Czesc witam wszystkich fanow :)
Od niedawna zainteresowalam sie serialem i przyznaje,ze coraz bardziej mnie wciaga dawno nie widzialam tak oryginalnego serialu.
Narazie jestem na etapie poznawania poszczegolnych sezonow.Czy ktos moglby mi wyjasnic czy blondwlosa Ruby to ta sama ktora gra Genevieve ?Jak wygladaly relacje Dean/Sam/Ruby ?
Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz.
Pozdrawiam
Droga Jessico !
No nie wiem na jakim etapie oglądania tego serialu jesteś i który sezon obecnie oglądasz, bo nie chcę Ci tu fabuły streszczać...
Co do Ruby to blondyna jest super, bo później będzie ją grała taka brunetka i ona już taka super nie będzie...Dean nie lubi i nie ufa i najchętniej by ją posiekał i odesłał do piekła... Sam za to lubi ją bardziej tak z nią trochę na boku będzie kombinował, o czym się jeszcze oglądając Supernatural przekonasz...
Miłego oglądania...:)
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz:)
Ostatnio zdarza mi sie ogladac odcinki nie po kolei hehe i stad zamieszanie :)
Czy mozesz mi jeszcze powiedziec czy m isie zdaje czy Deana i blondowlosa Ruby cos laczylo bo tak m isie cos wydaje ?:)I jak to wyglada miedzy czarna Ruby a Deanem ?:)
Przepraszam ,ze zajmuje Ci czas :)
widzialam na youtube jakis filmik z ktorego wynikalo,ze Sam i Dean rywalizowali o Ruby gana juz rpzez Genevieve,a Dean byl zazdrosny o relacje Sam z Ruby ,czy t prawda czy byla to jakas zmontowana historyjka ?:)
Pozdrawiam serdecznie :)
Co do filmiku, który widziałaś to pewnie jakiś epizod z 4 sezonu, ale Dean może trochę był zazdrosny o to, ze Sam bardziej ufał Ruby niż własnemu bratu... Niby potem trochę jej zaufał, ale i tak na końcu się okaże, że to zła kobieta była...
Trochę nie chce Ci tu fabuły zdradzać, żebyś miała jakiś element zaskoczenia w tym serialu...
Pozdrawiam również :)
Nie ma za co, bo to jest forum, żeby pytać.:)
Co do blond Ruby to za bardzo nie mogę Ci powiedzieć, bo sezonów 1-3 nie widziałem całych, więc nie wiem jak się jej relację z Deanem układały...Pamiętam jakiś epizod z sezonu trzeciego, że im tam trochę pomagała... A tą Czarną Ruby to pamiętam z sezonu 4 i Dean już jej bardzo nie lubił i niestety kara ją spotka, ale to dopiero w finale 4 sezonu...
Wielkie dzieki za informacje :)
J adosyc dziwnie ogladam ten serial bo wybieram odcinki nie po kolei hehe :)
Chcialam jeszcze zapytac o jedna rzecz :)
Kiedy Dean wrocil z piekla Ruby juz znala Sama ,czy byl jakis powod dlaczego Sam ufal jej bardziej niz Deanowi ?
Pozdrawiam :)
Jak Dean był w piekle to Sam wtedy polował z Ruby i ona mu w tym pomagała. Trochę stracił nadzieję na to, że brat wyjdzie z piekła. Jeśli chodzi o to zaufanie to Sam pił krew demonów, przez co stawał się coraz silniejszy. Miał przez to taką moc, że mógł uleczyć ludzi zarażonych przez demony. Ogólnie chodziło mu o pokonanie Lilith...Dean niestety tego nie pochwalał o oczywiście tego, że Sam pił też krew Ruby...Te wydarzenia miały miejsce w 4 sezonie...
Pozdrawiam :)