Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32894
7,5 4 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto
użytkownik usunięty
michal_marks5

po co zakładasz temat ten sam 2 razy tylko różniący się odrobinę tytułem i opisem? (nie na tyle by były to 2 różne tematy niestety bo w obu chodzi o to samo)

co do listy to nie czytam mangi nie wiem co to prawdziwe fillery a co po prostu mangowe odcinki spoza głównego wątku ale jeśli mam wymieniać:
101 "Gotta See! Gotta Know! Kakashi-Sensei's True Face!" - dla mnie nic szczególnego ale dla wielu osób to chyba jeden z najzabawniejszych odcinków. no i nie był zły. team 9 chce poznać jak wygląda twarz kakashiego

tutaj 4 odcinki (chyba fillery) o poszukiwaniu owada mającego pomóc wytropić sasuke. po raz pierwszy Hinata pokazuje swoją nową technikę (lubię hinatę bo jakaś taka troszkę ułomna jest a to budzi sympatię^^) no i finał poszukiwań niejako ciekawy jest.
148 "The Search for the Rare Bikochu Beetle"
149 "What's the Difference? Don't All Insects Look Alike?"
150 "A Battle of Bugs! The Deceivers and the Deceived!"
151 "Blaze Away, Byakugan! This Is My Ninja Way!"

161 "The Appearance of Strange Visitors" moim zdaniem jeden z najlepszych śmiechowych odcinków - 2 idiotów próbuje wkraść się do konohy i zdobyć jakieś jej sekrety (100 razy lepsze niż odcinek o bogatym bachorze który ciągle smarkał kilka epizodów dalej. to jak dla mnie chyba najgorszy odcinek w serii był...)

184 "Kiba's Long Day - akamaru łapie zarazę, tsunade chce mu pomóc ale może musieć go zabic więc kiba ucieka. oczywiście naruto chce kibie pomóc bo ma wkurzający nawyk wtryniania się wszędzie. za kibą wyrusza specjalna jednostka tropiąca z lekiem, którego szanse powodzenia to (OCZYWIŚCIE) 50 na 50. no cóż odcinek sam w sobie zły nie jest - 100 razy lepszy od tego o szczepionce z shippuudena...

186 "Laughing Shino" kolejny odcinek "dla jaj" nienajgorszy

nienajgorsze odcinki, przeciwnicy mają fajne moce, hinata pokazuje klase generalnie, chociaż to filler (chyba) to niezły nawet chociaż....
187 "Open for Business! The Leaf Moving Service"
188 "The Mystery of the Targeted Merchants"
189 "A Limitless Supply of Ninja Tools"
190 "The Byakugan Sees the Blind Spot!"
191 "Forecast: Death! Cloudy with Chance of Sun!"

193 "Viva Dojo Challenge! Youth Is All About Passion!" kolejny odcinek jajcarski i też spoko

195 "The Third Super-Beast!"
196 "Hot-Blooded Confrontation: Student vs. Sensei" 2 odcinki nakierowane głównie na Guya i Lee - nawet spoko

197 "Crisis: The Hidden Leaf 11 Gather!"
198 "The Anbu Gives Up? Naruto's Recollection"
199 "The Missed Target"
200 "The Powerful Helper"
201 "Multiple Traps! Countdown to Destruction" pewien dziadek podkłada w wiosce liśca tysiące pułapek chcąc zniszczyć mniasto. Tsunade rozwiązanie problemu zleca drużynie geninów pod kierunkiem Shikamaru

ostatnie 12 odcinków chyba też warto obejrzeć, choć akurat ostatnie 5 to raczej nie fillery skoro zamykają serię. najpierw naruto z ekipą eskortują pojmanego zbiegłego shinobi i walczą z jego byłymi kompanami, potem (jeden z moich ulubionych \odcinków raczej fillerowych nie dla jaj) naruto pomaga pewnemu młodzieńcowi odzyskać pamięć i wreszcie na koniec kilku dziwaków z potężnymi broniami postanawia rzucić wyzwanie Gaarze. za pomoc w misji odbijania sasuke druzyna konohy na czele z shikamaru rusza by odwdczięczyć się rodzeństwu z wioski piasku.
209 "The Enemy: Ninja Dropouts"
210 "The Bewildering Forest"
211 "Memory of Flames"
212 "To Each His Own Path"

213 "Vanished Memories"
214 "Bringing Back Reality"
215 "A Past to Be Erased"

216 "The Targeted Shukaku"
217 "Sand Alliance with the Leaf Shinobi"
218 "Sealed Sand: The Counterattack!"
219 "The Ultimate Weapon Reborn"
220 "Departure"

ocenił(a) serial na 9
michal_marks5

Oglądałem do tej pory wszystkie odcinki (łącznie z fillerami), ale ostatnio nie wyrobiłem i zacząłem je omijać. Uwielbiam naruto, ale fillery są tragiczne, warto oglądać tylko te fillery połączone z informacjami z mangi, bo mimo wszystko troche się w nich dzieje, ale moim zdaniem 100% fillery trzeba omijać szerokim łukiem ...

ocenił(a) serial na 10
michal_marks5

Obejrzałem 5 ostatnich odcinków, mam nadzieje ze się nie urwie fabuła.