PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6665
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

czy ktos wie co to za piosenka ktora ostatnio pojawila sie w nie igraj.... spiewa ja jakas laska

TeAmoParaSiempre

Maya Mishalska Caricia de Mi Alma. Może to ta piosenka?

ocenił(a) serial na 10
TeAmoParaSiempre

to nie Maya Mishalska tylko Maite Perroni . Jak ktoś słyszał piosenki Mai to na pewno rozpozna jej głos

Nnata

Ja nie wiem o jakiej piosence myśli osoba, która zaczęła ten wątek. Ja uważam, że piosenki Maite leciały już wcześniej i raczej by je poznała. Sądziłam, że to piosenka Mai, bo ona pojawiła się w niewielu ostatnich odcinkach.

jagodajulia

Dobrze myślałaś właśnie o tę pioseneczkę mi chodziło WIELKIE DZIĘKI;D

Nnata

NO WŁASNIE NIE MAITE JEJ GŁOS ZNAM WIEC PO CO SIE MADRZYSZ

ocenił(a) serial na 10
TeAmoParaSiempre

Dobra nie wiem o co chodzi jagodajulia, ale nie rozwijajmy tego dalej. Chodzi mi tylko,że piosenka Caricia de Mi Alma jest Maite Perroni, a kto słyszał choć jedną jej piosenkę to rozpozna jej głos. Nie wiem kto taki mądry wymyślił,że to piosenka Mishalskiej. Wiem,że ten błąd jest też na wikipedii, ale tam także mogą być pomyłki i nie warto ślepo wierzyć we wszystko co tam jest napisane.

ocenił(a) serial na 10
TeAmoParaSiempre

ta piosenka jest super :D

ocenił(a) serial na 10
TeAmoParaSiempre

to lepiej sobie uszy umyj albo nie kłam,że oglądasz ten serial jak nawet głos nie umiesz rozpoznać

Nnata

Piosenkę o której pisałam śpiewa Maya Mishalska. Ja rozróżniam głosy, ale Ty masz chyba z tym jakiś problem. Nie ma żadnej pomyłki.

Problem rozwiązany.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

weś się lepiej nie wtrącaj i nie musisz nikomu dupe lizać

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

tak, tą piosenke śpiewa Maya Mishalska... poszukaj sobie w internecie skoro nie wierzysz... Marite ma inny głos!!!

ocenił(a) serial na 10
Alda93

sorki Maite miało
być...

ocenił(a) serial na 10
Alda93

A dobra już się nie bd kłócić, ale nie warto ślepo we wszystko wierzyć co jest napisane, szczególnie, że to nie jest potwierdzone, a jak ktoś ma dobry słuch i interesuje się tym serialem i bohaterką to powinien sam się domyślić