PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32379
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Słyszeliście, że Naruto będzie leciał Na Jetix Max ^^
z jednej strony sie ciesze ze zobacze naruto w naszym TV a z drugiej strony boje sie o dubbing i o to, że będzie powtórka odcinków co 25 wyemitowanych :/

ocenił(a) serial na 9
Shadow_5

Mi tam wisi i tak mam wszystko na kompie.

Shadow_5

No ja sie martwie, bo po tym jak Jetix skaszanił Shaman King to można się wkurzyć nieźle porównując polską wersje z japońską. Bardzo mnie ciekawi jak to będzie wyglądało...

Vokos

oby nie dali tych samoych głosów co w Sonic X i Shaman king bo sie powiesze :/
wyobraźcie sobie Sasuke albo naruto z głosem sonica :/
na 100 % sakura będzie miała głos amy :/

ocenił(a) serial na 10
Shadow_5

ciekawe czy ocenzurują niektore sceny... jak choćby pokazanie możliwości Gaary :) Ale ogolnie rzecz biorąc to strach bedzie patrzec na to co sie dzieje na ekranie - już widze Sasuke z głosem ważniaka, a Orochimaru wypowiadającego kwestię Papy Smerfa.

Ja bym to zostawił po japońsku i dał tylko napisy po polsku :P

ocenił(a) serial na 7
izrail_2

no albo lektora chociaż , co do cenurowania to wątpie zeby im sie chciało :P

ZlyCzarny

wezma wersje angielska i juz jest cenzura ^^
a co do lektora to lepiej nie bo wyjdzie z tego drugi dragon ball :/ (lektor mowi cos co dopiero bedzie albo juz dawno bylo), z dwojga zlego wole dubbing albo zeby poscili to o 23 ^^ bez cenzury. Juz sie nie moge doczekac 12 lutego ^^

Shadow_5

Wpierdolę im jak coś zmienią... oglądałam wszystkie odcinki Naruto i lubię tę Animkę (ale widziałam lepszeee), szczególnie japońska ścieżka dźwiękowa jest cudowna ;] Jeżu... tak być nie może... zmasakrują kolejne dobre anime! CO ZA BAŁWANY! Niech tylko spróbują... nóż w kuchni czeka na użycie. Lektor to podstawa, niech nie ważą się podkładać głosów!
Czekam.

Shadow_5

wiecie ja też sie cholernie boje o dubbing :D wyobraźcie se naruto ktory gada jak (Amidamaru_ --.-- chyba bym sie powiesił ale k*&^%$ podobno ci z jetixa podkolorowali naruto na rózowo!! jego karnacja jest różowa!!!!!!! albo co oni zrobia przecierz odcinki Naruto wychodza co tydzień to ja sie boje że oni mają 50 odcinków i już..... i tak bedzie leciało jak ShamanKing zanim doczekalismy sie końca puślcili serie 4 razy.... jakby ktoś chciał pogadać to GG: 4094461

Shadow_5

a wlasnie. jak to leci? jeden odcinek dziennie 3 razy czy 3 odcinki?