PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32379
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Czy sa dalsze odcinki (od 104) z polskim dubbingiem? Bo dalsze widzialem z japonskim :/

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

Raczej nie.Ale taka rada oglądaj z Japońskim.Polski nie do wytrzymania przez co robi się z tego taka dziecinada,sceny wycięte,głosy do postaci zle dobrane.Ogółem anime w rodzimym języku jest najlepsze.

ocenił(a) serial na 8
Satou_Kain

ja tam nienawidze japonskiego dubbingu, krzycza/piszcza i wszyscy maja ten sam glos... no prawie

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

Jak sobie chcesz,twój wybór.Wole japoński ponieważ postać która ma podkładany głos wygląda jakby należał do niej,a w polskim nie.

ocenił(a) serial na 8
Satou_Kain

no moze nie do wszystkich glosy pasuja w polskim dubbingu, ale w japonskim za naruto mowi kobieta, tak jak za goku w dragon balla (dlatego w db lubilem tylko francuski dubbing plus polski lektor)

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

No w db to ja wole już angielski dubbing.Podkłady muzyczne są lepsze.Jest wiele anime w których za chłopaka podkłada głos kobieta np.d.gray-man,fma.

ocenił(a) serial na 8
Satou_Kain

a jakie anime procz dragon balla i naruto mi polecisz? :) bo nie mam co ogladac

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

To zależy jaki gatunek ci odpowiada.Osobiście mogę ci polecić np:Bleach,Full Metal Alchemist,Kiba,Noein.A przede wszystkim One Piece seria długa,ale im dalej tym lepiej.

ocenił(a) serial na 8
Satou_Kain

faktycznie japonski dubbing jest lepszy od polskiego, juz sie przekonalem, swietnie dobrane glosy, za to w dragon bally japonski dubbing byl do kitu, wszyscy mieli ten sam skrzeczacy glos az nie dalo sie sluchac, wiec dragon balla lubilem ogladac tylko z francuskim dubbingiem

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

No japoński dubbing jest kiepski w DB.No ale może przyzwyczaję się do niego podczas oglądania DB Kai.