PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473271}

Suite Life: Nie ma to jak statek

The Suite Life on Deck
2009 - 2012
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 20653
6,0 4 krytyków
Suite Life: Nie ma to jak statek
powrót do forum serialu Nie ma to jak statek

Wyczytałem w Bravo że bracia kończą kręcić swój serial i planują zakończć karierę Dylan chce studiować sztukę Colen planuje podróż po Europie liczę że zmienią zdanie i nadal będą grać

kinoman85

Ja gdzieś czytałam, że po 3 sezonie kończą pracę z Disneyem na rzecz nauki. Ale potem nie wykluczają dalszej gry.

Plinashead

Tak Dylan chce is do szkoły colen myśli o podróży do Europy o tym już dawno czytałem wydaje mi się że może powinni się skupić na poważniejszy rolach bardzo by Nie ma to jak statek szedł jak najdłużej tylko oglądając ich w takim serialu po 18 chłopaki by się marnowali ja chce by nadal grali i wcale nie musi być to Nie ma to jak hotel

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

Ja szczerze podziwiam Dylana że chce iść do college'u... Widać że chłopak trzeźwo myśli i wie że lepiej jest mieć różne opcje... Ale po studiach fanie byłoby zobaczyć ich w jakiejś poważniejszej produkcji... Nie z disneye'm od razu mówię...;p Bo chłopaki jako jedni z niewielu utrzymują jakiś poziom w disney'u... Szkoda żeby się zmarnowali;-)

Lola140392

Jeśli zakończą pracę z disney'em to szkoda bo jak Lola napisała " chłopaki jako jedni z niewielu utrzymują jakiś poziom"
(jak dla mnie jako jedyni niestety)
mam nadzieje zobaczyć ich w jeszcze innych produkcjach :))
Co do planów na życie bliźniaków, Dylan zyskał wiele w moich oczach. Świetny pomysł z tymi studiami i to jeszcze sztuki! Teraz lubię go jeszcze bardziej bo mamy podobne plany na życie :D:D

ocenił(a) serial na 8
dina95

U mnie też bardzo zyskał... Właśnie ze względu na tą sztukę... Mamy wpsólne zainteresowania:D
Ale Cole'a też bardzo lubię;-) Obaj są świetni i życzę im wszystkiego najlepszego. Cokolwiek zrobią życzę im sukcesów. Jeśli zrezygnują z kariery na rzecz rozwijania swoich innych talentów, to mam nadzieję że ich plany się powiodą!:)