Zróbcie sobie testy:
a)Kim jesteś z Naruto
http://www.naruto-kun.com/character+test.html
b)Idealny Partner z Naruto
http://narutofever.com/personality-tests/love-compatibility-tests/index.php
c)Jaką złą postacią z Naruto jesteś
http://narutofever.com/personality-tests/evil-naruto-character/
mi wyszło:
a) Shikamaru-> Prawda hehe i nie chodzi tu o inteligencje
b) Uchiha Itachi-> Czy ja wiem?
c) Gaara-> hehe ciesze sie z wyniku
a wam?
A mi wyszło tak:
a) Naruto-> git! Lubie Naruciaka :)
b) Sakura-> mmm... uwielbiam Sakure :D wg mnie najpiękniejsza dziewczyna w "Naruto", zwłaszcza pięknie wygląda w Shippuudenie.
c) Orochimaru-> nie tak źle :P ma świetny głos i lubie tą muzyka jak sie pokazuje.
Podsumowując, wyniki cieszą mnie bardzo :)
Btw. Loona, fajny teścik, przynajmniej coś nowego i innego ;)
A)Rock Lee (kurde! ja nie jestem do niego podobna!)
B) CHŁOPAK: Kakashi (OMG!)
Dziewczyna: TSUNADE (OMGx2)
C) Gaara (Gaarnek w zasadzie to niejest taki BARDZO zły charakter)
a)Naruto (Naruciak jest spoko):)
b)Sasuke (najlepszy traf-mój faworyt):D
c)Itachi (haha nadchodze!!) xD
a) Jiraiya - Kurde, serio jestem taki perwersyjny jak on ?!
b) Sakura - LoL! No ale jeśli taka z Shippuudena, to jestem na TAK!. Tam jest ona świetną kobietą :P
c) Gaara - No i najlepszy traf. Moja ukochana postać!
Mi powychodziło tak:
a) Shikamaru- ojej...^^ w sumie prawda, ale pod wzgledem lenistwa^^
b) Itachi - eee... niech bedzie;p
c) Itachi - ojej... Strzeżcie się ^^
a mi wyszło:
Hatake Kakashi (jego lubie najbardziej z całego Naruto)
Hatake Kasahi (trochę dziwne skoro nim jestem;p)
Gatton
A ja jestem Shino i chodzie z Hinata. No i w git ale jako czarny charakter jetem Gatto!! syf :) :) :)
a)Jiraya(jeah, jeah, jeah XD)
b)Kakashi(jeah, jeah jeah XD)
c)Orochimaru(jeah, jeah, jeah XD)
a)Uchiha Sasuke (czy ja wiem)
b)Ten-Ten(i dobrze, a jak na ostatnie pytanie odpowiedziałem "tak" to wyszła mi Kurenai czyli też nie tak źle:P)
c)Gaara(ale on nie jest taki zły)
a) Kakashi (o to mi pasuje)
b) Kurenai ( no może być)
c) Gatto ( nie lubie dziadygi xD)
Haha <lol> niezłe testy...
1.Aburame Shino-> robaczek:D
2.Hatake Kakashi
3.Orochimaru...-> tu sie akurat nie dziwie:D<lol>
dobre ^-^
a) Naruto >o< ciekawe z której strony? ^^
b) Itachi no comments
c) Gaara no to spoko
Nie jestem jakąś wielką fanką Naruto, bo widziałam tylko trochę odcinków na rosyjskim (po angielsku) i polskim Jetixie (tak, wiem, że to strasznie okrojona wersja) i francuskim Gameone (nie rozumiem ani słowa po francusku), ale lubię takie testy, więc:
a)Hinata - to się mniej więcej zgadza, też jestem nieśmiała
b)Kakashi -no nie wiem, coś chyba za często wychodzi w tym teście...
c)Kabuto - absolutnie nie wiem co to za gość :D
a) nie ma ;// ale pewnie byłabym Kabuto. niestety ;// albo Sakurą mimo iż jej nienawidze
b). Hyuuga Neji, no nie wiem, może być x] ale wolałabym Gaare
c). Yakushi Kabuto ;// wolałabym być Orochimaru ;p ewentualnie Gaarą
a) ni ma ;| ale pewnie Hinata by mi wyszła
b) Sasuke - powiedzmy, że może być xD
c) Orochimaru - no comment ;p
Podobny test - "Which Naruto Character Are You?" - http://www.planetzot.com/an_nar_test01.php
I jeszcze jeden [humorystyczny?] xD - http://www.quizilla.com/quizzes/7164048/jak-postaci-z-qnarutoq-masz-nieszczcie-b y-nareszcie-po-polsk
Piszcie, co wam wyszło ;P
W tym drugim wyszedł mi Kakashi ^^ a 1 jeszcze nie zrobiłam i wogóle nie wiem czy zrobić bo nie chce mi się tego wszystkiego przetłumaczać na polski, bo pewnie zajeło by mi to pare godzin ;//
myślałam że to inny quiz który kiedyś znalazłam w sieci i był strasznie długi xpp a ten jest króciutki, ale i tak rozumiałam co drugie zdanie no ale wyszła mi Sakura tak jak myślałam i nie zgadzam się z tym ;// wprawdzie trochę ją polubiłam, ale wogóle nie jestem do niej podobna. Z wyrazu jestem jak Hinata, czyli skryta i nieśmiała, do tego leniwa dokładnie tak jak Shika, mi się poprostu nie chce robić nic, nawet na testach rozważam możliwość drzemki, kiedy gdziekolwiek mam iść to i tak rozmyślam się w ostatniej chwili i wybieram lenienie się na kanapie ;pp poza tym lubie jeść jak Choji xD Ale i tak chyba najbardziej przypominam Kakashiego ;>
nudziło mi się i sprawdziłam jaka dziewczyna byłaby dla mnie odpowiednia i wyszło mi że Sakura... sama nie wiem... w sumie jakbym była chłopakiem, to wolałabym opiekuńczą i słodką dziewczynę, humanitarną i taką 'do życia' bo ja mam z tym problem xd, z chłopakami wręcz odwrotnie - wole tajemniczych, zagadkowych, o 'chorych duszach' tzw. typów spod ciemnej gwiazdy, bo moglibyśmy się rozumieć a i tak napewno lepiej by mi sie dogadywało z chłopakiem niż dziewczyną. zastanawiam się nad zmianą płci...
"Which Naruto Character Are You?" - Sasuke... tego się nie spodziewałam ;p
Drugi test - Naruto xD
z testu "Jaką złą postacią z Naruto jesteś" to wyszlo mi Kabuto, a z "Which Naruto Character Are You?" to jestem Sasuke/Neji- dziwne bo jestem bardziej gadatliwa niz oni:P
a)Naruto - fajnie :D
b)Sakura - jak ta z Shippuudena to spoko xD
c)Kabuto - spoko gość :D
Lubię Kabuto mimo, że jest czarną postacią :D Za to Orochimaru nie cierpię xD
1.W tym o płci przeciwnej wyszło że "lecę" na Hinatę i jestem jak Naturo.
2.W śmiesznym że jestem jak Kaszalot?
3.O czarnych charakterach - Gatou (wielki mi mafiozo....-_-)
Za pomoca Szaringan odczytuję ruchy nakretki i kopiuje je.
To mnie rozwaliłło :D
ale to jest jeszcze lepsze "Robię zamianę jutsu, wnikając do słoika jako wielki ogór i rozsadzam słoik od środka. "
Sakura: Jesteś typowa nastolatką, do tego wyjatkowo wkur... Nie zawsze mówisz to, co myslisz, bo kazano Ci być grzeczną dziewczynką. Zeskrobujesz z ziemi rannych, więc masz zadatki na pigułę. Chociaz nie bardzo...Zeskrobujesz ich wybiórczo. Jesli nie zaliczyłas jeszcze połowy osiedla, to tylko dlatego, ze wolno biegasz. Udajesz słabą sierotkę, zeby inni wszystko za Ciebie robili. Za duzo myslisz o płci przeciwnej, moze sie to skończyć niepokalanym poczeciem. Bez przerwy jęczysz, ze nie potrafisz, co irytuje całe otoczenie.
Się zgodziłoooo!!! :DDxD;P