na tapecie mam Criminal Minds - bardzo dobre.
Całe 2 sezony ściągnełem przez ostatnie 2 dni ^^
Czekam na weekend aby móc raz a porządnie obejrzeć ten serial ...
Jako maniak Archiwum X myśle, że jest to odpowiednia pozycja jak dla mnie ^^
Polecam Wam serial WEEDS
Może film nie należy do elity top5 czy też top10 w każdym bądź razie humor w tym filmie powala na nogi :)
Co do PB - męczącym jest już ogladanie tych zwrotów akcji i wychodzenie całym z opresji ... łee - serial traci z każdym kolejnym sezonem !
I znów to samo :/ - widziałem ten serial ?Weeds? (bynajmniej dwa pierwsze sezony ). Teraz czekam z niecierpliwością na trzeci :) Ten serial naprawdę jest rewelacyjny, a humor i przedstawione sytuacje naprawę powalają :) A co do PB to chyba już wszyscy się poznali na tym serialu i niestety twórcą będzie ciężko nas już zaskoczyć :/Jak znasz coś jeszcze ciekawego to pisz !!! Pozdrawiam.
Jak mają być 3 serie to może się jednak skusze i powrócę do tego serialu. Bo szczerze nie lubię jak serial toczy się w nieskończoność :/ Co do ?Criminal Minds? posiadam pierwszy sezon (22 odcinki), tylko jakoś nie mam czasu się za niego zabrać :) Mogę polecić Tobie seriale ?Six Feet Under? i ?Rome?. Pozdrawiam.
Jak widziałeś Weeds i Ci się spodobał to może skuś się na THE CLASS
Humor wręcz powalajacy ... wszystkie odcinki znajdziesz na mininova.org
Ja szukam teraz THE OC ( życie na fali ) tylko, że jak narazie trafiam na same tvripy 4:3 z kiepską jakością obrazu :(
Znajoma mnie o to Weeds strasznie męczy, ale niestety nie posiadam. Criminal Minds oglądam już drugi sezon i moim zdaniem jest naprawdę dobre. Nieźle ogląda się też Medium. HouseM.D. mnie ostatnio trochę wkurza i choć lubię seriale medyczne, to chyba sobie go na jakis czas odpuszczę. Rome pierwszy sezon widziałam i mam zamiar obejrzeć drugi. A jeśli ktoś lubi seriale sf z niezłym scenariusze, to polecam Battlestar galactica.
Wracając na chwile do Spn, to musze powiedzieć, z ekońcówka sezonu II jest naprawdę mocna, za tydzień ostatni odcinek i jak tytuł wskazuje rozpęta się piekło ;-) All Hell Breaks Loose
Hm.. ja jestem wiernym fanem SN i juz jestem w 5 sezonie , uwazam ze ten serial trzyma poziom , chodz czasami zdarzaja sie gorsze odcinki ,ale tak bywa.
A co do innych seriali to tak : Weeds - zgadzam sie strasznie meczy doszlam chyba do 5 sezonu i podziekowalam .
Medium - Po kilku odcinkach zrezygnowalam
House - 2 dniowy maraton i dwa sezony obejrzane , potem mialam dosc
LIe to me - Ten serial mnie nadal ciekawi - polecam
True Blood - Dobry , chodz niektorzy po kilku odcinkach wysiadaja i mowia ze jest beznadziejny , to tak naprawde nie jest zly
Prison Break - Hm.. trzymalo poziom ..do czasu
Lost- No to na tym serialu sie zawiodlam ... Na poczatku fajnie fajnie wszytsko sie ukladalo ... aa potem...
Bestia - Dopiero zaczelam ogladac z Patrikiem Sweazy w roli glownej - ciekawy lecz szkoda ze glowny bohater zmarl:( Swiec Panie nad jego dusza .[*]
Fear Itself - Roznorodnosc odcinkow niektore godne uwagi
90210 - Dobry serial dla nastolatek i nie tylko:)