Przeszukałam całe Allegro i było tylko po angielsku. Mnie to nie przeszkadza, ale moja mama,
która wiernie ogląda, nie umie angielskiego. Tak więc, gdzie można kupić Supernatural na
DVD po polsku? Mam już wszystkie sezony pościągane z napisami, ale jednak mieć
oryginalne jest lepiej...
Nosz kurcze. Według mnie bez sensu, bo odbiegając od tematu, skoro chcą to całe ACTA wprowadzić, to powinni nam dać bogatsze zaopatrzenie sklepów z filmami, bo pousuwali wszystko ze stron, na których ludzie oglądają seriale, a nie są dostępne nigdzie indziej.
na dvd nie mam pojęcia gdzie kupić... Ja osobiście pobieram z chomikuj. Tam pierwsze 4 sezony są z lektorem, a reszta jest dostępna z napisami:) Moja mama też bardzo się wciągnęła :-)
Z tego co wiem w Polsce wyszedł tylko 1 sezon,ja posiadam wszystkie 6 sezonów w orginale ale kupione u mnie.W Polsce lipa ze tak fatalnie filmy wydaja.Coraz bardziej Polska mnie dziwi...
Dlatego najlepiej wyjeżdżać z Polski. No nic, postaram się kupić po angielsku, bo napisy są na necie. Szkoda, że mamy takie kiepskie sklepy...
Ostatnio kupiłam 1 sezon na DVD i niestety napisy pozostawiają wiele do życzenia, więc może i tak lepiej oglądać po angielsku ;/.