PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32396
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Mam pytanie. Dlaczego Jetix emituje tylko 25 odcinków Naruto z około 200, a nawet 300?

ocenił(a) serial na 10
KiLoFF

To proste brak funduszy!!!!!!!!!!! I do tego Jetix podpisał umowe tylko na 25odcinków, a na razie Naruto w Europie może wyświetlać CN(oddział USA) A Polska podlega oddziałowi Europejskiemu więc w tym cały sęk, Dopiero jak w USA wyświetlą wszystkie 220 odcinków to dadzą w POlsce z czego jestem niezadowolony bo każdy szanowany fan Naruto ogląd wersje oryginalną, a nie Polską ocenzurowaną

ocenił(a) serial na 7
miloszp2

Pierdolisz.
Nie pomyslałeś o tym że TŁUMACZENIE i PODKŁADANIE głosów też zajmuje trochę czasu?

ocenił(a) serial na 10
Daroo_3

Tak?? Tłumaczenie filmu całego ok 2h zajmuje amatorom ok 2-3dni. Podkładanie głosu odbywa się w ok 1h( trzeba poprawiać błędy itp.) Więc nie sądze, zę od 2 miesięcy nie posuneli się w pracy o przynajmniej jedną serie

ocenił(a) serial na 9
miloszp2

A nie zauważyłeś że w openingu "Naruto" z Jetix, są kawałki pierwszego i drugiego openingu z orginalnej wersji "Naruto", co oznaczało by że oni mają te odcinki, tyleże z jakiegoś, bliżej mi nieznanego powodu, ich nie puszczają.

ocenił(a) serial na 7
miloszp2

Tyaaa 2-3 dni.... i póxniej wychodzą jakieś "onia z nim porwała" zamiast "ona z nim zerwała" xDDD
Zresztą nie pomyślałeś o tym że nie wszyscy za pierwszym razem zdąrzyli obejrzeć all epy?
Myślisz że czemu ZAWSZE powtarzają stare odcinki zanim puszczą nowe?
A zresztą mi to rybka.
Oglądam japońską wersje z ang. napisami :]
Więc jak dla mnie mogą już nigdy nie puszczać Naruta na Jetixie xPP

ocenił(a) serial na 10
Daroo_3

jebać naruto na Jetixie kurwa to jest profanacja zajebistego anime:D:D:D połowe scen powycinane, hujowy duubing kurwa badziewie

ocenił(a) serial na 10
LucasScott

myślicie, że cenzurowanie to taka szybka sprawa :P ?
Trochę potrwa zanim obrobią heh..

Tears

Szczerze jak oglądałem ocenzurowaną wersję na Jetixa to myślałem, że Anglicy robili cenzurę w Windows Media Makerze :D. Przeróbka na poziomie amatora: zawieszenia ekranu. Szkoda, że to nie Francuzi robili zagraniczne Naruto: oni jak cenzurują to trudno to zauważyć.

ocenił(a) serial na 7
Power_T

Serio było az tak źle? :D Ja widziałem tylko z 4 odc. na Jetixie bo tak to mam all odcinki na dvd ^^ Tzn pierwszą serię :P

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7

Ods qmpla xD A qmpel pewnie przez torrenta ściągał.
Napisy już były "w" odcinkach :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
miloszp2

to daj jakoms stronke heh wejscie ludzie z tego dzetixa to jacys nienormalni jak majom film to sie normalnie puszcza nie ocenzurowane sam mam 11 lat i co kurde chce sobie orginal po ogladac kurde a nie jakies podruby xD

użytkownik usunięty
maro1009

Proponuje najpierw popracować nad ortografią i gramatyką. Na pewno wyjdzie Ci to na dobre i nie będziesz się ośmieszać.
Co do Naruto to nie warto tracić czasu na wersje Jetixa, tylko ściągać z sieci japońską z angielskimi napisami.