PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32382
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Sasuke i Skura będą razem czy nie i jak tak to w którym odcinku i czy wole sasuke coś do nie niej czuje (bo dla mnie jego zachowanie nie jest do końca zrozumiałe)

powdercookie

Wiesz mam nadzieje że jakoś to sie ułoży.Mnie bardzo przekonała scena kiedy Sasuke złapał Sakure gdy Naruto pokonał Garę. Zwróć uwagę na jego wzrok gdy położył ja na gałęzi.W mandze jest to super pokazane.

Lilithy

Wiesz mam nadzieje że jakoś to sie ułoży.Mnie bardzo przekonała scena kiedy Sasuke złapał Sakure gdy Naruto pokonał Garę. Zwróć uwagę na jego wzrok gdy położył ja na gałęzi.W mandze jest to super pokazane.

Ktory to odcinek??

natalka_10

Dokładnie nie pamiętam......79 lub 80.A to link do mangi:http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-138/page011.html

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Ja mam nadzieje że Sasuke w końcu zdechnie w walce z Itachim bo mnie wkurwia przez całą mange ;

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

No jak na razie Sasuke szczęście sprzyja ^^

Darth_Carnage

Może zostać zabity nie wykluczam tej możliwości.Z resztą już sama nie wiem jak to może się skoczyć.Zaczynam pomału tracić wiarę w to że Sakura i Sasuke będą razem.

Lilithy

Sądzę że Sasuke może uratować tylko miłość lub...śmierć.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

No bardziej bliski śmierci jest teraz Itachi ^^

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

A teraz Sasuke ^^

ocenił(a) serial na 10
Darth_Carnage

Kurcze no ludzie oni muszą być razem bo nie wiem co zrobię... Nie ale ja mam taką nadzieję a Sasuke lubię :) Mnie też przekonała ta scena jak ją złapał i powiedział dziękuje :) Mimo wszystko chęć zemsty zwyciężyła jednak dalej obstaję przy że oni będą razem :)

Dziwniejsza

Też mam nadzieję:)