PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32382
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Kto jest silniejszy Itachi Uchicha czy Orochimaru (moglem zrobic bledy w pisowni). Obejrzalem narazie 95 odcinkow i wydaje mi sie ze jednak Orochimaru, bo zauwazylem iz Itachi unika pojedynkow z Sanninami, a Orochimaru jest jednym z Sanninow. Dlaczego kazdy np Kabuto faworyzuje Sasuke? Przeciez on nie dal sobie rady z Gaarą, a Naruto go pokonal.

ocenił(a) serial na 9
raziel88ck

Sasuke zabił i Orochimaru i Itachiego (gdyby nie to że on sie poddał pewnie starszy brat zajebałby młodszego ;d)

użytkownik usunięty
Antonio_Montana

a szkoda. bo nawet Itachiego lubiłam, nie był taki zapatrzony w siebie jak Sasuke, którego uważam za kretyna

ocenił(a) serial na 8

Orochimaru zbieral tez baty od Naruto, ktory mial 4 ogony... ale w walce z sasuke pewnie by przegral. Szkoda ze w shippuudenie z Kakashiego zrobili takiego cieniasa. W Naruto ciagle mowili o tych 3 legendarnych sanninach, a w shippuudenie duzo osob ma taka moc jak oni albo wyzsza, bez sensu.

UWAGA SPOILER!!!

użytkownik usunięty
raziel88ck

Kto lepszy...? Jak sam Itachi powiedział w Shippuudenie do Orochimaru, że żadne techniki, których by użył nie są w stanie pokonać Sharingana, więc pewnie i Sasuke wygra z Naruto.

ocenił(a) serial na 8

Ta sytuacja przypomina mi Dragon Ball Z, gdy Vegeta twierdzil ze Goku nigdy mu nie dorowno poniewaz nie nalezy do elity.

raziel88ck

ooo tak! identycznie. poza tym, dlaczego tak łatwo komuś skreślić jednego czy drugiego? każdy ma swoje wady i zalety. Ita jest dobry przy tych swoich Tsukiyomi (pewnie gadam bzdurkę bo Za dużo grałam w Naruto na PS2 i PS3) i genjutsu. tak przynajmniej wygląda to z boku. i raczej stosuje defensywę niż ofensywę (to ostateczność jak przeciwnik jest groźny i niestety inaczej się nie da. choć jak przeciwnik jest groźny to lepiej trzymać go na dystans nie?). sasuke i naruto. obaj są równi. tak myślę. ten pokonał tego a tamten tamtego i sie uzupełniają... Hihi (za dużo Yaoi;])! co do orosia to nie jestem w stanie stwierdzić. widziałam go w akcji tylko kilka razy... ale jak to mówią. nawet najlepszy musi zostać wyprzedzony przez ucznia czy kogoś z młodszego pokolenia. po to jest ta granica. by móc ją łamać i dawać z siebie wszystko. tak jak to zwykle robił kochany Songo-Sensei! do boju drużyno! każdy z was jest wielki i potężny. po prostu genialny!

użytkownik usunięty
Utachi

jak dla mnie Naruto jest lepszy, dlaczego? No cóz jesli chodzi o pokonanych członkow Akatsuki, to naruto ma plusa. Pokonał dwóch groźnych przeciwników, kakuzu i paina. a sasuke? No coż Deidara byl lekkomyślny, aby go nie pokonac, a Itachi sam sie poddał, wiec jak dla mnie naruto górą.

ocenił(a) serial na 8

Ale chyba sposrod wszystkich Madara Uchicha jest najsilniejszy.

ocenił(a) serial na 8
raziel88ck

Zgadzam się, Madara jest najsilniejszy (ale jeszcze nie pokazał na co go stać), w końcu to założyciel Uchiha ;D Ale i tak pewnie się okaże że Naruto go pokona.

Antonio_Montana

Kiedy Sasuke ich zabił? W mandze czy w anime ? :) Jeśli możesz to podaj ocinek albo tom mangi :)Mam ochotę to zobaczyc/ przeczytac

ocenił(a) serial na 9
adiemus36

A jak dla mnie bzdurą jest porównywanie tych postaci do siebie.
Każda z nich wygrała bądź przegrała z kimś z kim nie powinna(wygrać, lub przegrać).

Oczywistym jest i tak, że Naruto będzie najsilniejszy, bo to główny bohater...(mówię o przyszłości)

ocenił(a) serial na 7
MK24

Hahahaha co za idiota z raziel88ck jak według cb Orochimaru zbierał baty od Naruto w ich walce to gratulacje inteligencji. Oro z tej walki wyszedł bez zadrapania a Naruto gdyby nie Sakura zginoł by bo odniósł poważne rany...

ocenił(a) serial na 7
raziel88ck

Itachi jest lepszy od Orochimaru. Pokonał go bez problemu:
https://www.youtube.com/watch?v=Y-ezGfiMcFs

ocenił(a) serial na 10
raziel88ck

http://www.filmweb.pl/serial/Naruto+Shipp%C5%ABden-2007-391798/discussion/Bitwa+ postaci,2784636
chcę zrobić bitwę postaci, ktoś się na to pisze? xd