PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71690
6,4 14 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

Nie dorównuje oryginałowi pod żadnym względem. Taki troszke polski kicz. Nic nadzwyczajnego. Pozdro:)

użytkownik usunięty
Mikimoto_

popieram twoją wypowiedź, POlska niania to nie to samo;/

Aktorka grająca amerykańska nianię była o niebo bardziej przekonywująca od A. Dygant

ocenił(a) serial na 1
Mikimoto_

Zgadzam się w stu procentach!!!!! Dygant jest po prostu beznadziejna i do pięt nie dorasta "amerykańskiej niani". No ale nie ma się co dziwić...Polacy nic nie potrafią dobrze zrobić....nawet komedii!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

jeezuuu...widac własnie jak to teraz jest,znaczy,ze jak kobieta/dziewczyna nie jest ładna to nie moze grac w filmie?bo ma konskie zęby sretetete...juz nie wytzrmam i to powiem,ja pierdole ludzie zastanówcie sie czasem co piszecie.Skor oglądalnosc ma taka jaka ma,to nie moze byc az taka zła jak Ty ją określasz.
nie poprostu postawa niekrórych na filmwebie jest żenująca i śmieszna.Ja rozumiem ze Ci sie nie podoba,tlyko,ze Ty jedziesz po tej biednej Dygant jak nie wiem co;/ to smutne i to pokazuje jak nietolerancyjni sa teraz ludzie wiesz.
Tez nie przepadam za tym serialnem,tzn zagraniczna wersja podobała mi sie bardziej,mimo to lubie czasem zerknąc jak leci,ale to nie znaczy,ze musze człowieka zmieszac z błotem.Wiesz nasówa mi sie na mysl,zebys sam popatrzył do lustra czy jestes idealny/a,

"Status kobiet zmieniał się w ciągu wieków. Najpierw od Stwórcy otrzymały głos, potem mężczyzna dał im prawo głosu."
Andrzej Majewski

użytkownik usunięty

w tv jest miejsce i dla lasek i dla pasztetow ale na litosc bosk0m nie obsadza sie pasztetow w rolach lasek!!! to chyba tylko w polskiej tv mozna tak robic :(

ocenił(a) serial na 4
Mikimoto_

"Niania"to rzaden KICZ a Agnieszka Dygant to nie pasztet.To jedna z moich ulubionych aktorek,nie tylko ze względu na "Nianię".

ocenił(a) serial na 1
_Sophie_

To Twoje i zdanie więc je szanuję, ale nie zmienia to faktu, że "Niania" to (delikatnie mówiąc) żenada, a Agnieszka Dygant pierwszej urody też nie jest.

Mikimoto_

Popieram załozyciela.
Polski kicz.
Denne teksty i to ,az kłujące w oczy, studio.
Ech, TVN mógłby w koncu zainwestowac w odrobinę realizmu.
No i Dygant wzięli do tej roli tylko dlatego ,ze jest podobna do "amerykańskiej niani". Tylko dlatego.
Bo innego podobiństwa nie widzę.
To sztuczna i kiepska aktorka, a filmami typu "Tylko mnie kochaj" , raczej sobie nie pomaga.
No ,ale to juz inna sprawa.

W każdym bądź raźie, serialik okropny.
pozdrawiam