nie wiem ile w tym prawdy ale natknalem sie na ciekawe info
http://www.facebook.com/pages/Mystery-Spot-Supernatural-Convention-in-Poland/281 653045187696
O kurczę! Ciekawe kto z aktorów przyjedzie. Może Jared, bo ma polskie korzenie.
Wątpię by przyjechał ktoś z głównej ekipy, to nie Comic Con. Z Jared ma pewnie takie PL korzenie, że nie wie gdzie Poland leży
ej nie przesadzajmy, ;D
tu np: http://www.youtube.com/watch?v=DLWsnJzrJHQ&list=LLxmzoAVvCmFn2TmN_H-_-VQ&index=2 1&feature=plpp_video wyjaśnie co to kiełbasa, xd
sory nie mogłam się oprzeć ;]
z tego filmiku wynika też, że sądził, że Niemcy też powinni rozumieć słowo "kiełbasa", więc chyba nie jest aż tak blisko ze swoimi polskimi korzeniami ;-)
a co do samych gości to ja liczę przynajmniej na jakieś anioły - aktorów od Balthazara, Gabriela (nie mówiąc już o Mishy) albo Crowley'a - ich panele z innych conventions są prześmieszne :)
http://twitter.com/#!/mysteryspotcon
Na twitterze też o tym jest, ale to dopiero plotki i nie ma potwierdzonych informacji.
hell yeaaaaaaaaah! Nie mogę się doczekać! Ciekawe, kto z obsady się pojawi! Słabo mi aż, trudno, zrobię wszystko żeby tam pojechać :d
Ci co się nie orientują: oficjalna data conventu: 14-16.09.2012 Gdańsk.
Początkową listę gośći poznamy po nowym roku :)
Prawda, prawda :) Ja oczywiście będę. Oczywiście po cichu liczę na kogoś z głównej obsady (szczególnie Mishę!), ale to tylko takie (zapewne) złudne nadzieje :)
No ale nic, pozostaje nam czekać do nowego roku, wtedy wszystko się okaże. Ja trzymam kciuki, by jednak ktoś ''ważny'' do nas wpadł :D
Mi wystarczy, że przyjedzie np. Mark Sheppard czy Mark Pellegrino i naprawdę będę tam jako pierwsza :D Ale ciekawe jak to wyjdzie i najważniejsze po ile będą bilety. Z tego co widziałam na zagranicznych stronach to są raczej konwenty dla bogatych.
Teraz to zmiażdżyłaś moje marzenia w drobny mak... Może gdybym sama na siebie zarabiała to bym se pozwoliła na taki wydatek a że mam 15 lat i mieszkam z rodzicami to nigdy w życiu nie dadzą na jak oni to zapewne ujmą "głupoty" tyle kasy... A także moje oszczędności takie sumy nie sięgają... Ech!
pocieszę Cię, że ja sama na siebie zarabiam, a i tak na taki wydatek raczej sobie nie pozwolę... trochę przesada, tyle to może mogłabym dać za prywatną kolację z Jensenem, ale nie za wjazd na konwencję ;-)
haha dobre kolacja z Jensenem hehe to mnie rozbawiło :) mp wiesz konwencja :P trwa 3 dni ;p a Jared z Jensen zgarniają za to tyle kasy co Ty w całym swoim życiu nie zarobisz :P
Pocieszam was wszystkich ja jestem studentka właśnie kończącą ten etap życia i jak na razie opłaty związane z egzaminem dyplomowym i absolutorium mnie miażdżą :P także nie będę miała kasy na convent w Polsce ale pocieszyć was mogę , że jeśli dojdzie do kontynuacji SN czyli do 8 sezonu to pewnie będą jeszcze jakieś zloty w Europie , może nie w Polsce , aczkolwiek jeśli wszystko ładnie wypali to może powtórzą do nas przylot . Może wówczas zdążymy uzbierać kwotę .
http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Convention_Calendar tutaj są wymienione wszystkie conventy na rok 2012 i nie ma wspomnianej Polski. Najbliżej to Niemcy, ale miejmy nadzieje że coś się zmieni :D
Ale nie powiem... Chciałabym bardzo żeby to była prawda... Choć raz Polska nie byłaby pominięta :D
Dokładnie jeśli tam nie będzie info o Polsce to wiecie :P a jak na razie nie ma naszego kraju heheh :p jeśli sezon 8 dojdzie do skutku to nie liczyłabym na bohaterów głównych serialu ;p
Przeglądam stronę Convention na fb - same dziewczyny komentują tam posty, w tym temacie - też żadnego faceta nie widzę, coś mi się wydaje, że zlot może być mocno sfeminizowany ;-) hehe
Masz rację same kobiety tam komentują , boszsz współczuję im tyle bab na jednym zlocie :p sama chodzę na dość sfeminizowany kierunek studiów i uwierzcie mnie mam dość !!! Przydałby się jakiś facet :P jakoś J2 i same kobiety brzmi przerażająco ;P
ooo tak <3
Mam nadzieję, że to będzie. I do tego w Gdańsku, więc nie będzie problemu z rodzicami, bo mieszkam niedaleko :DD .
Cena może nas "zabić" , nie wiem skąd jesteś ;p ale ja musiałabym jeszcze dojazd i zakwaterowanie w cene biletu wliczyć . Najlepiej mają ci z Gdańska ;p
Dlatego ja już odkładam :D mama, znająca moje szaleństwo, stwierdziła że mi się dołoży więc nie będzie źle :D
Tylko jakieś zakwaterowanie będzie trzeba rezerwować nieco wcześniej pewnie :P Więc, nawet jeśli nie będzie jakiś odlotowych gości, chociaż mam nadzieję że będą, to i tak chce tam być. By zobaczyć ile nas, takich zakręconych supernaturalowców, jest na prawdę :P
Ja jestem z Rzeszowa ale o dojazd się nie martwie - 2 tygodnie wcześniej na rower wsiadam i sru do Gdańska :D a nocleg to się zawsze jakoś skombinuje :D
haha podzielam Twoje zdanie a akurat rower traktuje jak członka rodziny , ostatnio rozmawiałam z moim bratem odnośnie dojazdu :p eee tam dojazd, na rower i śmigane do Gdańska :P przyjemne z pożytecznym :P a nocleg to wiadomo rozbijemy namiot hehe :P:P:P
no a jeszcze tak jak (student) to wrzesień mam wolny - to nic nie stoi na przeszkodzie :D
O mój boże! Czy wy to czujecie? Jednak to PRAWDA. Właśnie przeczytałam tweeta Richarda który gra Gabriela oraz Trickstera i potwierdził, że to prawda. Oto jego wpis jako dowód: "Good news - there IS a convention happening in Poland (named for one of my episodes in fact), and negotiations are underway to get me there." ;d ;P I nawet sprawdziłam na tej stronie gdzie są wszystkie conventy wymienione i jest tam Polska :D Och jak zajebiście ;D
Jak dla mnie muszą być obowiązkowo: Richard, Misha, Mark (serialowy Crowley), Sebastian (och! ten jego akcent :*) i oczywiście ulubieńcy Jared i Jensen :D
do tego co wymieniłaś dołożyłabym Jim'a Beaver'a i Marka Pellegrino :D
Ej jedźmy wszyscy i wymyślmy jakąś extra akcje dla nich, by zawsze chcieli wracać na Conventy do Polski :D
jej, popieram to wszystko co tu piszecie ;D
normalnie zaraz zacznę rzygać tęczą tak się cieszę xd mam tylko nadzieję że będzie mnie stać na bilet ;s właściwie bardziej moich rodziców... ;P
zielonawariatka- I agree, trzeba zrobić coś ekstra ;]
ahahaha, tak się właśnie czuję jak to wszystko sobie czytam:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326590520718600&set=a.326579597386359.779 53.100001029645419&type=1&ref=notif¬if_t=photo_comment&theater
ale nadal po za datą nie ma nic konkretnego , chociażby dali by gdzie to ma być adres , że Gdańsk to mi nic na razie nie mówi ...
tu się zgodzę ;s
jakieś nowe informacje miały być tuż po nowym roku... sprawdzam codziennie i nic ;f
na moje oko to jest jeszcze w wielkich powijakach wszystko , sądzę , że do konwentu dojdzie , ale kto przyjedzie coś czuje , że dowiemy się później niż myślimy ...
skoro na hataku o tym piszą to będzie ;D... po za tym, jakby ktoś chciał się zorientować w cenach tutaj jest link do 'cennika' który obowiązywał na którymś convencie : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090315135717AANmkN8 trochę sporo wychodzi...;x no ale przynajmniej ma sie motywacje do oszczędzania :d
czuję się wystarczająco zmotywowana ;D
zaczynam oszczędzać... chociażby na miejsce pod samymi drzwiami ;P
ciekawe kto przyjedzie... myślicie że jest szansa na Jareda.? nie chcę się nastawiać zbyt optymistycznie na Mishe lub Jensena, bo potem będę zawiedziona...
Jeżeli będzie Jensen Ackles(co jest mało prawdopodobne), to będę na pewno. Jeśli będą inni aktorzy, to będę na 80%. :D :D :D
Ależ nie bądźmy tacy zapatrzeni tylko w J2 , przecież jest dużo ciekawych drugoplanowych postaci , na moje będzie dobrze jak właśni oni by chociaż przyjechali. To jest pierwszy convent w Polsce więc jeśli wyjdzie wszystko sprawnie , możemy liczyć na drugi i wówczas mogą przyjechać J2 ;P , najpierw jednak poczekajmy na więcej informacji :)
naturalnie, z drugoplanowych też się będę cieszyć, całą obsada jest fantastyczna... :)
pozostaje nam cierpliwie czekać...