Uwielbiam ten serial (dlatego dałem 10) ale powiem szczerze, że sezon z Lewiatanami trochę
przynudzał. Straciło się tępo i klimat. Według mnie najgorszy sezon ze wszystkich. Nie licząc
śmierci Bobiego i szaleństwa Cass'a nic ciekawego się nie działo. Pomijając ten sezon to do
serialu nie mam zarzutów.
Zgadzam się, że był najnudniejszy, w dodatku Dick Roman jako ten zły nie był w ogóle ciekawy. Jest parę świetnych odcinków np. Meet the New Boss, The Born-Again Identity czy jeden z moich ulubionych w całym serialu, Repo Man, ale ogólnie wynudziłam się na śmierć przy tym sezonie. Żeby jak najszybciej go skończyć, zarwałam nawet noc.
No to tak jak ja. Kiedy sezon dobiegł końca ucieszyłem się, bo następny już był dużo bardziej ciekawy :) W końcu wrócił klimat i humor :)
mam do was pytanie, zrobiłam sobie przerwę w serialu właśnie na tym sezonie z lewiatanami i teraz chciałabym wrócić tylko nie pamietam który to był sezon 7 czy 8?
Wystarczy jak oglądniesz 4,5 ostatnich odcinków żeby się zorientować o co chodzi z Czyśćcem i całą resztą :) Wcale nie musisz się męczyć całym sezonem.