PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96328
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Uwielbiam ten serial (dlatego dałem 10) ale powiem szczerze, że sezon z Lewiatanami trochę
przynudzał. Straciło się tępo i klimat. Według mnie najgorszy sezon ze wszystkich. Nie licząc
śmierci Bobiego i szaleństwa Cass'a nic ciekawego się nie działo. Pomijając ten sezon to do
serialu nie mam zarzutów.

ocenił(a) serial na 10
Wafel88

Zgadzam się, że był najnudniejszy, w dodatku Dick Roman jako ten zły nie był w ogóle ciekawy. Jest parę świetnych odcinków np. Meet the New Boss, The Born-Again Identity czy jeden z moich ulubionych w całym serialu, Repo Man, ale ogólnie wynudziłam się na śmierć przy tym sezonie. Żeby jak najszybciej go skończyć, zarwałam nawet noc.

ocenił(a) serial na 7
deathmaster

No to tak jak ja. Kiedy sezon dobiegł końca ucieszyłem się, bo następny już był dużo bardziej ciekawy :) W końcu wrócił klimat i humor :)

Wafel88

mam do was pytanie, zrobiłam sobie przerwę w serialu właśnie na tym sezonie z lewiatanami i teraz chciałabym wrócić tylko nie pamietam który to był sezon 7 czy 8?

madzia07_2

sezon 7

dark12345

dzięki, to trochę mam do nadrobienia

ocenił(a) serial na 7
madzia07_2

przeskocz ten 7 od razu do 8 :) lepszy 8 :P

Wafel88

A potem się będzie zastanawiać o co biega z czyśćcem?
Niestety, serial trzeba oglądać po kolei.

ocenił(a) serial na 7
Grajcz

tak na marginesie to był żart :)

ocenił(a) serial na 8
Grajcz

Wystarczy jak oglądniesz 4,5 ostatnich odcinków żeby się zorientować o co chodzi z Czyśćcem i całą resztą :) Wcale nie musisz się męczyć całym sezonem.

ocenił(a) serial na 7
Demonka93

Jutro już na szczęście 1 odcinek 9 sezonu :)