PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32379
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Ja O Kakashim myśle że jest zajebisty szybko mysli jest wogole super bohaterem.CZekam na wasze zdanie

ocenił(a) serial na 10
Moniczka_10

ja mysle ze fajna z niego postac niby cicha i slimakowata a zarazem silna i... zboczona,no bo co jak co to chyba najwiekszy fan ksiag pustelnika erotomana 'eldorado flirtujacych' :D

ocenił(a) serial na 10
Slotshe

jedna z moich ulubionych postaci :))))))))))))))

Moniczka_10

Kakashi to mój ulubiony bohater xP Po prostu ma w sobie to coś i w ogóle. Jest super ;))

ocenił(a) serial na 7
AShQ

koles jest niezly ale i tak nie przebije zboka :D

ocenił(a) serial na 10
Moniczka_10

hehe:D zgadzam sie z wami;) kakashi to jedna z moich ulubionych postaci:D tylko czemu nigdy jego"'calej twarzy nie pokazuja" ;/zawsze nosi to 'cos' :P i nie chodzi mi o opaske tylko o to drugie cos;) malo po polsku wyszlo ale trudno:P

ocenił(a) serial na 10
jargulica

chociaz moze to nadaje mu pewnego rodzaju tajemniczosci;)chyba... :P

ocenił(a) serial na 7
jargulica

I wygląda jak prawdziwy ninja. :)

Moniczka_10

Dla mnie to od poczatku jak go zobaczylam wiedzialam ze bede go lubiec - super gosc :)
Ciekawe czy kiedys pokaza co ma pod maska :)

HollyShort

Ciekawe jak bez tego czegoś na twarzy wygląda ;DD

ocenił(a) serial na 7
AShQ

Autor mangi w końcu ujawnił jego twarz:
http://naruto.wbijam.pl/grafika/twarz_kakasza/04.jpg

ocenił(a) serial na 9
HollyShort

ciekawe, ale moge sie założyć że jeśli kiedyś pokazaliby jego twarz, jego popularność na pewno by spadła :) on ma to coś, a maska jest tego podkreśleniem

ocenił(a) serial na 7
Eco

Kakashi jest niezły. On jest jedną z takich tajemniczych postaci. Ten jego zmienny charakter i ta maska. On często bywa po prostu śmieszny, ale potrafi zachować powagę w trudnych sytuacjach. Przyznam, że jest mądry, no ale jest jedna osoba, która jest (podkreślam)trochę przewyższa go inteligencją, to oczywiście Shikamaru. Jednak w Shippuudenie sam stwierdził, że w drużynie traci reputację.

Moniczka_10

http://img291.imageshack.us/my.php?image=200pxkakashivi3.jpg

Kakashi bez opaski na twarzy xD Mniah xPppPppppP

ocenił(a) serial na 10
AShQ

Ja sie wczoraj chyba ntknelam na inne zdjecie bez opaski:P w kazdym razie troche dziwnie wyglada. Moze mie dziwnie ale inaczej... wolalam go chyba z maska na twarzy:P mam pytanko: skad wzielas zdjecie? :D

ocenił(a) serial na 7
jargulica

Powiem to krótko i wyraźnie. Te zdjęcie to Faker - fotomontaż, fałszywka. Ktoś po prostu pokombinował w photoshopie, albo w innym programie graficznym. A wszyscy już podnieceni, że tak wygląda Kakashi bez maski. Jak na razie Kakashi nie pokazał swojej buźki i nie pokaże w najbliższym czasie.

ocenił(a) serial na 10
kasza14

heh :d w sumie to i dobrze:P
moze bez przesady.. nie podniecaja ale dziwia? nie wiem czy to dobre slowo ale huk z tym:P

kasza14

Ja bym nie powiedziała 'podnieceni'.

ocenił(a) serial na 10
AShQ

Nie wiem jak reszta ale ja byłam troszke zbita z tropu jak zobaczylam fotki bez maski. Wiem jedno: napewno podniecona nie bylam:P

jargulica

Z googli się też natknęłam przypadkowo xD Nudziło mi się w pisałam Kakashi Hatake no i taki bajer xPPP

ocenił(a) serial na 7
AShQ

No dobra, może nie użyłam dobrego słowa. Powiedzmy, że zdziwieni. Może być?

kasza14

Nom. x]

ocenił(a) serial na 10
AShQ

moze byc;)

ocenił(a) serial na 10
jargulica

Kakashi jeszcze swojej twrzy nie odkrył w anime, ani mandze. I raczej nie odkryje, musiscie obejrzeć całą serie 220 odcinków to się dużo o nim dowiecie. Moge się założyć, ze prawie wszystcy z was co tu piszą o Kakashi nie oglądali nawet 30 odcinków a jak oglądali to tylko na Jetix. jego póxniejsze walki z Orichamaru, i inne wielkie potyczki. nawet w schipuuden nie ma nic więcej o nim jest to postać tajemnicza. np Sharingam na jego oku to tylko jest możliwe u klanu Uchiha. zostało mu przeszczepione, i wiele innych tajemnic!!!!

ocenił(a) serial na 7
miloszp2

Phi...obrażasz mnie. Powiem ci, że ja siedzę w tym od roku, oglądałam 220 odcinków Naruto (filery przeżyłam), 10 odcinków Shippuudena i przeczytała mangę od rozdziału 239 do 351, czyli praktycznie wszystko oglądałam od samego początku i nadal oglądam i czytam. A z Jetixa to ja jeden odcinek obejrzałam i rzuciła (Naruto bez krwi i z kumalskim, to nie Naruto).

ocenił(a) serial na 10
kasza14

Ja jestem po 100 odcinku Naruto :P mangi nie czytalam i narazie nie zamierzam /chyba/ :P mam pytanie: o co chodzi z tymi filerami? Wiem ze to odcinki nie zwiazane z manga i natym moja wiedza sie konczy ;/

ocenił(a) serial na 7
jargulica

Fillery to tak jak mówisz, odcinki nie związane z mangą. Inaczej zapychacze. W Naruto zaczynają się o 136 odcinka a kończą się na 220 odcinku. W nich nie ma nic ciekawego, tylko pokazane różne misje Naruto (jak pamiętam). Wielu fanom filery się nie podobały. Fillery zostały wprowadzone, bo anime wyprzedziło mangę, a Kishi nie nadążał z rysowaniem mangi.

ocenił(a) serial na 10
kasza14

Aha:P dzieki za odpowiedz;)

ocenił(a) serial na 10
jargulica

No ja w naruto też siedze od prawie roku, i oglądałem już wszystkie odcinki, ale miałem formata i nie chce mi się ich znowu ściągać ok 150mb jeden odcinek a jest ich 220, fakt filery(zapychacze) nie są zbyt dobre, ale lepsze to niż czekanie kilka miesięcy bez niczego na shippuden. Nie chciałem obrażać żadnego prawdziwego fana Naruto na tym forum

ocenił(a) serial na 7
miloszp2

dobra, nie gniewam się. A nie lepiej ściąga odcinki w formacie rmvb ... są prawie dobre jak avi i mniej miejsca zajmuje na dysku (jeden odcinek ok. 39-75Mb).

Moniczka_10

Kakashi jest jedną z najlepszych postaci w Naruto :D. Jego teksty są brechowe :PP. Np jak gada z Gaiem i mówi mówiłeś coś :D:D. Albo jak spóźnia się i wymyśla, że np. zobaczył po drodze czarnego kota i musiał iść na około :D:D, spotkał starszą panią w potrzebie :P. Albo jak w pierwszych odcinkach spadła mu na głowę gąbka to powiedział do wszystkich "Moje pierwsze wrażenie jest takie że jesteście bandą kretynów" :D...heh.

Moniczka_10

Bossskiiiii, nya! Kocham go (chociaż na razie widziałam tylko kilka odcinków Naruto... nie mam czasu ich oglądać)!!!

użytkownik usunięty
Moniczka_10

Kakashi wymiata :) moja ulubiona postać w Naruto. Powiem Wam, że niedawno zacząłem ogladać odcinki, sciągam ripy z Jetix ale zastanawia mnie skąd macie wszystkie odcinki Naruto? Odlądacie z napisami czy jak?

ocenił(a) serial na 7

A od czego ma się Emule albo BearShare lub torrenty. Można też poszukać na różnych stronach o tematyce Naruto. Tam wszystko znajdziesz. Od odcinków anime po mangę po polsku. A co do odcinków z Jetixa, to nie polecam, chyba, że chcecie się pośmiać, ale mi to już zbrzydło (obejrzałam tylko 19 odcinków z Jetixa). Nie wiem, jak można było tak skrzywdzić te anime. Ale stało się. Dzięki bogu nie mam Jetixa. Polecam ci obejrzeć japońską wersję z polskimi napisami, zobaczysz jaka jest różnica między oryginałem, a Jetix'em. Wiem, zeszłam troszkę z tematu, ale też napiszę, coś o Kakashim (już któryś raz). Kakashi jest spoko, jak powiedział Naruto, ma lepszy węch od Kiby, lepszy Sharingan od Sasuke i lepszy jest w Tajutsu od Lee. :D

ocenił(a) serial na 8
Moniczka_10

Ja Go lubię za jego odwagę i poświęcenie - chciał oddać swoje życie za drużynę 7. Jest też bardzo mądry i przewidujący (na pewno dzięki sharingan :) ) Jestem tylko ciekawy czy jest spokrewniony z Sasuke - sharingan to zdolność klanu Uchiha.

ocenił(a) serial na 7
Icer

odpowiem ci, że nie. Nie jest w ogóle spokrewniony z Sasuke, nawet nie jest z rodziny Uchiha (gdyby był, miałby sharingan w dwóch oczach, a nie w jednym). Jednak nie będę spoilerowac. Jeżeli chcesz wiedziec skąd ma ten sharingan musisz przeczytac mangę rodziały 239-244. Wtedy dowiesz się połowy prawdy o Kakashim.

kasza14

Zastanawiam, kiedy pokażą Kakashi Gaiden w anime. W końcu miał być nadany przed Time Skipem, a tu nic o nim nie słychać. Czyżby to miało oznaczać, że plotka o prawdziwej tożsamości Tobi'ego jest prawdą? W końcu nie mogą pokazać KG, bo wszyscy mogliby się zorientować kim może być Tobi.

Co do Kakashiego to bardzo lubię tą postać. Jego wzrok znudzonego, wymówki po spóźnieniu i rozmowy z Gai'em mnie rozwalają ("Mówiłeś coś?" :D). Walczyć też potrafi. Mam nadzieję, że teraz w mandze w najbliższej bitwie jego nowy sharingan będzie dobrze działać i nie straci przytomności jak wcześniej.

Power_T

Gdzie mogę kupić Manga Anime z Naruto??

ocenił(a) serial na 7
angela_gieniec

po pierwsze, ja uważam, że Kakashi Gaiden zrobią w formie OAV-y
po drugie ,mangę to można kopić w empiku lub w kiosku (kiedyś u mnie w mieście widziałam w kiosku)

angela_gieniec

Na stronie J.P.Fantastica, polskiego wydawcy Naruto: www.jpf.com.pl
Ja kupuje w katowickim sklepie z komiksami Imago, czasem też w Komiksiarni. Oni sprzedają przez net:
htpp://www.komiksiarnia.pl/
http://www.imago.com.pl/