Niedawno zaczęłam oglądać Supernatural, serial bardzo mi się podoba i chciałabym kontynuować jego oglądanie, ale jest jeden mały problem, a mianowicie nigdzie nie mogę znaleźć tego serialu z napisami chociażby angielskimi :/ Jak dla mnie to duży minus, bo lektor bardzo psuje klimat, baaardzo i to już nie jest to samo, a poza tym pozbawia możliwości podszlifowania języka lub nauczenia się czegoś nowego. I tutaj pojawia się moja prośba. Jeżeli ktoś zna stronę na której mogę ONLINE (nie interesują mnie linki do ściągnięcia serialu na komputer) oglądać Supernatural z polskimi napisami (a najlepiej z angielskimi) będę bardzo wdzięczna za podanie jej adresu !
Z góry dziękuję wszystkim pomocnym ! Mam nadzieję, że ktoś znalazł serial z napisami, bo ten lektor naprawdę jest nie do zniesienia, a serial wydaje się być godny uwagi ...
Dodam, że jestem w połowie 2 sezonu. Ostatnie sezony pewnie mają napisy, ale ja chciałbym również te początkowe obejrzeć z napisami
Z tego co zdążyłam się zorientować to na k i n o m a n i a k u odcinki (nie wszystkie) są z polskimi napisami i to w bardzo dobrej jakości:)
na i i t v . i n f o masz wszystkie odcinki z lektorem,z napisami... otwarzacz=maxvideo ... dobra jakosc,,tylko trzeba wykupic premium za 5 zł-15 dni ogladania ile wlezie. pozdr.
Jesteś niespełna rozumu? Th e Pir ate Bay > UTorr ent > Nap iprojekt. Masz HD i napisy PL w dzien po ukazaniu się odcinka w TV USA
na pierwsze sezony są wyłącznie z lektorem, a napisałam wyraźnie, że lektor mnie nie interesuje. Varikhem linki do pobrania również nie wchodzą w grę ( wystarczyło dokładnie przeczytać) !