Sasuke i Skura będą razem czy nie i jak tak to w którym odcinku i czy wole sasuke coś do nie niej czuje (bo dla mnie jego zachowanie nie jest do końca zrozumiałe)
Wiesz mam nadzieje że jakoś to sie ułoży.Mnie bardzo przekonała scena kiedy Sasuke złapał Sakure gdy Naruto pokonał Garę. Zwróć uwagę na jego wzrok gdy położył ja na gałęzi.W mandze jest to super pokazane.
Wiesz mam nadzieje że jakoś to sie ułoży.Mnie bardzo przekonała scena kiedy Sasuke złapał Sakure gdy Naruto pokonał Garę. Zwróć uwagę na jego wzrok gdy położył ja na gałęzi.W mandze jest to super pokazane.
Ktory to odcinek??
Dokładnie nie pamiętam......79 lub 80.A to link do mangi:http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-138/page011.html
Ja mam nadzieje że Sasuke w końcu zdechnie w walce z Itachim bo mnie wkurwia przez całą mange ;
Może zostać zabity nie wykluczam tej możliwości.Z resztą już sama nie wiem jak to może się skoczyć.Zaczynam pomału tracić wiarę w to że Sakura i Sasuke będą razem.
Kurcze no ludzie oni muszą być razem bo nie wiem co zrobię... Nie ale ja mam taką nadzieję a Sasuke lubię :) Mnie też przekonała ta scena jak ją złapał i powiedział dziękuje :) Mimo wszystko chęć zemsty zwyciężyła jednak dalej obstaję przy że oni będą razem :)